2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Tebrik ederim canım maşallah bebislere topigimizin ilk ikizleri :)) Allahım sağlık versin ikisine de ve tabii sana da canım

Çook teşekkür ederim dualarinizi eksik etmeyin tehlikeli surecteyim artık Allahım inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder

DARISI HAYIRLISIYLA BANA BAKALIM BU AY UMUT ETSEM Mİ

Amin inşallah ikiz mi istiyorsun dün arkadaşlarıma yakınlarıma söylediğimde bazıları bende ikiz istiyorum veya istiyordum diyen oldu ah bi tehlikesini bilseler gerçi veren Allah korur umutsuzluğa kapılmak yok ben nasıl zor olan bişey için umut ediyorasam bence sende istediğin şey için tabikide umutlan elinden geleni yap İnşalah hayırlı haberlerle dolar burasi

Masallahhh cok sukur topigin ilk ikizlerine cok sevindim canim

Dualarinizi eksik etmeyin neolur hem çok sevincliyim hemde biyandan umutsuzluk yok desemde biyandan korku var bişey olursa diye herkes tehlike tehlikeli diyor ya Allahtan babamlar kötü düşünme hersey iyi olcak diyor onlar iyi bir destek veriyor yoksa bütün gün tehlikeli süreçte olduğumu atlatamicam

Merhaba herkese günaydın :)

sağlıklı huzurlu bereketli verimli bir gün olsun inşaallah :))

Kızlaaar hayırlı bir haberim var nur topu gibi İKİZLER geliyor şoktayim halaa nasıl gozukuyolar yaa üst üste yatmislar bidee Allahım hala inanamıyorum
canım tebrik ederim..Maşallah..Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin....darısı bize inşallah

Amiin inşallah ya zaten simdien zorluğunu anladım doktor anlatinca hep riskler var erken doğum veya düşük çok korkuyorum inşallah sağlıkla dogarlar Bebeklerim

sağlıkla kucana alacaksın inşallah canım içini ferah tut:)

kızlar merhaba hamilelere sorum olacak ben suan 15 haftalık hamileyim. sabah aç karnına demir ilacından başka bişey kullanmıyorum doktor vitamin verdı ama vitamini içtiğim zaman kusmaya başlıyorum ve bütün gün kusuyorum dr söyledim içme o zaman dedı alternetif başka bi ilaç istedim başka yazmadı. sizce sakıncası varmıdır acaba tek demir ilacı yeterli olur mu ki

Adetine 13 gün varsa daha yumurtlama etkisindesindir.. O ağrılarda ondandır. Yumurtan döllendiyse bile( inşallah öyledir) şu anda belirti vermesi imkansız
sağol canım:) bencede olmaz ama ne bileyim umut işte:KK51:beklemekten başka çare yok biz ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor.

nasılsınız kızlar ne var ne yok ? benim regl 1 gün geçtiğinde test yaptım negatif çıktı korunuyoruz 4 gün daha geçti yine gelen giden yok gebelik belirtim de yok zaten bilemiyorum neler oluyor.
Bilemiyorum ki yaza geçtik sıcaklardan falan olmuş olabilir mi?

Son düzenleme:
Evet yeni göründüler çünkü 11 gün önce karından sadece kese gözüküyordu şimdi bebekler gözüküyor daha doğrusu önce anlasilmadi kalp atışında anlaşıldı iki tane kalp atışı duydu doktor ben sadece tek bebegin ki sanarken birde dikkatlice bakınca üst üste yatan ikiz Bebeklerim varmışş:) tek yumurta ikiziymis oyüzden çok tehlikeliymis oyüzden korkuyorum biraz:KK43:
riski vardır muhakkak canım ama Allah koruru inşallah dua et hayırlı olsun :)

Back