2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Kızlar ben geldim çok şükür iyi haberlerle geldim smear sonucum temiz çıktı ekimde ikinci kontrole gidicem inşallah çok mutluyum kızlar ya hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim benim sıkıntımı kaygımı paylaştınız destek oldunuz. . İyi ki varsınız canlar
hoşgeldinnn çok sevindim :) :) :) neden çağırmış doktor peki canımcım

arada bir böyle bozuluyo zaten iyice strese giriyorum ne zaman olacak acaba şimdi hamile kaldığım ay da böyle güme gitmiştim:KK17:
Hakkında hayırlısı olsun cnm. Hamile kaldığın zaman da cidden böyle olmuştu. Güvenilir bir yöntem kullanmıyorsanız ihtimal olabilir.

hadi geçmiş olsun canım, gözün aydın çok sevindim :)

canım hayırlı haberlerine sevindim canım. ne demek burda neler paylaşıyoruz
inşallah bebiş haberinide alacağız kutlamalar yapacağız tatlım

Çok teşekkür ederim kızlar şimdi eve geldim ölüyorum resmen yorgunluktan bir de orucluyum baygınlık an meselesi :) oğlan uyursa ben de yaticam ama :)))

hoşgeldinnn çok sevindim :) :) :) neden çağırmış doktor peki canımcım

Hiç sorma valla neden çağırmış ben de pek anlamadım sadece smear aldirdigin gün adetin kaçıncı günüydü kanama var mıydı diye sordu. . İki gündür cektirdikleri çile kar kaldı yani :) neyse sonu iyi oldu ya değdi

Hiç sorma valla neden çağırmış ben de pek anlamadım sadece smear aldirdigin gün adetin kaçıncı günüydü kanama var mıydı diye sordu. . İki gündür cektirdikleri çile kar kaldı yani :) neyse sonu iyi oldu ya değdi

aa deli mi nedir telefonla soramaz mıydı bunu ben de endişelendim çağırınca :KK57::KK57::KK57:

Kızlar ben geldim çok şükür iyi haberlerle geldim smear sonucum temiz çıktı ekimde ikinci kontrole gidicem inşallah çok mutluyum kızlar ya hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim benim sıkıntımı kaygımı paylaştınız destek oldunuz. . İyi ki varsınız canlar
Maşallah çok sevindim

bata var 13 gün 14 temmuz bakalım ne sürpriz yapacak

Gözünaydınnn... Ee niye çağırmış ozaman doktor :) boşuna strese sokuyorlar adamı yaaa

Arkadaslar sabah yazmistim bat 5 temmuz bugun kan verdim ve simdi sonucuma baktim 18 yaziyo ne olur cevap yazin iyi mi ne demek oluyo saskinim
Maşallah canım gebesin. Benim ilk tahlilim 16 ydı bata 2 gün kala. Seninki daha da iyi.

Bat günü kan tahlilini tekrar mutlaka.

Hadi Allah tamamına erdirsin.

Arkadaslar sabah yazmistim bat 5 temmuz bugun kan verdim ve simdi sonucuma baktim 18 yaziyo ne olur cevap yazin iyi mi ne demek oluyo saskinim
Hamilesin canım,gözünaydın.. 2 gün sonra tekrarla en az 2 katına çıkması lazım. Henüz çok erken olduğu için değerin düşük.

Iyi ki bu topik varmis yuregimi aydinlattiniz rabbim sizinde yureginizi aydinlatsin cokkk tesekkur ederim

Back