2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Dinlencem inşallah tamda taşınma işimiz var 1 ay içinde tabi bişey yapmicam . Peki Tek yumurta ikizi olup doğuran varmı yakininizda duyduğunuz cift yumurtadan daha riskli ve tehlikeliymis moralim bozuluyor ama bozmamam lazım en azından üzüntü hissetmesinler ben umutluyum Allah nadir olan bu olayi nasip ettiyse bize geriside gelir inşallah
Çevremde yok ama dışarda hep görüyoruz tek yumurta ikizlerini.. Riskli olabilir ama imkansız değil.. Yatarak geçirirsen bu süreci hiçbişey olmaz allahın izniyle.. Kısmetleri varsa zaten gelecekler,yoksada ne yapsak boş.. O yüzden boş yere stres yapma

Kızlaaar hayırlı bir haberim var nur topu gibi İKİZLER geliyor şoktayim halaa nasıl gozukuyolar yaa üst üste yatmislar bidee Allahım hala inanamıyorum
Allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok mutlu oluyorum böyle haberler alınca. Bize de nasip olur inşallah...içini ferah tut bol bol dua et. Allahın izniyle bir şey olmaz...:KK200::nazar::nazar:

Allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok mutlu oluyorum böyle haberler alınca. Bize de nasip olur inşallah...içini ferah tut bol bol dua et. Allahın izniyle bir şey olmaz...:KK200::nazar::nazar:

Amiin inşallah çok sağolun gerçekten burdaki yazıları doguranları okuyunca rahatladım inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin bizlerede sağlıkla kucağımiza almayı

Kızlaaar hayırlı bir haberim var nur topu gibi İKİZLER geliyor şoktayim halaa nasıl gozukuyolar yaa üst üste yatmislar bidee Allahım hala inanamıyorum
HAYIRLI OLSUN CANIM HAYIRLI SAĞLICAKLA DOĞARLAR İNŞ KUZUCUKLAR

Tebrik ederim canım maşallah bebislere topigimizin ilk ikizleri :)) Allahım sağlık versin ikisine de ve tabii sana da canım

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
1. esoes1919___________BAT 21 Nisan___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
2. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
3. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE :nazar::anneadayı:
4. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
5. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
6. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
7. new smiles __________BAT 12 Haziran ___________HAMİLE:nazar::anneadayı:

8. Becuu______________BAT 4 Haziran___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
9. Cilekkavun __________BAT 12 Haziran:KK64:
10. aayna ______________BAT 13 Haziran:KK64:
11. _Unicorn_ __________BAT 15 Haziran:KK64:
12. ekim2013____________BAT 21 Haziran:KK64:
13. ttu89_______________BAT 24 Haziran:KK64:
14. tommbik____________BAT 24 Haziran:KK64:
15. Ulytau______________BAT 26 Haziran:KK64:
16. fatihkbra____________BAT 27 Haziran:KK64:
17. mtkt_______________BAT 28 Haziran:KK64:
18. dilaraela ____________BAT 5 Temmuz
19. base2012____________BAT 13 Temmuz
20. purplebliss___________BAT ???

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

NOT: Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen:nazar::anneadayı:

kızlar bana BAT verenler olmuştu ama hatırlamıyorum sayfaları taramayı da gözüm kesmedi yeniden bildirirseniz sevinrim

Gunaydinnn arkadaslar benim bata az kaldi 4 gun acaba saglikocagina gidip kan testi yaptirsam mi bugun niyetlide degilim ac mi veriliyo du deger cikar mi acaba ayy ne cok soru sordum sabirsizlaniyorum da :)

Back