2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

umutlar tükenmesin... Pko luyum hiç bir tadavi görmedim 3 yılın sonunda Rabbim bu mübarek ayda mucizemizi bize gösterdi.
Canim gozun aydin bende pko luyum 3 sene once 1 evladim 4 aylik bir calismadan sonra oldu simdi 2. Bebis icin 2 aydir bekliyorum pko lu biraz sabredicek rabbim sagliginla sihhatinle kucagina alip buyutmeyi nasip eylesin kuzunu

Dualarinizi eksik etmeyin neolur hem çok sevincliyim hemde biyandan umutsuzluk yok desemde biyandan korku var bişey olursa diye herkes tehlike tehlikeli diyor ya Allahtan babamlar kötü düşünme hersey iyi olcak diyor onlar iyi bir destek veriyor yoksa bütün gün tehlikeli süreçte olduğumu atlatamicam
Canim hic korkma elin karnina koy ve hep dua et bak sana basimdan geceni anlatayim ben ilk gebeligimi 10 haftalikken kalp etislari durdugu icin kaybettim ve 2. Gebeligimde o 10. Hafta bana uzdirap gibiydi dr soyledigimde sakin bunu yapma hamileligin sonuna kadar acaba bisey olur mu dusuncesini sil aklindan dedi hersey allah tan biz dr dahi yapacagi birsey yok demisti kendini strese sokma guzel dusuncelere dal ve bebislerinle surekli konus guzel anne adayi

Kızlar ben geldim çok şükür iyi haberlerle geldim smear sonucum temiz çıktı ekimde ikinci kontrole gidicem inşallah çok mutluyum kızlar ya hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim benim sıkıntımı kaygımı paylaştınız destek oldunuz. . İyi ki varsınız canlar

İlk temmuz sabahından herkese günaydın kızlar. :KK200: Bu ay da güzellikler dolsun kalbimize... :KK36::KK36:

g
Kızlar ben geldim çok şükür iyi haberlerle geldim smear sonucum temiz çıktı ekimde ikinci kontrole gidicem inşallah çok mutluyum kızlar ya hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim benim sıkıntımı kaygımı paylaştınız destek oldunuz. . İyi ki varsınız canlar
özün aydın canım :KK200:

Çok geçmiş olsun tatlım. Çok mutlu oldum. Allah hep böyle sağlıklı olmayı nasip etsin...

Ayyyyy hadi çok sevindim. İnşallah ekimde de haberler güzel olacak sonra da gelsin bebişlerrr. İçini ferah tut sen.

Bu arada sen bilirsin regl dışında herhangi bir gün smear yaptırılabilir değil mi? Belli bir günü yok sanırım.

Canim hic korkma elin karnina koy ve hep dua et bak sana basimdan geceni anlatayim ben ilk gebeligimi 10 haftalikken kalp etislari durdugu icin kaybettim ve 2. Gebeligimde o 10. Hafta bana uzdirap gibiydi dr soyledigimde sakin bunu yapma hamileligin sonuna kadar acaba bisey olur mu dusuncesini sil aklindan dedi hersey allah tan biz dr dahi yapacagi birsey yok demisti kendini strese sokma guzel dusuncelere dal ve bebislerinle surekli konus guzel anne adayi

Ayy çok ama çok teşekkür ederim benimde martta dusugum oldu tutunamadı daha yerleşme zamanında oyüzden korkuyordum zaten buda düşük olurmu diye bide tehlikeli ikiz olunca hepten korkum arttı inşallah yenicem bu korkumu duadan başka çaremiz yok şimdi seninki nekadarlik peki?

Ayyyyy hadi çok sevindim. İnşallah ekimde de haberler güzel olacak sonra da gelsin bebişlerrr. İçini ferah tut sen.

Bu arada sen bilirsin regl dışında herhangi bir gün smear yaptırılabilir değil mi? Belli bir günü yok sanırım.

Ayy inşallah canım ya inşallah
regl kanaması bittikten bir hafta sonrasiyla diğer regle kadarki sürede gidebilirsin canım bir de smear aldirmadan önceki 2 gün ilişki olmasın

Ayy çok ama çok teşekkür ederim benimde martta dusugum oldu tutunamadı daha yerleşme zamanında oyüzden korkuyordum zaten buda düşük olurmu diye bide tehlikeli ikiz olunca hepten korkum arttı inşallah yenicem bu korkumu duadan başka çaremiz yok şimdi seninki nekadarlik peki?
Canim benim 3 yasinda kizim var simdi de 2.bebis icin calisma yapiyoryz bakalim ne zaman gelicek :)

Canim cok sukur iyi ki sende varsin

Ayy inşallah canım ya inşallah
regl kanaması bittikten bir hafta sonrasiyla diğer regle kadarki sürede gidebilirsin canım bir de smear aldirmadan önceki 2 gün ilişki olmasın

Bayramdan sonra yaptıracağım inşallah. İlişkiyi iyi ki söyledşn bilmiyordum.

hadi geçmiş olsun canım, gözün aydın çok sevindim :)

canım hayırlı haberlerine sevindim canım. ne demek burda neler paylaşıyoruz
inşallah bebiş haberinide alacağız kutlamalar yapacağız tatlım

ben devlet hastanesine düşükten sonra kontrol için gittim sana smear yapalım dedi ilişki filan sormadı direk yaptı yani acımasızlar:)
Bana da yapacaklardı malzeme bitmiş yapamadılar. Ben de Ketem de yaptıracağım. Daha rahat oluyormuş, randevuya falan gerek yokmuş.

Sen ne zaman düşük yaptın bu arada?

Back