2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

merhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin

İnşallah bu defa tutunur biri canım Allahım yüzüne baksın inşallah

merhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin

İnşallah bu ay güzel haberler alırız senden. Dualarım seninle.

Hastalığı öğrendiğim zaman da sonucu almaya gittiğimde dr yoktu tam sonucu vereceklerdi ki diğer drla bi görüşün dediler sonuçta hastalığı öğrendim şimdi de bugün sonuç beklerken dr çağırıyor yine bir terslik var sanırım hani kendi drum cagirsa tamam da patoloji dru ne alaka dur bakalım ancak çarşamba günü gidebilirim zaten ben Tekirdağ'da dr Cerrahpaşa'da ha deyince de gidilmiyor inşallah korktuğum gibi olmaz
Kötü bişey olmasında,ne bileyim işte.. Bazen böyle gereksiz prosedürleri olabiliyor çünkü hastanelerin

İnşallah dediğin gibidir canım ama ne kadar istesem de pozitif olamıyorum bu defa koca fakülte hastanesinde patoloji dru durduk yere çağırmaz insanı inşallah beni ameliyat masasına yatıracak bir şey çıkmaz
çıkmaz canım seninki erken teşhis edilmiş zaten canını sıkma. ne zaman gideceksin ?

Kızlar selam normalde bugün smear sonucum çıkacaktı ama çıkmadı şöyle bir haber geldi patoloji dru beni çağırıyormus bazı şeyler sorup ona göre yorumlayacakmis sonucu hiç böyle bişey duydunuz mu pek hayra alamet gelmedi bana Deruchette Deruchette hem sağlık bilgin hem de yesimde gosterdigin hissiyat performansinla sen bi yorum yapabilir misin canım

Aklına kötü şeyler getirme hemen, sabırla tevekkülle bekle..inşalah olumsuz şeyler değildir..

Kızlar selam normalde bugün smear sonucum çıkacaktı ama çıkmadı şöyle bir haber geldi patoloji dru beni çağırıyormus bazı şeyler sorup ona göre yorumlayacakmis sonucu hiç böyle bişey duydunuz mu pek hayra alamet gelmedi bana Deruchette Deruchette hem sağlık bilgin hem de yesimde gosterdigin hissiyat performansinla sen bi yorum yapabilir misin canım

CANIM İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ ARKADAŞIM
RABBİM KORKTUĞUNLA SINAMASIN

İnşallah dediğin gibidir canım ama ne kadar istesem de pozitif olamıyorum bu defa koca fakülte hastanesinde patoloji dru durduk yere çağırmaz insanı inşallah beni ameliyat masasına yatıracak bir şey çıkmaz

canım olumsuz şeyler aklına getirme, belki prosedürdür falan kendini sıktığınla kalırsın. hayırlısıyla iyi haberler alacaksın inşallah, içini ferah tut

Nasılsınız kızlar ne var ne yok esoses nerelerde bu arada
Burdayim canimmm burda;-) gunaydinlarrr;-) ayyy keyfim yok yaaa evde sıkılıyorum birazdan temizlik yapıcam canimin sıkıntısı geçsin;-) napiyorsunuz bakalım bayram gelse arkadan tatile gitsek ohhhh

bizde bi durum yok aynen ben de bayram arkası izindeyim dört gözle bekliyorum bebişinin pipisini kukusunu gördün mü bakiyim
Burdayim canimmm burda;-) gunaydinlarrr;-) ayyy keyfim yok yaaa evde sıkılıyorum birazdan temizlik yapıcam canimin sıkıntısı geçsin;-) napiyorsunuz bakalım bayram gelse arkadan tatile gitsek ohhhh

bizde bi durum yok aynen ben de bayram arkası izindeyim dört gözle bekliyorum bebişinin pipisini kukusunu gördün mü bakiyim
Ayyyy tatiller gelsin tabiii;-)
12. haftada tahmin ederiz ama yanilma olabiyor dedi bende kesin olsun dedim acelesi yok dedim. Ama deli gibi merak ediyorum:-) o zaman 2 li test daha önemli diye cinsiyet onemsemedim. Ama testi öğrendim ya cok şükür şimdi cinsiyet merak ediyorum:-) haftaya cumartesi belli olacak inşallah bakalım meraktayim:-) bu sene çoğunluk erkekmis kimi gorsem öyle diyo . Bakalim;-)

Günaydın kızlar... Esoes sağlıkla olsun inşallah...cnntrm inşallah güzel şeyler duyarsın.iyi düşün iyi olsun. Dua et bol bol. Biz de dua ediyoruz sana. Allah yardımcın olsun. Bu arada ben de tekirdağdaym ..:KK54:

Herkese günaydınlarrrr

Oyyyyy minikin ne kadar da büyümüş öyle oyyy oyyy.:KK46:

Allah şifalar versin canım inşallah güzel haberler verir dr.un. sıkıntı yoktur bence rahat ol. genç olduğun için dr. pimpiriklenmiş olabilir.

ooooo maşallah canım hadi bakalım bu gidişle ikiz üçüz olacak valla. en hayırlısı olsun :KK200::nazar:

Back