2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

canım benim nasıl olayım bugün sanırım adetimin son günü artık yarın çalışmalara başlarım:) benim ovulasyon testlerimde geldi bakalım bu ay nasıl olcak sen nasılsın tatlım

10:50den sonra güneş tutulması gözlemlenebilecekmiş,kaçırmayın kızlaar

Kuzeyden daha iyi görünecekmiş. Ben istanbuldayım görürüm heralde,edirnedeysen daha iyi görürsün

canım benim nasıl olayım bugün sanırım adetimin son günü artık yarın çalışmalara başlarım:) benim ovulasyon testlerimde geldi bakalım bu ay nasıl olcak sen nasılsın tatlım
iyiyim canı belirsizlik denizinde yüzüyorum erken gebelik testi yapmaya gerek var mı diye düşünüyorum ama sonra sonuç yanıltıcı olur filan diye kendimi tutuyorum

Kaç günde bir oluyorsun ki ?

29-32 arası genelde.. bu ay işler baya karıştı benim :))) 16-17-18-19 gün ovulasyon negatif çıktı. testim bitti ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum. 16. günden önce yumurtlamış olsam çoktan regl olmam lazımdı demek ki 20. günden sonra oldu ama ne zaman oldu

Ozaman düşünme boşver gitsin :) biraz daha geçsin test yaparsın,umarım hamilesindir

off ben çalışıyordum iki aydır işten çıktım ve evde çok sıkılıyorum 2. üniversteyi okuyorum dışardan ama ona da ders çalışmak istemiyorum iki mesleğim var bide 3. sü eklenecek ama benim ders çalışasım yok. ben gebe olmak istiyorum bebişimi büyütmek istiyorum yaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…