Evet canım aranmayacak insanlar da oluyo muhakkak. Gerçek dostluklar da bu taraflarda başka oluyo ama. Inşallah gittiğimiz yerlerde iyi insanlarla karşılaşırızCanım ikinci çizgi normal zamanda da hep silik çıkar, her zaman idrarımızda biraz lh vardır o yüzden koyu olması lazım pozitif sayılnası için
Burada pek dostluk kuramadık açıkçası burası ilginç bir yer karışık yerlileri geçici gözüyle bakıyor memur eşleri de enteresan herkes öyle dedi beni doğuya uğurlarken orda insan güzel dostluklar kuruyor diye ama malesef olmadı. Eşim yanımda olsun ben şuan başka bişey de istemiyorum açıkçası pek sık görüşemiyoruz, eşim arkadaşım gibi aynı zamanda beraber çok eğleniyoruz bir yere gittiğimizde filan da arkadaş aramıyorum. Ben geçici gözüyle bakmam kimseye ömürlük olsun isterim karşımda o niyette birini görmeyince geri çekiliyorum ister istemez bi tane dostum var sağolsun aramızda 1500 km de olsa hep gelir yanıma beni yalnız bırakmaz. Bir iki olsun sağlam olsun ne yapalım eminim burdan tayin olunca kimse birbirini aramayacak
Canım ikinci çizgi normal zamanda da hep silik çıkar, her zaman idrarımızda biraz lh vardır o yüzden koyu olması lazım pozitif sayılnası için
Burada pek dostluk kuramadık açıkçası burası ilginç bir yer karışık yerlileri geçici gözüyle bakıyor memur eşleri de enteresan herkes öyle dedi beni doğuya uğurlarken orda insan güzel dostluklar kuruyor diye ama malesef olmadı. Eşim yanımda olsun ben şuan başka bişey de istemiyorum açıkçası pek sık görüşemiyoruz, eşim arkadaşım gibi aynı zamanda beraber çok eğleniyoruz bir yere gittiğimizde filan da arkadaş aramıyorum. Ben geçici gözüyle bakmam kimseye ömürlük olsun isterim karşımda o niyette birini görmeyince geri çekiliyorum ister istemez bi tane dostum var sağolsun aramızda 1500 km de olsa hep gelir yanıma beni yalnız bırakmaz. Bir iki olsun sağlam olsun ne yapalım eminim burdan tayin olunca kimse birbirini aramayacak
Haklısın. Burası bizim ilk atama yerimiz. Buradaki dostluklar çok farklı cidden. Çünkü birbirinden başka kimsen olmuyor. Ama buradaki misafirperverlik velilerin anlayışı falan batıda bu derece olur mu bilmiyorum. Özlicez burayı ama tabi ki gitmek de istiyoruz. Hakkımızda Hayırlısı :)
İlk atama yeri olması özel kılıyor biraz sanırım ama tabi memnun olmayan da vardır elbet. Senin görevin ne canım?Aynen canım benim de ilk görev yerimdi ve 5.5 yıl kaldım belki de o yüzden okadar çok alismistim oraya ama eminim şimdi gitsem daha farklı olur çünkü benim tanıdığım herkesin tayini çıktı başka yerlere
Anladım canım ben evlenmeden once de 3 sene kalmıştım doğuda sonra da 2 yıl evliyken kaldım yerli halkla pek ilişkim olmadı aslına bakarsan ama iş arkadaşlarım çok iyiydi hala görüşürüz zaten ama senin ordaki cevren iyi degilse aramazsin tabi bir de her ne olursa olsun insan memleketinde mutlu olmayı başarıyor burda arkadaş sayım daha az belki ama yine de ailemin yanindayim sonuç olarak bu daha onemli
İlk atama yeri olması özel kılıyor biraz sanırım ama tabi memnun olmayan da vardır elbet. Senin görevin ne canım?
kesinlikle öyle ailemin yanında olmak için neler vermezdim şuanda.. gün sayıyoruz bakalım bebişe de tayine de
Yanlış hatırlamıyorsam kokulukalem arka sayfalarda regl oldum diye yazmıştı.nefesnefes24 B BaykusArya nastasia kokulukalem BEBEGIMMMMMM wertaszx kızlar durum güncellermelerini yapalım hamileyseniz müjdeleri kırmızı kart gördüyseniz yeni BATları yazıverin yok ben topikte mutlu değilim yazmıycam banane banane yazmıycam işte diyorsanız çizerim üstünüzü heeee
Yanlış hatırlamıyorsam kokulukalem arka sayfalarda regl oldum diye yazmıştı.
Heeee anladım.Regl oldugunu ben de hatırlıyorum ama Bat yazsın diye etiketledim onu
Meslektaşmışız canım :)öğretmenim canım ben
Günaydın canımgünaydın hatunlar
Günaydınnnnn şu gün bitsin ozamn daha aydın benim içingünaydın kızlarrr:)
günaydın kızlarrr:)
bende hala gelen giden yok sizlerde durum ne
stres yüklüyümgünaydın canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?