- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 30
teşekkür ederim canımm inşAllahediyorum gerçekten inşAllah sizlerede nasip olur :)
Evet canım malesef hahhhaaaahh :))))sizler ne yapıyorsunuz çalışıyormusunuz hepiniz
göüzün aydın canımmmm ne gzüel sağlıkla bebeğin seninle olsun inşallah :) artık gidişat yolunu bize anlat tecrübeli olarak :) baştan sonaaminn canımmm inşAllah dua ediyorum herkese emin olun inşAllah sizede nasip olur..
Kafana takmamalısın bnce,kafana taktıkça hiç olmuyor.. Ne güzel bak hiçbir sorunda yokmuş ona şükret ve akışına bırak:) herşeyin bi zamanı vardır onu düşün..
bende devlette çalışıyordum da bir iki ay ara verdim çıktım geri girsem mi diye düşünüyorum yaaa off ev sıkıcı amam iş yerimde çoookkk mutsuzdumEvet canım malesef hahhhaaaahh :))))
Benim daha ilk denemem umarım çok uzamadan olur.. Elbette insan düşünüyor ama stres yaratmak başka bişey.. Olacağına inan ve takma kafana :)Bu aydan sonra öyle yapmaliyim galibaa sonra cok üzüluyorummsiz nezamandir bekliyosunuz
üzülmek takmak yok . çünkü denemek ve güzel düşünmekten başka çare yok eşini sev ve mutlu ol bebiş rabbim izin veririse olacak yapacağımız hiiiççç birşey yk
Ben seviyorum çalışmayı şaka biyana :) evde deliriyorum :))bende devlette çalışıyordum da bir iki ay ara verdim çıktım geri girsem mi diye düşünüyorum yaaa off ev sıkıcı amam iş yerimde çoookkk mutsuzdum
Benim daha ilk denemem umarım çok uzamadan olur.. Elbette insan düşünüyor ama stres yaratmak başka bişey.. Olacağına inan ve takma kafana :)
bende amam hergün kafaya birşey takarak geliyorum iş yerinden öyle iğrenç kişilerle çalışıyorum ki . ağlıyorum nerdeyse her gün eve gelince ordan bende biraz ara verdimBen seviyorum çalışmayı şaka biyana :) evde deliriyorum :))
Ahhhh ahhh sen bide benim ne halde olduğumu bilsen oturur bide bana sğlardın :))))))bende amam hergün kafaya birşey takarak geliyorum iş yerinden öyle iğrenç kişilerle çalışıyorum ki . ağlıyorum nerdeyse her gün eve gelince ordan bende biraz ara verdim
teşekkür ederim canım benim inşAllah sizlerede en yakın zamanda nasip olur :)göüzün aydın canımmmm ne gzüel sağlıkla bebeğin seninle olsun inşallah :) artık gidişat yolunu bize anlat tecrübeli olarak :) baştan sona
amam canım yani haset çekememezlik onların taırları offf dedirtti eşim şuan memenun hergün başının etini yiyorudm herkesi anlatmaktan hergün. anlatmasam ben delirirdim herhaldeAhhhh ahhh sen bide benim ne halde olduğumu bilsen oturur bide bana sğlardın :))))))
Bende düşünmüyor değilim valla ama başka şeylerle meşgul ediyorum kafamu az düşüneyim diye :)) sende düşünmrmeye çalış içinide ferah tut olacaaaaak olaaaaacaaaak :))
süper canım süper:)teşekkür ederim canım benim inşAllah sizlerede en yakın zamanda nasip olur :)
şimdilik gördüğüm belirtiyi yazarım dewamıda zamanla gelir inşAllah :) benim ilk değişik gelen belirti yumurtlamadan birkaçgün sonra göğüslerimde aşırı bir yanma abartmıyorum sadece o bölgede ısı artışı ve şişlik oldu ama bir iki güne geçti sonra sağ kasığımda ara ara batmalar oldu geçti sol tarafta başladı bir süre sonra oda geçti.mide yanmam oldu şimdide aşırı yanıyor.başkada belirti hatırlamıyorum.birde salı günü betan 3.67 çıktı negatif aslında ama şüpheliydi şimdide 60 çok şükür :)
Bizş bilgilendirmeye devam et olur mu :) adetinden öncemi yaptırdın testi ?teşekkür ederim canım benim inşAllah sizlerede en yakın zamanda nasip olur :)
şimdilik gördüğüm belirtiyi yazarım dewamıda zamanla gelir inşAllah :) benim ilk değişik gelen belirti yumurtlamadan birkaçgün sonra göğüslerimde aşırı bir yanma abartmıyorum sadece o bölgede ısı artışı ve şişlik oldu ama bir iki güne geçti sonra sağ kasığımda ara ara batmalar oldu geçti sol tarafta başladı bir süre sonra oda geçti.mide yanmam oldu şimdide aşırı yanıyor.başkada belirti hatırlamıyorum.birde salı günü betan 3.67 çıktı negatif aslında ama şüpheliydi şimdide 60 çok şükür :)
Olayları akışına bırak :) elbet olacak ona inan.. Olmadığı her vakittede bi hayır vardır öyle düşün..Insallah canimm beklicez artik napalim daha test felanda yapmicam
ederim wala yardımım olursa çook sevinirim :) adetimi yarın bekliyorum normalde bir gün öncesi 60 çıkmış oldu yaniBizş bilgilendirmeye devam et olur mu :) adetinden öncemi yaptırdın testi ?
Bende bu gidişle adetten önce yapıcam testi beklemek zor geliyor :)) böyle haberleri duyuncada heyecanlanıyorım :)) nezamandır istiyorsun bebişşederim wala yardımım olursa çook sevinirim :) adetimi yarın bekliyorum normalde bir gün öncesi 60 çıkmış oldu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?