- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 248
Yarım saat sonra olabilirmiş :)) bulutlar var burda malesefffhadiii biz hiççç göremedik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım saat sonra olabilirmiş :)) bulutlar var burda malesefffhadiii biz hiççç göremedik
evet ankarada bi puslu ki sormaYarım saat sonra olabilirmiş :)) bulutlar var burda malesefff
Benim daha ilk bu ay :))) 1 hafta oluyor reglim biteli,bakalım tutturabilcez mihayırlısı bakalım :) senin kaçıncı denemen
canım merak etme zamnı vardır . biz hep beraber burd adestek oluyoruz birbirimize bizimde yok beklemedeyiz napalım . amam stres yok hayatımızın odak noktası sadece bu olmamalı bakalım nasip:)Merhaba kizlar ben 6 aydir bekliyorum ama yok
Göremiycez işte hava açık olsaydı iyi olurdu ama kısmet işte :))evet ankarada bi puslu ki sorma
Kafana takma canım,6 ay çok normal bi süre. Birçok insan 6. Ayından sonra hamile kalıyor. Kontrole gittiniz mi bu süreçte ?Merhaba kizlar ben 6 aydir bekliyorum ama yok
canım merak etme zamnı vardır . biz hep beraber burd adestek oluyoruz birbirimize bizimde yok beklemedeyiz napalım . amam stres yok hayatımızın odak noktası sadece bu olmamalı bakalım nasip:)
Kafana takma canım,6 ay çok normal bi süre. Birçok insan 6. Ayından sonra hamile kalıyor. Kontrole gittiniz mi bu süreçte ?
bu topiğede yazayım :) müjdeli haberi aldım kızlar betam 60.97 olmuuuş
teşekkür ederim canımm inşAllahediyorum gerçekten inşAllah sizlerede nasip olur :)Gözün aydin canim :) rabbim sag salim kucagina almayi da nasip etsin insallah
Bizede dua et :)
üzülmek takmak yok . çünkü denemek ve güzel düşünmekten başka çare yok eşini sev ve mutlu ol bebiş rabbim izin veririse olacak yapacağımız hiiiççç birşey ykInsallah canim rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah ben cok takiyorum bu yuzdende adetim düzensizlesti benim adetim düzenli olurdu hep zaman gectikce artik iyice duygusalastim bu konudaa
sizler ne yapıyorsunuz çalışıyormusunuz hepiniz
Benim daha ilk bu ay :))) 1 hafta oluyor reglim biteli,bakalım tutturabilcez mi
bu topiğede yazayım :) müjdeli haberi aldım kızlar betam 60.97 olmuuuş
Gözün aydın canımm.. Allah kucağına almayıda nasip etsin inşalaaaah :) bizlerede dua et bizde bu ay alalım güzel haberlerbu topiğede yazayım :) müjdeli haberi aldım kızlar betam 60.97 olmuuuş
göüzün aydın canımmmm ne gzüel sağlıkla bebeğin seninle olsun inşallah :) artık gidişat yolunu bize anlat tecrübeli olarak :) baştan sonaGözün aydin canim :) rabbim sag salim kucagina almayi da nasip etsin insallah
Bizede dua et :)
evet canım öğle arasına çıkıcam birazdan yağmurlu içimi bayıltan bi gün
hadi bakalım görücezz
gözün aydın canım bata kaç gün var 60 çıkmış? sanırım bi 4-5 günün filan var daha
aminn canımmm inşAllah dua ediyorum herkese emin olun inşAllah sizede nasip olur..Gözün aydın canımm.. Allah kucağına almayıda nasip etsin inşalaaaah :) bizlerede dua et bizde bu ay alalım güzel haberler
çık rahatla biraz kuzuummm güler yüzle gel mutluluklA:)evet canım öğle arasına çıkıcam birazdan yağmurlu içimi bayıltan bi gün
Kafana takmamalısın bnce,kafana taktıkça hiç olmuyor.. Ne güzel bak hiçbir sorunda yokmuş ona şükret ve akışına bırak:) herşeyin bi zamanı vardır onu düşün..Gittik canim hic bir sorun yok bekliceksin diyo bana doktor cok sükür bir sorun yok bu ay bende bir hafta lekelenme oldu dün gittim doktora böyle böyle oldu diye bakti birsey yok dedi 1 hafta sonra yine gel dedi adetim 6 gün gecikti ama 2 aydir düzensiz zaten