2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Sen 3 ayı atlatana kadar uzak dur kocandan :) yorma kendini dinlen devamlı,bişey olmaz allahın izniyle.. Kaç mg verdi ilacı,baş dönmesi yapar dikkat et.

internetim bitti giremedim kaç gundur oyle yapayım dimi hemen kanamam oluyo yoksa hiç olmuyo çok şükür:) 200 mg verdi akşam içiyorum ilk gun cok kötu oldum sarhos gibiydim resmen başımı kaldıramadım şimdi iyi ama sabahları kalkamıyorum 1 2ye kadar uyuyorum telefonla kocam uyandırana kadar ne iş yapabiliyorum nr bişey neyin yorgunluğu bu anlayamıyorum cok femayım dun 7 haftalık oldu ve herseyden artık hafif hafif mide bulantılarımda basladı

internetim bitti giremedim kaç gundur oyle yapayım dimi hemen kanamam oluyo yoksa hiç olmuyo çok şükür:) 200 mg verdi akşam içiyorum ilk gun cok kötu oldum sarhos gibiydim resmen başımı kaldıramadım şimdi iyi ama sabahları kalkamıyorum 1 2ye kadar uyuyorum telefonla kocam uyandırana kadar ne iş yapabiliyorum nr bişey neyin yorgunluğu bu anlayamıyorum cok femayım dun 7 haftalık oldu ve herseyden artık hafif hafif mide bulantılarımda basladı
İlaç yapıyodur o uykuyu,fitil olarak kullan rahat edersin.. Kanaman oluyorsa 3 ayı bitirene kadar yaklaşma derim.. Kontrole gittiğinde sorarsın zaten doktoruna

nasılsın canım
Yorgunum canımm,yarın önemli gün benim için.. Bu saat oldu hala çalışıyorum,artık uyumam lazım zaten çok zor uyanıyorum :( ovülasyon illa pozitif çıkacak diye bişey yok.. Yarın bat gününmüş,inşallah Regl olmazda test yaparsın sende..

Yorgunum canımm,yarın önemli gün benim için.. Bu saat oldu hala çalışıyorum,artık uyumam lazım zaten çok zor uyanıyorum :KK43: ovülasyon illa pozitif çıkacak diye bişey yok.. Yarın bat gününmüş,inşallah Regl olmazda test yaparsın sende..
kolay gelsin canım kuzum ben regl oldum 14 haziranda bakalım hafta daha bekleyeceğim soğan suyu içiyorum 5-6 gündür bir kez süt buğusu yaptım kahverengi akıntım oldum artık iltihap diye düşündüm inş belki de şifa olur cuma günü yumurtalara bakıtmaya gideceğim büyümüş mü diye işte canım

kolay gelsin canım kuzum ben regl oldum 14 haziranda bakalım hafta daha bekleyeceğim soğan suyu içiyorum 5-6 gündür bir kez süt buğusu yaptım kahverengi akıntım oldum artık iltihap diye düşündüm inş belki de şifa olur cuma günü yumurtalara bakıtmaya gideceğim büyümüş mü diye işte canım
Yaaa ben kaçırmışım onu.. Şifa olur inşallah yaptıkların,bu ay hayırlısıyla gelir bebiş.. Kafaya takma rahat ol,tek ilaç bu ;)

Kızlar günaydın. :KK200: Dün adet oldum sandım. Sabah bi de aksam kahverengi akinti geldi ve kasıklarım baskı yapıyordu. Bugün kalktım birşey yok.temiz yani. Bugün günüm aslında. Yerleşme olabilir mi diyorum acaba.çok da düşünmek istemiyorum üzülmemek için ama....:KK47:

Kızlar günaydın. :KK200: Dün adet oldum sandım. Sabah bi de aksam kahverengi akinti geldi ve kasıklarım baskı yapıyordu. Bugün kalktım birşey yok.temiz yani. Bugün günüm aslında. Yerleşme olabilir mi diyorum acaba.çok da düşünmek istemiyorum üzülmemek için ama....:KK47:
Canım test yap garanti sonuç :) bazılarında oluyormuş öyle hatta adet oldum sanıyorlarmış.. Sen üzülmemek için ümitlenme,eğer çıkarsa süpriz olur :)

merhabalar herkese
dünki kış havasından sonra sıcak güne kalktık
nasılsınız arkadaşlar

Selamm:KK200: nasıl gidiyor oruç ? Açlık başağrısı yapmıyor mu sende,benim migreni tetikleyen şeylerden biri açlık :KK17:
Benim hem açlık hem de susuzluktan etkilenme durumum var.İki gün ağrım varsa bir gün olmuyor. Allah kabul etsin oruç beni çok zorluyor.

Back