2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Doktorun sebebini söyler elbet,benim doktorum yasaklamadı ilişkiyi. Hatta kahverengi akıntım varken bile ilişkiyle alakası yok bunun demişti,ben korkudan akıntı kesilene kadar kendimce yasak koymuştum :) şimdi bişey yok çok şükür yasakları kaldırdım bende :) zaten hiçbi hamilelik belirtisi yok keNdimi hamile hissetmiyorum bu aralar

benim suanda belirli doktorum yok bu gittipimde acil gittim rastgele sectim bişeyde söylemedi neden oldugunu sadece ilaç ve dijkat et yakınlasmayn dedi bi kadın doktor var 1 hafta sonra felan tamamen ona baslıcam az bekliyorumki karından bebiş gözuksun . neguzel bende öyle olsam keske hep agrı sızı yorulunca ve felaket beni cok rahatsız edecek kadar gazım oluyor ya oda sancı yapıyor bende bebişi hissedemesemde belirtilerini masallah hissediyorum:) buarada saglık ocagnda test yapıldı b12 dusuk demir duşük cıktı şimdide demir hapı eklendi bide b12 iğnesi

benim suanda belirli doktorum yok bu gittipimde acil gittim rastgele sectim bişeyde söylemedi neden oldugunu sadece ilaç ve dijkat et yakınlasmayn dedi bi kadın doktor var 1 hafta sonra felan tamamen ona baslıcam az bekliyorumki karından bebiş gözuksun . neguzel bende öyle olsam keske hep agrı sızı yorulunca ve felaket beni cok rahatsız edecek kadar gazım oluyor ya oda sancı yapıyor bende bebişi hissedemesemde belirtilerini masallah hissediyorum:) buarada saglık ocagnda test yapıldı b12 dusuk demir duşük cıktı şimdide demir hapı eklendi bide b12 iğnesi
O haftalarda şişkinlik gaz mide bulsntısı hepsi oluyor.. Sonra geçiyor. Geç bile kalmışsın testleri yaptırmakta,mide bulantın yoksa yiyecrklerdende bol bol almaya çalış b12 ve demiri

NASILSIN HEMŞOM MEMLEKETİMDE HAVALAR NASIL
MERSİNDE NERDE OTURUYORSUN
BENİM AİLEM METROPOL CİVARINDA OTURUYOR

NASILSIN HEMŞOM MEMLEKETİMDE HAVALAR NASIL
MERSİNDE NERDE OTURUYORSUN
BENİM AİLEM METROPOL CİVARINDA OTURUYOR

günaydın :) metropol civarı yaa :) merkezdelermiş tam göbek :)

mersin havaları güzel güneş var fakat aşırı sıcak yok Rabb im yüzümüze bakıyor :)
çok şükür...

sen nasılsınn

kızlar dün sağ kasığımda çok ağrım oldu ve kahverengi akıntım oldu çok sancılıydım bacağıma vuruyordu yahu :)

kızlar dün sağ kasığımda çok ağrım oldu ve kahverengi akıntım oldu çok sancılıydım bacağıma vuruyordu yahu :)
Canım bence geciktirmeden doktora gitmelisin. Pko hastalarında öyle olduğunu biliyorum. Yerleşme kanaması pembe gibi oluyor,embriyonun yerleşirken yarattığı kanama,yani yeni kanama ve onun kahverengi olması zor ihtimal..

Canım bence geciktirmeden doktora gitmelisin. Pko hastalarında öyle olduğunu biliyorum. Yerleşme kanaması pembe gibi oluyor,embriyonun yerleşirken yarattığı kanama,yani yeni kanama ve onun kahverengi olması zor ihtimal..

en yakın randevu yarına verdiler :(

ama ilk defa böyle oluyor bende :(

ilk defaa ağrım bu denli şiddetli..

inşaallah büyük sıkıntı yoktur :(

neden oluyor acabaaaa

en yakın randevu yarına verdiler :KK43:

ama ilk defa böyle oluyor bende :KK43:

ilk defaa ağrım bu denli şiddetli..
Yumurtlama döneminde ağrı yaşayanlar oluyor ama kahve akıntı düşündürücü.. Regl günün yakın mı ? Pko olsnlarda regl olmadan önce kahve akıntı oluyormuş. Öyle bişey mî acaba ? Kötü bişey yoktur bi çok kişide olabiliyor. Yarın belli olur bakalım

ESRA HAMİŞİM SEN NASILSIN
KAYACANS DR GİT İHMAL ETME CANIM

YEŞİM SEN NASILSIN ARKADAŞIM

Biz sahura kalkmıyoruz,gece 1e doğru yatarken yiyor benimki. O yüzden bozulmuyor uyku düzeni.. Zaten zor uyanıyorum sabah:KK43:
BEN YATMADAN HERŞEYİNİ HAZIRLIYORUM EŞİM OTURUYOR 1,5-2 GİBİ YEYİP YATIYOR BEN ORUÇ TUTTUĞUMDA BEN ACIKMIYORUM SAHURDE O YÜZDEN BANA SU GETİRİYOR YATARKEN SAĞOLSUN

ŞİMDİ KIRMIZILAR GELDİ ORUC TATİL OLDU

KESİM Mİ OLACAK BENDE İSTİYORUM SIKILDIM AYNI MODELDEN
Boyatırım bide kestiririm. Zaten yakında kısacık kestirmeyi planlıyorum.. Bu zamana kadar eşim hep engelledi kestirmemi ama hergün yıka fön bıkkınlık geldi :) bebiş bahanesiyle kestirebilirim artık

Back