2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Canım test yap garanti sonuç :) bazılarında oluyormuş öyle hatta adet oldum sanıyorlarmış.. Sen üzülmemek için ümitlenme,eğer çıkarsa süpriz olur :)
İdrarda çıkar mı ki. 2gün daha bekliim bakalım gelmezse yaparım diye düşündüm. Karıştı yine kafam... Çok sağol canım...dua edin bana...

dün gece kasığımdaki ağrı yüzünden resmen ağladım çok ağrıdı acıdı yürüyemedim resmen eşim yatağa kolumdan tutarak götürdü cuma günü yumurtalarıma baktırmaya gideceğim

İdrarda çıkar mı ki. 2gün daha bekliim bakalım gelmezse yaparım diye düşündüm. Karıştı yine kafam... Çok sağol canım...dua edin bana...
Yumurtlama tarihinle alakalı canım çıkıp çıkmaması. Yumurtlama gününü biliyorsan ve en az 10 gün geçmişse yumurtlamanın üstünden çıkar tabikide

İlaç yapıyodur o uykuyu,fitil olarak kullan rahat edersin.. Kanaman oluyorsa 3 ayı bitirene kadar yaklaşma derim.. Kontrole gittiğinde sorarsın zaten doktoruna

Kanamam o günden sonra daha hic olmadı çok şükür yakınlaşma tahriş yapıyor demekki zaten pazartesi 8 hafta olcak 1 aycik kalcak sonra inşallah

Kanamam o günden sonra daha hic olmadı çok şükür yakınlaşma tahriş yapıyor demekki zaten pazartesi 8 hafta olcak 1 aycik kalcak sonra inşallah
Doktorun sebebini söyler elbet,benim doktorum yasaklamadı ilişkiyi. Hatta kahverengi akıntım varken bile ilişkiyle alakası yok bunun demişti,ben korkudan akıntı kesilene kadar kendimce yasak koymuştum :) şimdi bişey yok çok şükür yasakları kaldırdım bende :) zaten hiçbi hamilelik belirtisi yok keNdimi hamile hissetmiyorum bu aralar

Kizlar sag yumurtalik kismi agrio ve de kahverengi akintjm var..

Galba pko kaynakli ama yarin dr a gtcem insaallah..

Sizce ne olblr sebebiii

Back