- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Dün kışı yaşadık bugünde bahar tadındayız :)
evet canımm yaa dün fena yağdı bu gün tatlı bahar rüzgarı var, nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün kışı yaşadık bugünde bahar tadındayız :)
İyiyim canım,şafak sayıyorumevet canımm yaa dün fena yağdı bu gün tatlı bahar rüzgarı var, nasılsın
İyiyim canım,şafak sayıyorumsen nasılsın ?
Tatil için şafak sayıyorumm :)) iyi yapmışsın canım,gitsin tabi :))oooyy erken başlamışsın vakit geçmez arkadaşımŞükür iyiyim arkadaşım oğlanı haftanın 3 günü yaz okuluna verdim oraya götürdum bıraktım geldim
allah iyiliğini versin emi bende bebişin doğumu için sandım emiTatil için şafak sayıyorumm :)) iyi yapmışsın canım,gitsin tabi :))
Daha bebişe çooook var :) onu sayamam şimdiden :)) işten kurtulmak istiyorum şu aralar sadeceallah iyiliğini versin emi bende bebişin doğumu için sandım emi![]()
Çok şükür iyiyim. Evdeyim şimdilik ramazanı geçiriyıruz işte.hoşgeldin arkadaşım nasılsın görüşmeyeli
İdrarda çıkar mı ki. 2gün daha bekliim bakalım gelmezse yaparım diye düşündüm. Karıştı yine kafam... Çok sağol canım...dua edin bana...Canım test yap garanti sonuç :) bazılarında oluyormuş öyle hatta adet oldum sanıyorlarmış.. Sen üzülmemek için ümitlenme,eğer çıkarsa süpriz olur :)
önümüzdeki ay taşınıyoruz canım az kaldı çok heyecanlı :) şu kızgın kumlardan serin sulara olayını yapıcamİyiyim ancak koşturuyorum :) sen nasılsın ? Nezaman taşınıyorsunuz
BENDE İYİYİM CANIMÇok şükür iyiyim. Evdeyim şimdilik ramazanı geçiriyıruz işte.
Sen nasılsın? Oğluşun nasıl oldu?
Geçmiş olsun canım.ciddi bir sorun yoktur umarımdün gece kasığımdaki ağrı yüzünden resmen ağladım çok ağrıdı acıdı yürüyemedim resmen eşim yatağa kolumdan tutarak götürdü cuma günü yumurtalarıma baktırmaya gideceğim
şimdi ağrım yok ama ayakta çok kalınca az kendimi yorayım yeniden başlıyor yumurtalarım mı büyüyor bilemedim ama canım çok yandı çok sağol canımGeçmiş olsun canım.ciddi bir sorun yoktur umarım
Çok az kalmış,hadi bakalımm:) şu sıralar herkesin hayallerinde o olay var galiba :))önümüzdeki ay taşınıyoruz canım az kaldı çok heyecanlı :) şu kızgın kumlardan serin sulara olayını yapıcam
Yumurtlama tarihinle alakalı canım çıkıp çıkmaması. Yumurtlama gününü biliyorsan ve en az 10 gün geçmişse yumurtlamanın üstünden çıkar tabikideİdrarda çıkar mı ki. 2gün daha bekliim bakalım gelmezse yaparım diye düşündüm. Karıştı yine kafam... Çok sağol canım...dua edin bana...
İlaç yapıyodur o uykuyu,fitil olarak kullan rahat edersin.. Kanaman oluyorsa 3 ayı bitirene kadar yaklaşma derim.. Kontrole gittiğinde sorarsın zaten doktoruna
Doktorun sebebini söyler elbet,benim doktorum yasaklamadı ilişkiyi. Hatta kahverengi akıntım varken bile ilişkiyle alakası yok bunun demişti,ben korkudan akıntı kesilene kadar kendimce yasak koymuştum :) şimdi bişey yok çok şükür yasakları kaldırdım bende :) zaten hiçbi hamilelik belirtisi yok keNdimi hamile hissetmiyorum bu aralarKanamam o günden sonra daha hic olmadı çok şükür yakınlaşma tahriş yapıyor demekki zaten pazartesi 8 hafta olcak 1 aycik kalcak sonra inşallah
yarın sabah yapayım o zaman ya.çok sağol tatlım...Yumurtlama tarihinle alakalı canım çıkıp çıkmaması. Yumurtlama gününü biliyorsan ve en az 10 gün geçmişse yumurtlamanın üstünden çıkar tabikide