- 25 Haziran 2007
- 1.357
- 1.498
- 658
canım tedavini olup sonra bebek için çalışmaya başlasaydın bir aydan zarar çıkmazdı diye düşünüyorum ama tek tavsiyem hastalığın iyice geçmeden hamile kalma derim. İlaç kullanmamış olsan bile virüsten kaynaklı mikrobunda zararı olur bence.kızlar merhaba size bir sorum olacaktı . bende temmuz gibi başlamayı düşünüyordum mayısta antibiyotik almıştım.bir ay boşluk bırakayım vücut yenilensin antibiyotigi atsın diye düşünürken geçen hafta çok kötü rahatsızlandım, acile gittim serum verdiler içinde baya bir ilaç eklediler hatta doktor bana dediki novalgine alerjin var mı bende yok dedim serumu aldım alırken çok pişman oldum kolumdan çıkartasım geliyordu. takan hemşireye dedimki önümüzdeki ay bebek düşünüyorum zararı olur mu diye oda bana dediki madem bebek düşünüyorsun fazla ilaç alma. daha sonra doktor reçete yazınca yırtıp attım onun üzerine ilaç almamaya kararlıydım çok ateşim oldu çok çektim ama ilaç almadım şuan balgam ve öksürüğüm var ve beni hiç uyutmuyo. hala ilaç almayı bitki çayı falan içiyorum. sizce o ateş yumurtalara falan zarar vermişmidir. ne yapmalıyım 3 temmuz bat ondan sonra korunmayı bırakayımmı? yardımcı olun lütfen