Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy teşekkür ederim canımmm:)Maşallah onaa,çok tuhaf oldum yaa nasıl büyümüş. Tam olarak kaçtın dün ? Hafta ve gün olarak
Oyyy masallahhh bakmaya doyulmuyor canimMaşallah deyin bakiiimm![]()
ayy hele oynayışı :) teşekkür ederim istyene e nasip olsun inşallah:)Oyyy masallahhh bakmaya doyulmuyor canim
Insallah canim yaa ilk bebis mi geliyoayy hele oynayışı :) teşekkür ederim istyene e nasip olsun inşallah:)
evet canımInsallah canim yaa ilk bebis mi geliyo
Cok sukur rabbim saglikla sihhatle kucaginiza alip buyutmeyi nasip eylesinevet canım
Oyyyy maşallahhhhMaşallah deyin bakiiimm![]()
Sağlıkla büyüsün inşallah.. Ben gittiğimde 12+4 olacak. Test için geç mi olur diye sordum.ayy teşekkür ederim canımmm:)
evet cok büyümüş yaa bende şok oldum ama demişti doktorum:) birde görsen nasıl oynuyrdu ya elleri kolları :)
11+4 idim ama boy ölçümünde 12+2 görünüyor geçen 3 gün öndeydi şimdi 5 güne çıkmış:)
maşallah boyuda uzunn 6 cm olmuş:) bide ense ölçümü sevindirdi beni:)
bilmiyorum ama canım doktorun birşy demediyse sorun yokSağlıkla büyüsün inşallah.. Ben gittiğimde 12+4 olacak. Test için geç mi olur diye sordum.
Arayıp sorarım bugün bakalımbilmiyorum ama canım doktorun birşy demediyse sorun yok
benim doktorum cumartesı randevu ıstemıstım dıger g-hafta 12 + olucam dıye ıstemedı
ama gec olmaz
teşekkür ederim canımmmmOyyyy maşallahhhhyesin onu teyzeleriii
![]()
Maşallah deyin bakiiimm![]()
Günaydın canlaarkocamı yolcu ettim az önce İngiltereye,cumaya kadar yok
hiç sevmiyorum ayrılıkları
![]()
Evde sıkılırım ben,arkadaşlarla takılırım biyerlerde :) uzun zamandır yapmamıştım kız kıza organizasyon.sen de kendine biraz vakit ayır canım :) minnoşla film izleyin yalnız değilsin ne de olsa. akıntın ne durumda?
aminnn inşallah caımmmm:)ayy çirkin şeyy :))) pıtır pıtır tekme attığını günler de gelsin esracım
Ohhh bitti gitti işte mel'un kahberengi akıntı.Evde sıkılırım ben,arkadaşlarla takılırım biyerlerde :) uzun zamandır yapmamıştım kız kıza organizasyon.
Dün hiç gelmedi akıntı şükürler olsun.. Bugünde kontroldeyim bakalım,henüz gelen giden yok :))
Pek güvenmiyorum ona,heran geri gelebilir :)Ohhh bitti gitti işte mel'un kahberengi akıntı.