• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Kızlar bu arada ovulasyon akıntısı geldi bugün. Çok sevindim beta sıfırlanmış, içerde bir şey kalmamış ki ben yeniden yumurtladım demi? Düşük yapalı 12 gün oluyor.

merhaba. Bende geçen kasım ayında düşük yaptım. Kanamayla düşmeyince kürtaj olmak zorunda kaldım. O zamandan beri deneme yapmıyorum. işe girdim ve bebek için para biriktiriyorum. özel sağlık sigortası da yaptırmak istiyorum. 2016 marttan sonra denemelere başlayacağım inşallah. Sizinde Allah gönlünüze göre versin.
Geçmiş olsun.. İstediğin vakitte sorunsuz bir gebelik geçirirsin umarım.. Özel sağlık sigortaları ilk yıl doğum teminatını karşılamazlar. 2. Yılda kullanabilirsin doğum teminatını.

evet canım sorun yok ben de rahim röntgeni dışında hepsini oldum sorun çıkmadı ama bilemiyorum tek röntgen kaldı şimdi yine klomen kullanırım ama umudum kırıldı biraz
O zaman bi engeliniz yok inşallah canım. Biraz bebek konusundan uzaklaşıp normal cinsel hayatınızı stressiz yaşasanız olacak inşallah. İçin rahat edecekse röntgen de çektirebilirsin.

O zaman bi engeliniz yok inşallah canım. Biraz bebek konusundan uzaklaşıp normal cinsel hayatınızı stressiz yaşasanız olacak inşallah. İçin rahat edecekse röntgen de çektirebilirsin.
aslında haklısın canım şimdi kendimde sorun aramaya başladım işte

aslında haklısın canım şimdi kendimde sorun aramaya başladım işte
Klomen 1 aylık tedavi değilki canım. Çok kişiden 2.3. Ayda olduğunu duydum. Ümitsiz olacak bir durum yok. Ama dediğim gibi daha için rahatlayacaksa rahim filmi yaptır.

Klomen 1 aylık tedavi değilki canım. Çok kişiden 2.3. Ayda olduğunu duydum. Ümitsiz olacak bir durum yok. Ama dediğim gibi daha için rahatlayacaksa rahim filmi yaptır.
iki ay daha devam edeyim ddiyorum canım şuan zaten maddi nedenlerden rahim filmi çektiremem devlet hastanesinde de alıyorlar diyor arkadaşlar onun için az daha bekleyeyim belki de olur ALLAH nasip eder hayırlısı

merhaba. Bende geçen kasım ayında düşük yaptım. Kanamayla düşmeyince kürtaj olmak zorunda kaldım. O zamandan beri deneme yapmıyorum. işe girdim ve bebek için para biriktiriyorum. özel sağlık sigortası da yaptırmak istiyorum. 2016 marttan sonra denemelere başlayacağım inşallah. Sizinde Allah gönlünüze göre versin.
canım burda reklamı çıkıyor ya tamamlayısı sağlık sigortası com mu öyle bi yer orayla görüş mutlaka. Ben görüştüm yaptıracaktım sonra bir sene beklememek için vazgeçtim ama ilk çocuk olsun ikinciyi düşünmeden bi sene önce mutlaka burdan yaptırcam. Fiyat olarak çok uygundu reklam gibi olmasın

Günaydın güzeller nispet yapmak gibi olmasın ama öğrencileri yolladık ya okul mis gibi :) cayimi aldım kahvaltı yapıyorum gürültü patirti yok dünya varmış be

Günaydıııın kızlaaar :KK73:ben de işe geldim çayımı yudumluyorum birazdan kahvaltı edeceğim. saat 10-10.30 gibi yavaştan çalışmaya başlarım :KK70:
sende mi iş yerinde kahvaltı ediyorsun amanııın hiiç kalkıpta kahvaltı hazırlamak adetim değildir bazen diyorum kendi kendime nasıl bebeme bakcam:KK45:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hafta sonları giremiyorum yani arada okusamda yazamıyorum ama ben geldimmmm:)
nasılsınız kızlarr:):KK68::KK200:

Back