Benide atıyor telefon siteden :) hemde tam mesaj yazarken :)) çok gıcık oluyor
aynen canım ya hem siteden atıyo hem de mesaj yazarken klavye pat diye kapanıyo bazen gönderip sonra tekrar düzenliyorum bazen de hiç yazamıyorum.sende de klavye kapanıyo mu?
Yok canım denemedim aslında çokta içmiyorum yoğurt falan yiyorum ya arada içerim
Canımm hamilesin sen,yorulmaman lazım amaaaAhhh misafirler gitti bulaşık toplama falan işim bitti çoook yoruldum n
Evet te hamilelikten önce verilmiş bi davetti ondanCanımm hamilesin sen,yorulmaman lazım amaaa
Ahhh misafirler gitti bulaşık toplama falan işim bitti çoook yoruldum n
Canımm hamilesin sen,yorulmaman lazım amaaa
Sağol canım dinlendim yaaa çok şükür... Bide dünden temizlikçi çağırdım evi temizleme sıkıntım yoktu. Buzlukta hazır şeyler vardı kimini akşam kimin sabah yaptım.. o yüzden normale göre daha az yoruldum...Geçmiş olsun canım dinlen şimdi güzelce
Sağol canım dinlendim yaaa çok şükür... Bide dünden temizlikçi çağırdım evi temizleme sıkıntım yoktu. Buzlukta hazır şeyler vardı kimini akşam kimin sabah yaptım.. o yüzden normale göre daha az yoruldum...
Oldu ama çok az oldu. Yavaş yavaş kesilecek sanırım. Fitile devam hala :) inşallah bugün olmazCanım bugün lekelenme olmadı sanırım degil mi kullanıyor musun fitili hala
Ayyy benimde kilom var ya hadi çok şükür Allahım a hamile kaldım da O günleri görürsek nasıl doğurcam nolcak on merak ediyorum
Günaydın kızlaaarhaftanın son günü çabucaak geçsin,başlasın tatill
Belki de canım evet geçen aydan dolayı bu ay yumurtlama olmadı. Hayırlısı :) İstanbuldan vazgeçtik canım. İzmir Aydın çok uzak kalıyo memleketlere hem de puanları yüksek tutmuyor. Mersin'e bakıyoruz şimdi. Deniz olan bi yer olsun diyoruz :)canım geçen ay olan karışıklıklarından dolayı bu ay yumurtlama olmamış olabilir ona canını sıkma, istanbul çok güzel ama öğretmen için tabi biraz sorun olabilir okullar çok kalabalık :) izmir aydın filan düşünmez misiniz
Gelmiyorummm İstanbul'a :) Düşündük biraz sıkıntı canım orası hem de uzak geliyor. İzmir'in puanları yüksek hem de uzak. Mersin'i düşünüyoruz şimdi öncelikli olarak. Bakalım nasip :)Gelmeee istanbula gelme :) dert bu şehir :) gezmeye gel arada sırada.. İzmir'i yazın hiç düşünmeyin..
canım il halk sağlık müdürlüklerine gidebilirsin kan değerlerine göre diyet veriyorlar. takip etmesi de çok iyi oluyor 2-3 haftaya bir gidiyorsun. gayet yiyorsun doyuyorsun 15 günde 3 kilo vermiştim kaçamaklarıma rağmenbenim kilom çok fazla..
15 kg normale göre..
doktor 8-10 kilo versen yeterli dedi..
,ilaç da verdi
hayırlısıyla başlayacağız inşaallah :))
Rabb im cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah :)
Allah var gam yok..
güzellikler biizm için..
iyi düşünüp iyilikle kaarşılaşacağız evelallah ın izni ile :)
benim 20 kilo fazlam var.
doğumkontrol hapını bıraktım biraz kilo aldım. bide iki aydır hep oturuyom düştüm bağlarım yırtılmış. bu iki ayda en az beş kilo almışımdır. tam da spora başlamıştım evde tv karşısında yapıyordum iyi gidiyordu.
adetin 3. günü gidip hormon testi yaptırdınmı? ben yaptırdım hormonlarda sıkıntı yok ama bazen yumurtalar çatlamayıp kistleşebiliyomuş stresten mesela.bende öyle olmuş. ama doktor kilo ver dedi bikaç kere
Belki de canım evet geçen aydan dolayı bu ay yumurtlama olmadı. Hayırlısı :) İstanbuldan vazgeçtik canım. İzmir Aydın çok uzak kalıyo memleketlere hem de puanları yüksek tutmuyor. Mersin'e bakıyoruz şimdi. Deniz olan bi yer olsun diyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?