2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

senin boy ve kg kaç ki_??

buarada ALLAH yardımcımız olsun inşaallah en hayırlısı olur ..
bebeklerimiz hayırlı olur ve hayırlısıyla çocuklarımız olr :)

çok saol kuzum benim..

içimi ferahlattın..

Rabb İM yardımcımız olsun..

inşaallah kilo veririm ve vücudum düzelir...

Nedemek inşallah ama benimde fazla kilom var evlenmeden önce birazini vermiştim sonra ustune aldim hepsini kisa zamanda oyüzden doktorumdan düzenli beslenme isticem kilo almamam lazım yoksa benim için tehlikeli olurmuş ama takmiyorum fazla uzmuyorum kendimi dikkat etmeye çalışıyorum

en doğru kararı vermişsin bencede

benim regl düzenli..
22 ya da 23 günde bir oluyor çok şükür...
dr düzenli dedi...

kilom çok fazla..

idealden 15 kg fazlam var... hamile kalmaya engel olacak düzey nasıl oluyor ki?

Adetin düzenliyse çok ciddi bir sorun yok. Ayrıca hormon değerleri de çok önemli.
Kilo almak hormonların sağlıklı çalışmasını engellediğinden yumurtlamayı etkileyebilir. O yüzden kilo almamak, fazlasını vermek pcoda çok önemli. Bir-iki kilo fazla olması değil de yüksek oranda fazla olması dezavantaj.

Mesela hangi doktora gitsem, avantajın fazla kilonun olmaması dedi.

Kizlar dr a gittim..

Yumurtalikta polistik over varmis..

Kilo vermen gerekiyor dedi...

Sizler de bu durumu yasayan var mi..

Ya da bilgisi olan..

Netten baktim da bi dunya seyyaziyor..

Her bilgiye guvenilmioooooo
Ondan bende de var soğan kürü yapıp kurtulan çok var ama ben denemedim.doktor çok önemli değil dedi.kilo ver dedi.stres ve kilo hormonları bozuyomuş.

Ondan bende de var soğan kürü yapıp kurtulan çok var ama ben denemedim.doktor çok önemli değil dedi.kilo ver dedi.stres ve kilo hormonları bozuyomuş.

aynen kuzum..

kilom çok fazla ve sürekli oturuyorum...
spor yok..

e haliyle hormonlar dengesiz ..

inşaallah zayıflayıp hayırlarlaaa sağlığımıza kavuşuruz..

hayırlı evlatlarımız da olur inşaallah :))

benim kilom çok fazla..
15 kg normale göre..
doktor 8-10 kilo versen yeterli dedi..
,ilaç da verdi

hayırlısıyla başlayacağız inşaallah :))

Rabb im cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah :)

Allah var gam yok..

güzellikler biizm için..

iyi düşünüp iyilikle kaarşılaşacağız evelallah ın izni ile :)

umutsuzluk yok evelallah :))

dikkat bizden takdir Allah tan :)

hemen başlayıp hem spor hem diyetle gitsin bu kötü kilolaaaaaaar :)))

İnşallah canım. Gitsin kilolar.
Ben gebe kaldığım ay bal-tarçın-çörekotu kürü yapmıştım.Malum pcoda yumurta çatlamadan kalıyor öyle, bu kürle büyüyüp çatlıyor diye yaptığım gibi gebe kalmıştım. Sen de deneyebilirsin.
Adetin 2. gününden 12. gününe kadar sabah akşam bir tatlı kaşığı yemiştim ben.

Kızlar bu ara pek yazamıyorum kusuruma bakmayın gerçi takipteyim :) telefon siteden atmaya başladı bu ara yine.. zor oluyor o yüzden.

A anneveoglusu canım festival basliyormus bu gece heralde eşim gidelim diyor hiç gitmedim Tekirdağ'ın festivaline değer mi burdan kalkıp geldigimize diye merak ettim gerçi en kötü ihtimal deniz havası almış oluruz :))

benim 20 kilo fazlam var.
doğumkontrol hapını bıraktım biraz kilo aldım. bide iki aydır hep oturuyom düştüm bağlarım yırtılmış. bu iki ayda en az beş kilo almışımdır. tam da spora başlamıştım evde tv karşısında yapıyordum iyi gidiyordu.
adetin 3. günü gidip hormon testi yaptırdınmı? ben yaptırdım hormonlarda sıkıntı yok ama bazen yumurtalar çatlamayıp kistleşebiliyomuş stresten mesela.bende öyle olmuş. ama doktor kilo ver dedi bikaç kere

Kızlar bu ara pek yazamıyorum kusuruma bakmayın gerçi takipteyim :) telefon siteden atmaya başladı bu ara yine.. zor oluyor o yüzden.
aynen canım ya hem siteden atıyo hem de mesaj yazarken klavye pat diye kapanıyo bazen gönderip sonra tekrar düzenliyorum bazen de hiç yazamıyorum.sende de klavye kapanıyo mu?

Ayyy benimde kilom var ya hadi çok şükür Allahım a hamile kaldım da O günleri görürsek nasıl doğurcam nolcak on merak ediyorum

Kızlarr şimdi en hiç süt içemiyorum ha peynir yoğurt yerim onlarda sıkıntı yok ama sade süt içemiyorm. Onda nesquinkle falan içsem nasıl olur. gider mi bütün değeri

Kızlarr şimdi en hiç süt içemiyorum ha peynir yoğurt yerim onlarda sıkıntı yok ama sade süt içemiyorm. Onda nesquinkle falan içsem nasıl olur. gider mi bütün değeri
gitmez de o şekerli bişey canım ya çok sağlıklı değil bence. sıcak ballı süt denedinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…