Kaç günde regl oluyorsun?
Bende hafif düzey pco var ama çocuk sahibi olmaya engel olacak düzeyde değil.
Ayrıca kilo kesinlikle olmamalı. Bu ara çok zor zamanlar geçirdim, biraz kilo aldım tekrar vermem lazım çünkü bize dezavantaj.
çok saol kuzum benim..
içimi ferahlattın..
Rabb İM yardımcımız olsun..
inşaallah kilo veririm ve vücudum düzelir...
evet ama zorlanıyorum içmekte daha fazlaiçsem iyi olur ama suyun tadı bir garip sanki :)Bende 2lt içiyorumdur heralde. Kabız olmamak için önemli su.
en doğru kararı vermişsin bencedeSadece gezmek için çok güzel bi şehir,gerisi eziyet. 15 dk lık mesafe için her sabah 1 saat araba kullanmaktan bıktım,biryere giderken hangi yolda trafik var diye bakıp alternatif yollara sapmaktanda bıktım.. İstanbul izmir otoBanı açılıyor yıl sonunda. Gebze yalova geçişi 4 dk olacak. Eşimin işyeri gebzede zaten,köprüden geçip bursada eve gelmesi max 1 saat.. İstanbuldada ataşehirde oturuyoruz,burdanda gebzeye hergün 1 saatten fazla yol gidiyor. Hem bebiş olacak bursada anneme baktırırım mis gibi :) yılsonuna doğru bize taşınma görünüyor :))
benim regl düzenli..
22 ya da 23 günde bir oluyor çok şükür...
dr düzenli dedi...
kilom çok fazla..
idealden 15 kg fazlam var... hamile kalmaya engel olacak düzey nasıl oluyor ki?
Ondan bende de var soğan kürü yapıp kurtulan çok var ama ben denemedim.doktor çok önemli değil dedi.kilo ver dedi.stres ve kilo hormonları bozuyomuş.Kizlar dr a gittim..
Yumurtalikta polistik over varmis..
Kilo vermen gerekiyor dedi...
Sizler de bu durumu yasayan var mi..
Ya da bilgisi olan..
Netten baktim da bi dunya seyyaziyor..
Her bilgiye guvenilmioooooo
Ondan bende de var soğan kürü yapıp kurtulan çok var ama ben denemedim.doktor çok önemli değil dedi.kilo ver dedi.stres ve kilo hormonları bozuyomuş.
Adetin düzenliyse çok ciddi bir sorun yok. Ayrıca hormon değerleri de çok önemli.
Kilo almak hormonların sağlıklı çalışmasını engellediğinden yumurtlamayı etkileyebilir. O yüzden kilo almamak, fazlasını vermek pcoda çok önemli. Bir-iki kilo fazla olması değil de yüksek oranda fazla olması dezavantaj.
Mesela hangi doktora gitsem, avantajın fazla kilonun olmaması dedi.
Nedemek inşallah ama benimde fazla kilom var evlenmeden önce birazini vermiştim sonra ustune aldim hepsini kisa zamanda oyüzden doktorumdan düzenli beslenme isticem kilo almamam lazım yoksa benim için tehlikeli olurmuş ama takmiyorum fazla uzmuyorum kendimi dikkat etmeye çalışıyorum
umutsuzluk yok evelallah :))
dikkat bizden takdir Allah tan :)
hemen başlayıp hem spor hem diyetle gitsin bu kötü kilolaaaaaaar :)))
İnşallah canım. Gitsin kilolar.benim kilom çok fazla..
15 kg normale göre..
doktor 8-10 kilo versen yeterli dedi..
,ilaç da verdi
hayırlısıyla başlayacağız inşaallah :))
Rabb im cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah :)
Allah var gam yok..
güzellikler biizm için..
iyi düşünüp iyilikle kaarşılaşacağız evelallah ın izni ile :)
Benide atıyor telefon siteden :) hemde tam mesaj yazarken :)) çok gıcık oluyorKızlar bu ara pek yazamıyorum kusuruma bakmayın gerçi takipteyim :) telefon siteden atmaya başladı bu ara yine.. zor oluyor o yüzden.
benim 20 kilo fazlam var.aynen kuzum..
kilom çok fazla ve sürekli oturuyorum...
spor yok..
e haliyle hormonlar dengesiz ..
inşaallah zayıflayıp hayırlarlaaa sağlığımıza kavuşuruz..
hayırlı evlatlarımız da olur inşaallah :))
aynen canım ya hem siteden atıyo hem de mesaj yazarken klavye pat diye kapanıyo bazen gönderip sonra tekrar düzenliyorum bazen de hiç yazamıyorum.sende de klavye kapanıyo mu?Kızlar bu ara pek yazamıyorum kusuruma bakmayın gerçi takipteyim :) telefon siteden atmaya başladı bu ara yine.. zor oluyor o yüzden.
gitmez de o şekerli bişey canım ya çok sağlıklı değil bence. sıcak ballı süt denedinmi?Kızlarr şimdi en hiç süt içemiyorum ha peynir yoğurt yerim onlarda sıkıntı yok ama sade süt içemiyorm. Onda nesquinkle falan içsem nasıl olur. gider mi bütün değeri
gitmez de o şekerli bişey canım ya çok sağlıklı değil bence. sıcak ballı süt denedinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?