2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Yeşim benide ürkütüyor istanbul gezmeye geliyoruz bazen burdan inan evime dönmek için sabırsızlanıyorum
Bursayamı yerleşeceksiniz

arkadaşım sen işini önemsemeyen karşındakini düşünmeyen bir personele denk gelmişsin
değerin iyi maşallah sen direk bir kadın doğumcuya git
bende 14 ay bekledim yavrumu uzun beklemeden sıkıldım ve hamile kaldığım ay dahil son 2 ay folic asit içmiyordum

Beni adetim oluyor coksukur..

Arada duzensizlik olsa daaa..

Bakalim kilo vermen gerek dedi.

Rabb im her seye Kadir O ol derse olur..

RABB im herkese sifa versin hayirlarla evlatlar nasip etsin insaaallah

Herkese merhabalar... Misafirim var okuldan ögretmen Arkadaşlarım yabancılar olması nedeniyle Türk mutfağından döktürmek gerek çoook işim vaar

Pazartesi gidiyorum doktoruma inşallah onla telefonda konuştuk onada söyledim folik asit kullanıyorum diye hatta eksik soylemisim ona 2 haftadır dedim çok güzel dedi hiç olumsuz birsey söylem dedi sadece adetin kaç gün gecikti dedi 5 dedim bi 5 gün sonra gel daha net olur dedi tamam dedim bakalım inşallah pazartesi goruscez esimde aradı tekrar uzulmus uzulmeme benim annem folik asit mi içmiş sanki hiç takma onu boşver dedi Allah verdiyse vermiştir onun demesiyle olmaz diye destek verdi bana çok şükür eve geldiğimde çok kötüydum şimdi çok iyiyim teşekkür ederim sizede:) Allah evladinizi bağışlamis size ne güzel herkese nasip etsin inşallah

Ben üniversite için geldim sonra iş evlilik derken kaldım. Arabasız adım atılmıyor burda,herkes arabayla çıktığı içinde iğrenç bi trafik var tabi :) neyseki bu çîle bitiyor benim için :))
yeşimcim senin bana hafta olarak yakınsın diye birşey sorucam
az önce tuvalet e gittim ve afedersin büyük tuvalet yaparken akıntım geldi ama öyle birşey ki bembeyaz ama sanırsın dondurulmuş jöle :) yani uzayan ve katı ama şöyle değil yani katı derken hani üsütünce iltihap olur ya öyle katı değillll. bildiğin uzayan mideniz bulanmasın ama sümük gibi :) ayyy çok şaşırdım yaaa geliyordu da demek ilerleyen haftalarda böyle oluyor sende başladımı . demişlerdi ilerledikçe akıntı artar diye:) ama bembeyaz yaaa çok şaşırdım:) ayyy bebeişimden geliyor diye de mutlu oldum yaa:)
bu arada umarım mideniz bulanmaz ama başka türlü yazamadım:)

Yeşim benide ürkütüyor istanbul gezmeye geliyoruz bazen burdan inan evime dönmek için sabırsızlanıyorum
Bursayamı yerleşeceksiniz
Sadece gezmek için çok güzel bi şehir,gerisi eziyet. 15 dk lık mesafe için her sabah 1 saat araba kullanmaktan bıktım,biryere giderken hangi yolda trafik var diye bakıp alternatif yollara sapmaktanda bıktım.. İstanbul izmir otoBanı açılıyor yıl sonunda. Gebze yalova geçişi 4 dk olacak. Eşimin işyeri gebzede zaten,köprüden geçip bursada eve gelmesi max 1 saat.. İstanbuldada ataşehirde oturuyoruz,burdanda gebzeye hergün 1 saatten fazla yol gidiyor. Hem bebiş olacak bursada anneme baktırırım mis gibi :) yılsonuna doğru bize taşınma görünüyor :))

Ben hala kahverengiyle takılıyorum canım :) şu kahve bitsede öyle akıntıya razıyım :))

Kaçıncı denemeniz canım doktora gittinmi hiç.Üzülme ve stres yapmamaya çalış. Malesef bu yolda en büyük düşmanımız stres
6. ay canım normal aslında biliyorum ama kafaya takmadan da olmuyor. Arada ben de kist oluyor sanırım kist tekrarladı o yüzden bu gecikmeler.

Ben hala kahverengiyle takılıyorum canım :) şu kahve bitsede öyle akıntıya razıyım :))
kahve akıntın devam mı ediyor canım neyse bebekte sorun yoktu ya devam eden belki eskden kalma akıntıdır
beyaz akıntı arada yoğun olur dediler ilerledikçe hamileleik başladımı acaba yoksa bir kerelikmiydi görcez:)
zaten iç çamaşırımda hisediliyordu siyah giyiyorum kireç gibi renk oluyordu azcık ama bu gelince şaşırdım mutlu da oldum aslında bebeğimin varlığını gösteriyor diye:)
bazen eşim diyorki karnımı seviyor duruyor dimi bebeğimizi orda dimi diyor:)
bende gülüyorum kanamam yok çok şükür herhalde duruyordur diyrum :) tekmelerini hissetsek bir an öncede güzel olsa:)

Beni adetim oluyor coksukur..

Arada duzensizlik olsa daaa..

Bakalim kilo vermen gerek dedi.

Rabb im her seye Kadir O ol derse olur..

RABB im herkese sifa versin hayirlarla evlatlar nasip etsin insaaallah

İnşallah düzelir ama şöyle örnek vereyim yakınım var 45 yaşında evleneli 2 buçuk yıl oldu benden daha düzenli adet görür ama olmuyor hamile kalamıyor hatta 2 kere tüp bebek denedi olmadı ve hicbir sorunu yok doktorda anlam verememis bide Halam in kızı var oda 34 yasinda felan hiçbir sorunu yok onun bayagi oldu evleneli ilk yıllar korunmuslar ama şimdi yıllardır olmuyor çatlama iğnesi deniyorlar sürekli olmuyor Enson onlarda tüp bebek denicek yani demem o ki hiçbir sorunu olmayıp olmayanda var Allah vermeyince vermiyor hastalığını engel görme Allah nasip ederse hersey olur bende bugün üzüntülü birsey yaşadım ama bunları düşündüm ve iyiyim şükür:)

İstanbulu çok severim ama Bursaya aşığım ya yok böyle bi şehirrrr. Benimde ailem yanımda olmasa çoktan taşınırdım bursaya ama aileyi bırakmak zor geliyor biraz . :)

Bugun henüz olmadı ama bugune kadar hergün 1-2 damla oldu. İnşallah kesilir rahatlarım bnde.

İstanbulu çok severim ama Bursaya aşığım ya yok böyle bi şehirrrr. Benimde ailem yanımda olmasa çoktan taşınırdım bursaya ama aileyi bırakmak zor geliyor biraz . :)
Bursa güzel şehir rahat şehir :) ben izmirliyim izmiri hiçbiryere değişmem ama eşimin işi dolayısıyla oraya yerleşemeyiz. Zaten ailem için gidicem bursaya,bebişi yabancıya emanet etmek istemiyorum

Kizlar dr a gittim..

Yumurtalikta polistik over varmis..

Kilo vermen gerekiyor dedi...

Sizler de bu durumu yasayan var mi..

Ya da bilgisi olan..

Netten baktim da bi dunya seyyaziyor..

Her bilgiye guvenilmioooooo
Kaç günde regl oluyorsun?
Bende hafif düzey pco var ama çocuk sahibi olmaya engel olacak düzeyde değil.

Ayrıca kilo kesinlikle olmamalı. Bu ara çok zor zamanlar geçirdim, biraz kilo aldım tekrar vermem lazım çünkü bize dezavantaj.

çok saol kuzum benim..

içimi ferahlattın..

Rabb İM yardımcımız olsun..

inşaallah kilo veririm ve vücudum düzelir...

benim regl düzenli..
22 ya da 23 günde bir oluyor çok şükür...
dr düzenli dedi...

kilom çok fazla..

idealden 15 kg fazlam var... hamile kalmaya engel olacak düzey nasıl oluyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…