- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
İstanbul genelde hayranlık duyulan ama yaşayanlar içinde farklı duygular barındıran bi şehir.. Kalabalık,trafîk hepsi burda.. Bide îçinde dönen pisliklere şahit olunca însan iyice soğuyor.. Yakın zamanda elveda diyicem bu şehre :))
Kızlar azonce sağlık ocağından geldim moralim bozuldu biraz gene düşüncelere daldım doktor yuzunden doktora gitmeden test yapmadı önce bi git kesinlessin bazen kesenin içi boş oluyor boşuna yapmayalım testleri dedi ne testi dedim değerlerine bakcam ne eksik diye ben folik asit kullanıyorum 20 gündür dedim çok gecikmissin onu hamile kalmayi dusundugunden itibaren kullanman lazım istemiyormusunuz dedi Hayır istiyoruz ama bilmiyordum adetten sonra öğrenince hemen aldık başladım dedim neyse bakarız dedi ama kafam çok takıldıhcg sonucumu istedim 1000 değil 1711 pazartesi olan sonuç ama bu sonuç bile kwyiflendirmedi beni (((((((
Benim çevremde çok var polikistik over olan doğum kontrol hapı kullanıyorlar yoksa adet olamiyorlar ama evet bu hap kilo yapıyor ve oyüzden kilo alınıyor bi yakinimada doktoru kilo vermen lazım ve erken zamanda evlenme lazım demiş kilosu vardı bayagi çünkü ve cok ileriydi onunki sürekli ilaç kullanıyordu ama sonrasını bilmiyorum başka bi yakinimda ilaç kullanmadan artık adet olabiliyor ama sancılı
arkadaşım sen işini önemsemeyen karşındakini düşünmeyen bir personele denk gelmişsin
değerin iyi maşallah sen direk bir kadın doğumcuya git
bende 14 ay bekledim yavrumu uzun beklemeden sıkıldım ve hamile kaldığım ay dahil son 2 ay folic asit içmiyordum
yeşimcim senin bana hafta olarak yakınsın diye birşey sorucamBen üniversite için geldim sonra iş evlilik derken kaldım. Arabasız adım atılmıyor burda,herkes arabayla çıktığı içinde iğrenç bi trafik var tabi :) neyseki bu çîle bitiyor benim için :))
Sadece gezmek için çok güzel bi şehir,gerisi eziyet. 15 dk lık mesafe için her sabah 1 saat araba kullanmaktan bıktım,biryere giderken hangi yolda trafik var diye bakıp alternatif yollara sapmaktanda bıktım.. İstanbul izmir otoBanı açılıyor yıl sonunda. Gebze yalova geçişi 4 dk olacak. Eşimin işyeri gebzede zaten,köprüden geçip bursada eve gelmesi max 1 saat.. İstanbuldada ataşehirde oturuyoruz,burdanda gebzeye hergün 1 saatten fazla yol gidiyor. Hem bebiş olacak bursada anneme baktırırım mis gibi :) yılsonuna doğru bize taşınma görünüyor :))Yeşim benide ürkütüyor istanbul gezmeye geliyoruz bazen burdan inan evime dönmek için sabırsızlanıyorum
Bursayamı yerleşeceksiniz
Ben hala kahverengiyle takılıyorum canım :) şu kahve bitsede öyle akıntıya razıyım :))yeşimcim senin bana hafta olarak yakınsın diye birşey sorucam
az önce tuvalet e gittim ve afedersin büyük tuvalet yaparken akıntım geldi ama öyle birşey ki bembeyaz ama sanırsın dondurulmuş jöle :) yani uzayan ve katı ama şöyle değil yani katı derken hani üsütünce iltihap olur ya öyle katı değillll. bildiğin uzayan mideniz bulanmasın ama sümük gibi :) ayyy çok şaşırdım yaaa geliyordu da demek ilerleyen haftalarda böyle oluyor sende başladımı . demişlerdi ilerledikçe akıntı artar diye:) ama bembeyaz yaaa çok şaşırdım:) ayyy bebeişimden geliyor diye de mutlu oldum yaa:)
bu arada umarım mideniz bulanmaz ama başka türlü yazamadım:)
6. ay canım normal aslında biliyorum ama kafaya takmadan da olmuyor. Arada ben de kist oluyor sanırım kist tekrarladı o yüzden bu gecikmeler.
Kaçıncı denemeniz canım doktora gittinmi hiç.Üzülme ve stres yapmamaya çalış. Malesef bu yolda en büyük düşmanımız stres
üzüldüm ben de artık cumartesi adet olmayı beklerim heralde ne kadar günüm geçmeden yaptırsam da kan tahlilini bu ay için umutlanmamam lazım sanırımRegl oldum
kahve akıntın devam mı ediyor canım neyse bebekte sorun yoktu ya devam eden belki eskden kalma akıntıdırBen hala kahverengiyle takılıyorum canım :) şu kahve bitsede öyle akıntıya razıyım :))
Beni adetim oluyor coksukur..
Arada duzensizlik olsa daaa..
Bakalim kilo vermen gerek dedi.
Rabb im her seye Kadir O ol derse olur..
RABB im herkese sifa versin hayirlarla evlatlar nasip etsin insaaallah
Sadece gezmek için çok güzel bi şehir,gerisi eziyet. 15 dk lık mesafe için her sabah 1 saat araba kullanmaktan bıktım,biryere giderken hangi yolda trafik var diye bakıp alternatif yollara sapmaktanda bıktım.. İstanbul izmir otoBanı açılıyor yıl sonunda. Gebze yalova geçişi 4 dk olacak. Eşimin işyeri gebzede zaten,köprüden geçip bursada eve gelmesi max 1 saat.. İstanbuldada ataşehirde oturuyoruz,burdanda gebzeye hergün 1 saatten fazla yol gidiyor. Hem bebiş olacak bursada anneme baktırırım mis gibi :) yılsonuna doğru bize taşınma görünüyor :))
Bugun henüz olmadı ama bugune kadar hergün 1-2 damla oldu. İnşallah kesilir rahatlarım bnde.kahve akıntın devam mı ediyor canım neyse bebekte sorun yoktu ya devam eden belki eskden kalma akıntıdır
beyaz akıntı arada yoğun olur dediler ilerledikçe hamileleik başladımı acaba yoksa bir kerelikmiydi görcez:)
zaten iç çamaşırımda hisediliyordu siyah giyiyorum kireç gibi renk oluyordu azcık ama bu gelince şaşırdım mutlu da oldum aslında bebeğimin varlığını gösteriyor diye:)
bazen eşim diyorki karnımı seviyor duruyor dimi bebeğimizi orda dimi diyor:)
bende gülüyorum kanamam yok çok şükür herhalde duruyordur diyrum :) tekmelerini hissetsek bir an öncede güzel olsa:)
Bursa güzel şehir rahat şehir :) ben izmirliyim izmiri hiçbiryere değişmem ama eşimin işi dolayısıyla oraya yerleşemeyiz. Zaten ailem için gidicem bursaya,bebişi yabancıya emanet etmek istemiyorumİstanbulu çok severim ama Bursaya aşığım ya yok böyle bi şehirrrr. Benimde ailem yanımda olmasa çoktan taşınırdım bursaya ama aileyi bırakmak zor geliyor biraz . :)
inşallah canım bol su tüketmekte çok önemliymiş ya bende dikkat ediyorum ama 1.5 lt anca içebiliyorum yaaBugun henüz olmadı ama bugune kadar hergün 1-2 damla oldu. İnşallah kesilir rahatlarım bnde.
Bende 2lt içiyorumdur heralde. Kabız olmamak için önemli su.inşallah canım bol su tüketmekte çok önemliymiş ya bende dikkat ediyorum ama 1.5 lt anca içebiliyorum yaa
Kaç günde regl oluyorsun?Kizlar dr a gittim..
Yumurtalikta polistik over varmis..
Kilo vermen gerekiyor dedi...
Sizler de bu durumu yasayan var mi..
Ya da bilgisi olan..
Netten baktim da bi dunya seyyaziyor..
Her bilgiye guvenilmioooooo
İnşallah düzelir ama şöyle örnek vereyim yakınım var 45 yaşında evleneli 2 buçuk yıl oldu benden daha düzenli adet görür ama olmuyor hamile kalamıyor hatta 2 kere tüp bebek denedi olmadı ve hicbir sorunu yok doktorda anlam verememis bide Halam in kızı var oda 34 yasinda felan hiçbir sorunu yok onun bayagi oldu evleneli ilk yıllar korunmuslar ama şimdi yıllardır olmuyor çatlama iğnesi deniyorlar sürekli olmuyor Enson onlarda tüp bebek denicek yani demem o ki hiçbir sorunu olmayıp olmayanda var Allah vermeyince vermiyor hastalığını engel görme Allah nasip ederse hersey olur bende bugün üzüntülü birsey yaşadım ama bunları düşündüm ve iyiyim şükür:)
Kaç günde regl oluyorsun?
Bende hafif düzey pco var ama çocuk sahibi olmaya engel olacak düzeyde değil.
Ayrıca kilo kesinlikle olmamalı. Bu ara çok zor zamanlar geçirdim, biraz kilo aldım tekrar vermem lazım çünkü bize dezavantaj.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?