• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Benide atıyor telefon siteden :) hemde tam mesaj yazarken :)) çok gıcık oluyor

aynen canım ya hem siteden atıyo hem de mesaj yazarken klavye pat diye kapanıyo bazen gönderip sonra tekrar düzenliyorum bazen de hiç yazamıyorum.sende de klavye kapanıyo mu?

Aynen ya klavye çıkmıyor çıksa kapanıyor siteden atıyor epeydir olmuyordu birkaç günden beri yine başladı telefondan faceyi falan kaldırdım çocuğun oyunları vardı onları kaldırdım düzelir belki diye yok :) neyse bunu yazmaya müsade etti :))

Yok canım denemedim aslında çokta içmiyorum yoğurt falan yiyorum ya arada içerim

Senin yine iyi canım ben normalde günde 2 bardak süt içerim hamileyken ilk 3 ay hem sütten hem peynirden tiksindim ağzıma bile sürmedim

Geçmiş olsun canım dinlen şimdi güzelce
Sağol canım dinlendim yaaa çok şükür... Bide dünden temizlikçi çağırdım evi temizleme sıkıntım yoktu. Buzlukta hazır şeyler vardı kimini akşam kimin sabah yaptım.. o yüzden normale göre daha az yoruldum...

Sağol canım dinlendim yaaa çok şükür... Bide dünden temizlikçi çağırdım evi temizleme sıkıntım yoktu. Buzlukta hazır şeyler vardı kimini akşam kimin sabah yaptım.. o yüzden normale göre daha az yoruldum...

Iyi bari çok ugrasmamissin o zaman ama yine de misafir ağırlamak başlı başına stres hele ki yemekli misafir zor oluyor misal ramazan geliyor ya beni şimdiden iftar misafiri stresi sardı bile :))

Ayyy benimde kilom var ya hadi çok şükür Allahım a hamile kaldım da O günleri görürsek nasıl doğurcam nolcak on merak ediyorum:KK17::KK17:

Benimde çok var canım hatta yakinlarim önce kilo verseydin keşke öyle hamile kalsaydin çok dikkat et kilo alma sakin tehlikeli olur dediler bide benim astım bronşitim var son zamanlarda azdı bayagi doktora gitcektim ilaç için ama hamile kalinca gitmedim idare ediyorum öksüre öksüre doktora sorcam

Günaydın kızlaaar:KK45: haftanın son günü çabucaak geçsin,başlasın tatill:KK49::KK54::KK15:

Gunaydiiiiiiiiiin :KK68: sizin için öyle benim için çok sıkıcı ya hep evdeyim arada çıkıyorum ama dün hep evdeydim sanırım bugünde evdeyim çok sıkılıyoruuum :KK34:

Uyguna ev bulsakda tasinsak sıkıntı olmucak halamlara uzağım ordan ev arıyoruz inşallah buluruzda sıkıntım biteerr:KK51:

canım geçen ay olan karışıklıklarından dolayı bu ay yumurtlama olmamış olabilir ona canını sıkma, istanbul çok güzel ama öğretmen için tabi biraz sorun olabilir okullar çok kalabalık :) izmir aydın filan düşünmez misiniz
Belki de canım evet geçen aydan dolayı bu ay yumurtlama olmadı. Hayırlısı :) İstanbuldan vazgeçtik canım. İzmir Aydın çok uzak kalıyo memleketlere hem de puanları yüksek tutmuyor. Mersin'e bakıyoruz şimdi. Deniz olan bi yer olsun diyoruz :)

Gelmeee istanbula gelme :) dert bu şehir :) gezmeye gel arada sırada.. İzmir'i yazın hiç düşünmeyin..
Gelmiyorummm İstanbul'a :) Düşündük biraz sıkıntı canım orası hem de uzak geliyor. İzmir'in puanları yüksek hem de uzak. Mersin'i düşünüyoruz şimdi öncelikli olarak. Bakalım nasip :)

benim kilom çok fazla..
15 kg normale göre..
doktor 8-10 kilo versen yeterli dedi..
,ilaç da verdi

hayırlısıyla başlayacağız inşaallah :))

Rabb im cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah :)

Allah var gam yok..

güzellikler biizm için..

iyi düşünüp iyilikle kaarşılaşacağız evelallah ın izni ile :)
canım il halk sağlık müdürlüklerine gidebilirsin kan değerlerine göre diyet veriyorlar. takip etmesi de çok iyi oluyor 2-3 haftaya bir gidiyorsun. gayet yiyorsun doyuyorsun 15 günde 3 kilo vermiştim kaçamaklarıma rağmen :KK53: birde 1 saat yürüyordum. 1,5 veya 2 ayda istediğin kiloya ulaşırsın Allahın izniyle

benim 20 kilo fazlam var.
doğumkontrol hapını bıraktım biraz kilo aldım. bide iki aydır hep oturuyom düştüm bağlarım yırtılmış. bu iki ayda en az beş kilo almışımdır. tam da spora başlamıştım evde tv karşısında yapıyordum iyi gidiyordu.
adetin 3. günü gidip hormon testi yaptırdınmı? ben yaptırdım hormonlarda sıkıntı yok ama bazen yumurtalar çatlamayıp kistleşebiliyomuş stresten mesela.bende öyle olmuş. ama doktor kilo ver dedi bikaç kere:KK47:

daha önce yaptrdım her şeyim normal çıktı..gayet güzeldi..

peki pko'Lu insan hamile kalmaz bebek sahibi olmaz diye bir şey var mı_?

dr bana sadece kilo ver dedi ve de folik asit verdi...

Belki de canım evet geçen aydan dolayı bu ay yumurtlama olmadı. Hayırlısı :) İstanbuldan vazgeçtik canım. İzmir Aydın çok uzak kalıyo memleketlere hem de puanları yüksek tutmuyor. Mersin'e bakıyoruz şimdi. Deniz olan bi yer olsun diyoruz :)

:) orası da güzel canım bakalım size neresi çıkacak

Back