• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ben yumurtlamadan öncesini değerlendiremedim.hslbuki eşim istiyodu sma yapmayasum tuttu sonra da ertesi gün yunurtlayınca pişman oldum.dünü değerlendirdik yeter mi acaba yoksa bugünü de mi değerlendirsek?
Bugünüde değerlendir tabi. Garanti olsun :) inşallah tutturursun :))

Hı bide gider gitmez keseyi değil gittinmi kalp atışını duydundunmu dedi yok doktorum pazartesi gel dedi ozaman gitcem dedim ondan sonra onları dedi işte demekki gene gidince ona kesede yetmicek bu sefer kalp atışı hani der zaten kese değil bebegide gorunmesi lazım öyle istiyor amaan sinirlerimi bozdu ya neyse ben pazartesiyi iple çekiyorum kendi doktorum ne dicek acaba o önemli benim için takmamaya caliscam
Kese içinde bebek değilde yolk diye bişey görünüyor erken haftalarda. O herşeyin yolunda olduğunu gösteriyor. Haftasonunu kendine zehir etme,hepside gayet güzel olacak :)

Kese içinde bebek değilde yolk diye bişey görünüyor erken haftalarda. O herşeyin yolunda olduğunu gösteriyor. Haftasonunu kendine zehir etme,hepside gayet güzel olacak :)

Çok teşekkür ederim desteğiniz için hepinize eşiminde moralini bozdum işte bide çalışıyor oda destek oldu şimdi biraz daha iyiyim burasi çok güzel bir yer şimdi anlıyorum :) bu arada cok tecrubeli gorunuyorsunuz yaşlarınız kaç acaba ablalarimmisiniz yoksa yasitmiyiz ben 21 yasindayim :)

evet bu ay olmamış olabilir bu durumda bat tarihin de beklediğin gibi olmayabilir canım
Valla canım bilmiyorum ki neyi düşüneceğimi şaştım. Yumurtlama olmadı diye canımı sıkıyorum zaten. Bi de şimdi atama tercihlerimiz başladı. Onun stresi var. Nereyi yazsak bilemiyoruz. Eşim İstanbul diyo bana uzak geliyo. Durumlar karışık :)

Valla canım bilmiyorum ki neyi düşüneceğimi şaştım. Yumurtlama olmadı diye canımı sıkıyorum zaten. Bi de şimdi atama tercihlerimiz başladı. Onun stresi var. Nereyi yazsak bilemiyoruz. Eşim İstanbul diyo bana uzak geliyo. Durumlar karışık :)

canım geçen ay olan karışıklıklarından dolayı bu ay yumurtlama olmamış olabilir ona canını sıkma, istanbul çok güzel ama öğretmen için tabi biraz sorun olabilir okullar çok kalabalık :) izmir aydın filan düşünmez misiniz

Çok teşekkür ederim desteğiniz için hepinize eşiminde moralini bozdum işte bide çalışıyor oda destek oldu şimdi biraz daha iyiyim burasi çok güzel bir yer şimdi anlıyorum :) bu arada cok tecrubeli gorunuyorsunuz yaşlarınız kaç acaba ablalarimmisiniz yoksa yasitmiyiz ben 21 yasindayim :)
Sen hiç canını sıkma bu süreçler herkeste oluyor. Şimdi bizdede ikili test üçlü test derdi var :) bu arada ben 30 yaşındayım:KK53:

Gelmeee istanbula gelme :) dert bu şehir :) gezmeye gel arada sırada.. İzmir'i yazın hiç düşünmeyin..

Gelmeee istanbula gelme :) dert bu şehir :) gezmeye gel arada sırada.. İzmir'i yazın hiç düşünmeyin..

Ben küçük şehire alıştığım için küçükken istanbula gelmiştik 3 gunlugune 2.gün ben Samsunu özledim evime gitmek istiyorum diye tutturdum okadar büyük kalabalık ki bide doğduğum şehirden hiç ayrilmamistim çok soğuk kalabalık tuhaf gelmişti :)

Ben küçük şehire alıştığım için küçükken istanbula gelmiştik 3 gunlugune 2.gün ben Samsunu özledim evime gitmek istiyorum diye tutturdum okadar büyük kalabalık ki bide doğduğum şehirden hiç ayrilmamistim çok soğuk kalabalık tuhaf gelmişti :)
İstanbul genelde hayranlık duyulan ama yaşayanlar içinde farklı duygular barındıran bi şehir.. Kalabalık,trafîk hepsi burda.. Bide îçinde dönen pisliklere şahit olunca însan iyice soğuyor.. Yakın zamanda elveda diyicem bu şehre :))

İstanbul genelde hayranlık duyulan ama yaşayanlar içinde farklı duygular barındıran bi şehir.. Kalabalık,trafîk hepsi burda.. Bide îçinde dönen pisliklere şahit olunca însan iyice soğuyor.. Yakın zamanda elveda diyicem bu şehre :))

Aa iş dolayısıylamı? Benim Halam in kızı polis orası çıktı mecbur ordalar onlar alıştı ama Halam hiç sevmedim 1 yıl kaldı torunu baktı biryere gidemiyormus hiç arabasiz olmuyomus arabalida trafik sorunmus hep stresmis şimdi torunuda aldı geldi samsunda bakcak artık ist samsun arası gelip gitcektim ara sıra çok bunalmış orda

Aa iş dolayısıylamı? Benim Halam in kızı polis orası çıktı mecbur ordalar onlar alıştı ama Halam hiç sevmedim 1 yıl kaldı torunu baktı biryere gidemiyormus hiç arabasiz olmuyomus arabalida trafik sorunmus hep stresmis şimdi torunuda aldı geldi samsunda bakcak artık ist samsun arası gelip gitcektim ara sıra çok bunalmış orda
Ben üniversite için geldim sonra iş evlilik derken kaldım. Arabasız adım atılmıyor burda,herkes arabayla çıktığı içinde iğrenç bi trafik var tabi :) neyseki bu çîle bitiyor benim için :))

Kizlar dr a gittim..

Yumurtalikta polistik over varmis..

Kilo vermen gerekiyor dedi...

Sizler de bu durumu yasayan var mi..

Ya da bilgisi olan..

Netten baktim da bi dunya seyyaziyor..

Her bilgiye guvenilmioooooo

Kizlar dr a gittim..

Ya da bilgisi olan..

Benim çevremde çok var polikistik over olan doğum kontrol hapı kullanıyorlar yoksa adet olamiyorlar ama evet bu hap kilo yapıyor ve oyüzden kilo alınıyor bi yakinimada doktoru kilo vermen lazım ve erken zamanda evlenme lazım demiş kilosu vardı bayagi çünkü ve cok ileriydi onunki sürekli ilaç kullanıyordu ama sonrasını bilmiyorum başka bi yakinimda ilaç kullanmadan artık adet olabiliyor ama sancılı

Kizlar dr a gittim..

Ya da bilgisi olan..

Başka pek bişey bilmiyorum çok geçmiş olsun

Back