2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

benimde teyzem ikiz bebek doğurdu. bebekler anne karnına 1 hafta arayla düşmüş. bende ilk o zaman duymuştum ama 2.3 arayla hamile kalanı ilkkez duyuyorum bende

Seninkiler normal de 2-3 ay çok ilginç geldi bana

Her şey Allahtan 2-3 ay olmayabilir belki 1 aydır bilmiyorum yıllar önce izlemiştim ilginç olduğu için aklımda kalmış ama aynı anda dogmamisti çocuklar ondan eminim zaten ikizler de birkaç gün arayla dogabiliyor o normal bir şey öyle olsa haber olmazdı keşke tekrar bulabilsem haberin aslını ben de merak ettim şimdi belki de lisede falandim izledigimde şimdi yaş 31 :)))

Sen başladın mı denemelere canım

Başladım diyemem ovulasyon günümü tam belirleyemedim, servikal mukusa bakarak 19. Gün yumurtladığımı düşündüm o sebepten 23. gün bir kaçak meydana geldi ama baktım ki o gün de akıntı aynı şekilde uzuyor yumurtladıysak yanmış olabiliriz

Olsun birkac ay önce sonra fark etmez olduysa olmuştur olmadiysa zamanını beklesin :))

Selam arkadaşlar sessizden okuyorum yazdıklarınızı.
Ben de mayısta başlamaya niyetliyim hala. Tabii eşim planlarımı bozmazsa.

Ayy

bu erkekler başta eşim istiyordu şimdi ben istiyorum o istemiyor

Ters etki ediyor desene Eşim hala acele ettiğimizi düşünüyor ama alıştırdım galiba biraz. Evde bir kumbara attım ve 'bu bizim bebeğimizin birikimi olacak' dedim. Ona da ara attırıyorum. Mesela örgü bebek battaniyesi yaptım, bi tane daha yapıyorum.Görsün alışsın, ben de içselleştireyim böylece dedim.

Bakalım geçen ay erken başlasak mı dedim,'Yazın başlamayacak mıydık?' dedi. Mayıs dedim ses etmedi. Mayısta da bahane bulmaz inşallah.

Kaç yıllık evlisin

Çok yakın zamanlarımız yani. Hadi hayırlısı hakkımda. Ben bazı hesaplamalar yaptım işte mayısta hamile kalsam şubatta, haziranda hamile kalsam martta, temmuzda hamile kalsam nisanda doğum olur. Böylece ikinci dönem izinli olurum bir sonraki yıl bebek büyür dedim ama Allah bizim için ne kısmet etmiş bilinmez.

Yani öğretmensin süper..bakalım ne olacak beklemek çok zor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…