2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ahaha bayıldım kızlar yaa valla her şey Allahtan hamileyken tekrar hamile kalan 2-3 ay arayla doğum yapan bile var neden olmasın
kız ne diyorusn öyle olan nasıl olur yaa:))
yok dün olmadı bugün günü:) çalışmaya bugün devam

benimde olmadı olmadı adet günlerimde devamlı fazlaca oldu . bilmiyourm nasıl ocak bizmkiler yumurtlamam olmasa akıntı olurmuuu. bende yumurtlamadım mı acaba dedim adet olmayınca bu ay

benimde olmadı olmadı adet günlerimde devamlı fazlaca oldu . bilmiyourm nasıl ocak bizmkiler yumurtlamam olmasa akıntı olurmuuu. bende yumurtlamadım mı acaba dedim adet olmayınca bu ay

Yumurtlama olmadan da adet olur canım yılda bir iki kez yumurtlama olmayabiliyormus

Yumurtlama olmadan da adet olur canım yılda bir iki kez yumurtlama olmayabiliyormus
e o zaman yumrtlama olmasada adet olmam gerektı . amam yumurtlama akıntısı gıbı akıntı geldiğine göre yumurtladım eee yani vucudum neyi bekliyor acaba. adet günlerimde yumurtladıysam daha ne kan ne idrarda cıkmaz ki zaten dimi

bilemedim valla .. ben de zaten ovulasyon testi bitti ne zaman yumurtladım ya da yumurtladım mı bilmiyorum

mrb.. bende ilk defa bu ay başladım denemelere bakalım.ve normal adet tarıhım bugun yarın başlıyor... gögslerim her adet oncesı gibi şuan, dokunulmuyor bile acıdan, adet olacakmışım gibi bir his var takipteyim...

Yumurtlamadan kaç gün geçti şimdi senin

benimde teyzem ikiz bebek doğurdu. bebekler anne karnına 1 hafta arayla düşmüş. bende ilk o zaman duymuştum ama 2.3 arayla hamile kalanı ilkkez duyuyorum bende
burdan anladığımız olmaz diye birşey yok . belkide hamileyimdir:) hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…