- 20 Nisan 2013
- 185
- 89
- 28
Ben de seni merak ediyordum canım hâlâ olmamissin sevindim hadi bakalım test için ne kadar beklemeyi düşünüyorsun
canım bilmıyorum ki 1 hafta beklesem mi çok mu erken acaba? ya adet olursam diye korkuyorum elim testte gitmıyor :)
Bir hafta bekleyebiliyorsan ne ala bekle tabi ama birkaç güne olmazsan cts ya da pazar bi idrar testi yap bence ben olsam yarın yapardım ama beklemekte yarar var inşallah hamilesindir canım ya inşallah
Amin inşallah canım eşim kesin hamilesin diyo beni umutlandırıyor ama hemen sevinmek istemiyorum olmazsa pazartesi günü bir doktor a gideyim kan tahlili yapsın
inşallah tatlııımmm. bu sabah 14. gün halen adet yok idrar testi yaptım yine negatif off ya offfCanım benimde bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım hemen sevınmek istemiyorum ama inşallah hamileyimdir :) sende inşallah hamilesindir :)
En iyisi o aslında zaten evde bi umutlu bi umutsuz testlerle ugrasmamis olursun inşallah güzel haberlerini alırız canım peki var mı bi belirti falan
Merhaba arkadaşlar ben mart nisan Mayıs artık ne zaman olursa ikinci gebelik planlıyorum benim gibi olan varsa aranızda buyrun beraber bekleyelim
inşallah tatlııımmm. bu sabah 14. gün halen adet yok idrar testi yaptım yine negatif off ya offf
Aslında öyle aman aman bi Belirti yok sadece adet günümde biraz göğüs ucunda sızlama oldu. Bide bel ağrısı var. Öteki gebeliğimde çok miğdem bulanıyordu bunda öyle bişi yok. 3 aydır folik asit kullanıyorum onun etkisi var mıdır ki?
selam kızlar,
beni de aranıza alın. bizimde bu 3. ayımız bakalım inşallah bu sefer olur.
caım iik denediğim ay gittim rahimde kist var amam gebeliğe engel değil zaten düzenli adet görüyorsun muhtemelen atılır ıkı adet dönemi geçir adet 3. adette gel bakalım dedi. bende gebeliğe engel değil yani alttan muayene yaptı bir sorun yok dedi. gebe olabilirsin dedi. amam yumurtlama sanki adet olmam gereken hafta oldu 5 6 gün uzayan akıntım oldu of offDoktora gitsene sen canım 14 gün uzun bir süre
caım iik denediğim ay gittim rahimde kist var amam gebeliğe engel değil zaten düzenli adet görüyorsun muhtemelen atılır ıkı adet dönemi geçir adet 3. adette gel bakalım dedi. bende gebeliğe engel değil yani alttan muayene yaptı bir sorun yok dedi. gebe olabilirsin dedi. amam yumurtlama sanki adet olmam gereken hafta oldu 5 6 gün uzayan akıntım oldu of off
canım evet bence öyle ama bak şimdi afedersin lavaboya gittim ve şeffaf vajınal akıntı var . benimle oyun oynuyor bence rahmimAnladım canım geç yumurtladiysan adet gecikmesi normal ozaman
Ya süper mayıs ayını da gördük tarih aralığı bize doğru yaklaşıyor..çok çok heyecanlıBEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))
aysedurmaz BAT 28 Şubat__________HAMİLE
nefesnefes24 BAT 23 Şubat
BaykusArya BAT 9 Mart
nastasia BAT 10 Mart
kokulukalem BAT 12 Mart
BEBEGIMMMMMM BAT 17 Mart
wertaszx BAT 20 Mart
ftm00 BAT 21 Mart
rzombie BAT 1 Nisan
Musmutlu22 BAT 15 Mart
lilydodo BAT 29 Mart
Orkidee0238 BAT 7 Mayıs
canım evet bence öyle ama bak şimdi afedersin lavaboya gittim ve şeffaf vajınal akıntı var . benimle oyun oynuyor bence rahmim
canım evet bence öyle ama bak şimdi afedersin lavaboya gittim ve şeffaf vajınal akıntı var . benimle oyun oynuyor bence rahmim
selam, dün cinsel ilişki olduysa şeffaf olan sıvı senin vajen salgın olabilir.
ama şöyle bi durum var ki benimki de benimle dalga geçiyor19. gün uzayan mukus vardı, 22de yine oldu, sonra bugün 25 biraz gene var sürekli doğurgan mıyım yoksa bi acayiplik mi var bilemedim
Ya süper mayıs ayını da gördük tarih aralığı bize doğru yaklaşıyor..çok çok heyecanlı
Ahaha bayıldım kızlar yaa valla her şey Allahtan hamileyken tekrar hamile kalan 2-3 ay arayla doğum yapan bile var neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?