2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ben de seni merak ediyordum canım hâlâ olmamissin sevindim hadi bakalım test için ne kadar beklemeyi düşünüyorsun

canım bilmıyorum ki 1 hafta beklesem mi çok mu erken acaba? ya adet olursam diye korkuyorum elim testte gitmıyor :)

canım bilmıyorum ki 1 hafta beklesem mi çok mu erken acaba? ya adet olursam diye korkuyorum elim testte gitmıyor :)

Bir hafta bekleyebiliyorsan ne ala bekle tabi ama birkaç güne olmazsan cts ya da pazar bi idrar testi yap bence ben olsam yarın yapardım ama beklemekte yarar var inşallah hamilesindir canım ya inşallah

Bir hafta bekleyebiliyorsan ne ala bekle tabi ama birkaç güne olmazsan cts ya da pazar bi idrar testi yap bence ben olsam yarın yapardım ama beklemekte yarar var inşallah hamilesindir canım ya inşallah

Amin inşallah canım eşim kesin hamilesin diyo beni umutlandırıyor ama hemen sevinmek istemiyorum olmazsa pazartesi günü bir doktor a gideyim kan tahlili yapsın

Amin inşallah canım eşim kesin hamilesin diyo beni umutlandırıyor ama hemen sevinmek istemiyorum olmazsa pazartesi günü bir doktor a gideyim kan tahlili yapsın

En iyisi o aslında zaten evde bi umutlu bi umutsuz testlerle ugrasmamis olursun inşallah güzel haberlerini alırız canım peki var mı bi belirti falan

Canım benimde bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım hemen sevınmek istemiyorum ama inşallah hamileyimdir :) sende inşallah hamilesindir :)
inşallah tatlııımmm. bu sabah 14. gün halen adet yok idrar testi yaptım yine negatif off ya offf

En iyisi o aslında zaten evde bi umutlu bi umutsuz testlerle ugrasmamis olursun inşallah güzel haberlerini alırız canım peki var mı bi belirti falan

Aslında öyle aman aman bi Belirti yok sadece adet günümde biraz göğüs ucunda sızlama oldu. Bide bel ağrısı var. Öteki gebeliğimde çok miğdem bulanıyordu bunda öyle bişi yok. 3 aydır folik asit kullanıyorum onun etkisi var mıdır ki?

Merhaba arkadaşlar ben mart nisan Mayıs artık ne zaman olursa ikinci gebelik planlıyorum benim gibi olan varsa aranızda buyrun beraber bekleyelim

selam kızlar,
beni de aranıza alın. bizimde bu 3. ayımız bakalım inşallah bu sefer olur.

kzlarr dokunsanız ağlarım moralim sıfır yaaaaaa(( ağlıyorumda zaten ara ara offf neden olmuyor yaaa. ikinci ay denememiz bu amam ilk ay olmadı ya ve de bu ayda adetim olmadı offf yerlerde moralimmmm

Folik asit öyle bir etki eder mi bilmiyorum ama her hamilelik kendine özgü olur inşallah vardır bir bebiş

Doktora gitsene sen canım 14 gün uzun bir süre
caım iik denediğim ay gittim rahimde kist var amam gebeliğe engel değil zaten düzenli adet görüyorsun muhtemelen atılır ıkı adet dönemi geçir adet 3. adette gel bakalım dedi. bende gebeliğe engel değil yani alttan muayene yaptı bir sorun yok dedi. gebe olabilirsin dedi. amam yumurtlama sanki adet olmam gereken hafta oldu 5 6 gün uzayan akıntım oldu of off

Anladım canım geç yumurtladiysan adet gecikmesi normal ozaman

Kızlar biz de ilk defa bu ay denedik reglime daha 10 gün var o Yüzden beklemedeyiz.bu arada naptım doktora gittim o da benden bugün 5 tüp kan aldı bi nevi check-up olcak dedi herşeyme bakıcakmş bu şekilde bi hap vercek ya da tedavi filan ne gerekirse artık onu yapıcaz bu yolda tabiri caizse koca karı laflarıyla değil de böyle bi uzmanla yola çıkılmalı diye düşünüyorum müstakbel bebişlermzin sağlığı için :)

Ya süper mayıs ayını da gördük tarih aralığı bize doğru yaklaşıyor..çok çok heyecanlı

canım evet bence öyle ama bak şimdi afedersin lavaboya gittim ve şeffaf vajınal akıntı var . benimle oyun oynuyor bence rahmim

selam, dün cinsel ilişki olduysa şeffaf olan sıvı senin vajen salgın olabilir.

ama şöyle bi durum var ki benimki de benimle dalga geçiyor 19. gün uzayan mukus vardı, 22de yine oldu, sonra bugün 25 biraz gene var sürekli doğurgan mıyım yoksa bi acayiplik mi var bilemedim

canım evet bence öyle ama bak şimdi afedersin lavaboya gittim ve şeffaf vajınal akıntı var . benimle oyun oynuyor bence rahmim

Ahaha bayıldım kızlar yaa valla her şey Allahtan hamileyken tekrar hamile kalan 2-3 ay arayla doğum yapan bile var neden olmasın

Ya süper mayıs ayını da gördük tarih aralığı bize doğru yaklaşıyor..çok çok heyecanlı

Aynen canım vakit yaklaşıyor bakalım dr bana ne diyecek size yetisebilecek miyim haftaya ogrenicem artık bana da dua edin de dr bekle demesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…