Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben folik aasiti de anne adayının doktora danışmadan almasını onaylamıyorum açıkçası bence o yüzden bi doktora gidin kan tahlili filan yaptrn sizin ve bebişinizin ihtiyacı olcak ilacı veya besin öönerisini o yapsın tavsiyem budur :)merhabalar folik asit hariç herhangi bir vitamin takviyesi almak gereklimi bebiş düşünürken ? siz alıyor musunuz anne adayları :)
En iyisi o aslında zaten evde bi umutlu bi umutsuz testlerle ugrasmamis olursun inşallah güzel haberlerini alırız canım peki var mı bi belirti falan
Dr a adet düzensizliği dolayısıyla gittim folik asite başlamalı mıyım diye sordum sen bilirsin demişti kesin birşey söylemediBen folik aasiti de anne adayının doktora danışmadan almasını onaylamıyorum açıkçası bence o yüzden bi doktora gidin kan tahlili filan yaptrn sizin ve bebişinizin ihtiyacı olcak ilacı veya besin öönerisini o yapsın tavsiyem budur :)
evet bende zararı yok diye biliyorum.Folik asit vs multivitamin kullanilabilir, bunlara zaten vucudun ihtiyaci var fazlasi toksik etki yapmaz o yuzden doktora danismaya cok da gerek yok.
Ben hala adet olmadım ama hiç belirti de yok Ayy çok merak etmeye başladım :)
Dr a adet düzensizliği dolayısıyla gittim folik asite başlamalı mıyım diye sordum sen bilirsin demişti kesin birşey söylemedi
evet bende zararı yok diye biliyorum.
Buarada benim adetim gelmedi yine test yaptım negatif adet belirtilerimde var ama hala içimde bir umut.. oof of meraktan çatlıyorum
Dr a adet düzensizliği dolayısıyla gittim folik asite başlamalı mıyım diye sordum sen bilirsin demişti kesin birşey söylemedi
evet bende zararı yok diye biliyorum.
Buarada benim adetim gelmedi yine test yaptım negatif adet belirtilerimde var ama hala içimde bir umut.. oof of meraktan çatlıyorum
Evet canım olmazsa pazartesi günü 1 test yapacağım çift çizgiyi görünce hastaneye gideceğim :)Hadi inşallah canım ya daha olmazsa pazartesi mi gideceksin kana
Ve aleykumselam canım... Seni tanıyamadım yazdın mı daha önce hikayen nedir...Slm kizlarr
Ve aleykumselam canım... Seni tanıyamadım yazdın mı daha önce hikayen nedir...
İnşallah olur canım benim öyle bi arkadaş vardı yeni doğum yaptı.. İnşallah olacakYo yazmadim daha once bu topigi yeni gordumm
Hikayem pkoluyumm bebegim olmuyorr yum buyutmek icin klomen kullaniyorumm bole yanii
Yo yazmadim daha once bu topigi yeni gordumm
Hikayem pkoluyumm bebegim olmuyorr yum buyutmek icin klomen kullaniyorumm bole yanii
Umutla bekliyorumm cnmm hayirlisiylaaİnşallah olur canım benim öyle bi arkadaş vardı yeni doğum yaptı.. İnşallah olacak
7 ay oldu cnmm 8. Olcak bu ayyHoş geldin canım ne zamandır deniyosunuz
Hosbuldumm bu aradaaHoş geldin canım ne zamandır deniyosunuz
Hosbuldumm bu aradaa