• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

merhabalar folik asit hariç herhangi bir vitamin takviyesi almak gereklimi bebiş düşünürken ? siz alıyor musunuz anne adayları :)

merhabalar folik asit hariç herhangi bir vitamin takviyesi almak gereklimi bebiş düşünürken ? siz alıyor musunuz anne adayları :)
Ben folik aasiti de anne adayının doktora danışmadan almasını onaylamıyorum açıkçası bence o yüzden bi doktora gidin kan tahlili filan yaptrn sizin ve bebişinizin ihtiyacı olcak ilacı veya besin öönerisini o yapsın tavsiyem budur :)

Folik asit vs multivitamin kullanilabilir, bunlara zaten vucudun ihtiyaci var fazlasi toksik etki yapmaz o yuzden doktora danismaya cok da gerek yok.

En iyisi o aslında zaten evde bi umutlu bi umutsuz testlerle ugrasmamis olursun inşallah güzel haberlerini alırız canım peki var mı bi belirti falan

Ben hala adet olmadım ama hiç belirti de yok Ayy çok merak etmeye başladım :)

Ben folik aasiti de anne adayının doktora danışmadan almasını onaylamıyorum açıkçası bence o yüzden bi doktora gidin kan tahlili filan yaptrn sizin ve bebişinizin ihtiyacı olcak ilacı veya besin öönerisini o yapsın tavsiyem budur :)
Dr a adet düzensizliği dolayısıyla gittim folik asite başlamalı mıyım diye sordum sen bilirsin demişti kesin birşey söylemedi
Folik asit vs multivitamin kullanilabilir, bunlara zaten vucudun ihtiyaci var fazlasi toksik etki yapmaz o yuzden doktora danismaya cok da gerek yok.
evet bende zararı yok diye biliyorum.

Buarada benim adetim gelmedi yine test yaptım negatif adet belirtilerimde var ama hala içimde bir umut.. oof of meraktan çatlıyorum:110::KK42:

Dr a adet düzensizliği dolayısıyla gittim folik asite başlamalı mıyım diye sordum sen bilirsin demişti kesin birşey söylemedi

Buarada benim adetim gelmedi yine test yaptım negatif adet belirtilerimde var ama hala içimde bir umut.. oof of meraktan çatlıyorum:110::KK42:

Gelmeyen adetten umut kesilmez canım hakkında hayırlısı olsun

Normalde hep düzenli midir adetlerin on güne kadar gecikmeler normal sayılıyor

Bende istiyorumm 2014 u devirdimm 2015 insallah olur artik gelsin cok istiyorumm :(

Çift çizgi görmek isteyenler bi an önce görsün inşallah :) ben de daha önce yazmıştım. Bu yıl bebek düşünüyorum diye. Bi Köyde görev yapıyoruz şimdi sene sonunda tayin isteyip gidiyoruz. Gidince başlicaz artık. Arkadaşlar bi de benim bu ay adetim çok uzun sürdü. Iki hafta oldu bitmedi. Iyi bi hastaneye doktora gittim cuma günü tahlil yaptı ultrasona girdim hiç bi şey yok. Enfexia ile minoset verdi. Bunlar bi işe yarar mi acaba? Bi de neden böyle oluyo ki

Yo yazmadim daha once bu topigi yeni gordumm
Hikayem pkoluyumm bebegim olmuyorr yum buyutmek icin klomen kullaniyorumm bole yanii

Hosbuldumm bu aradaa

8 ay aslında çok da uzun degil öyle hemen çocuğum olmuyor deme lütfen klomene ne zaman başladın ki inşallah onun faydasını görürsün pko dışında bir sorun var mı bakıldı mı bir de yaş kaç çok soru sordum ama :))

Back