- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
yok yani evet o zamanda yaptırabilirsiniz ben adetimin 3. günü gitmeiştim dedim yzdı yapıldı o yüzden doktor hanımregli dönemlinde jinekologda yapılan testlerle alakası yok yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yani evet o zamanda yaptırabilirsiniz ben adetimin 3. günü gitmeiştim dedim yzdı yapıldı o yüzden doktor hanımregli dönemlinde jinekologda yapılan testlerle alakası yok yani
benimde teyzem ikiz bebek doğurdu. bebekler anne karnına 1 hafta arayla düşmüş. bende ilk o zaman duymuştum ama 2.3 arayla hamile kalanı ilkkez duyuyorum bende
Seninkiler normal de 2-3 ay çok ilginç geldi bana
Sen başladın mı denemelere canım
Başladım diyemem ovulasyon günümü tam belirleyemedim, servikal mukusa bakarak 19. Gün yumurtladığımı düşündüm o sebepten 23. gün bir kaçak meydana geldi ama baktım ki o gün de akıntı aynı şekilde uzuyor yumurtladıysak yanmış olabiliriz
bu erkekler başta eşim istiyordu şimdi ben istiyorum o istemiyorSelam arkadaşlar sessizden okuyorum yazdıklarınızı.
Ben de mayısta başlamaya niyetliyim hala. Tabii eşim planlarımı bozmazsa.
Ayy
bu erkekler başta eşim istiyordu şimdi ben istiyorum o istemiyor
Kaç yıllık evlisinTers etki ediyor desene Eşim hala acele ettiğimizi düşünüyor ama alıştırdım galiba biraz. Evde bir kumbara attım ve 'bu bizim bebeğimizin birikimi olacak' dedim. Ona da ara attırıyorum. Mesela örgü bebek battaniyesi yaptım, bi tane daha yapıyorum.Görsün alışsın, ben de içselleştireyim böylece dedim.
Bakalım geçen ay erken başlasak mı dedim,'Yazın başlamayacak mıydık?' dedi. Mayıs dedim ses etmedi. Mayısta da bahane bulmaz inşallah.
1.5 yıllık Biliyorum daha öyle çok yıllık değilizKaç yıllık evlisin
Bende 1,5 agustos 20131.5 yıllık Biliyorum daha öyle çok yıllık değiliz
Benim de 12.08.2013B
Bende 1,5 agustos 2013
3 gün öncesin süper hadi bebek yarışı yapalım))
Ha ha hadi bakalım. Ama siz çalışmalara başladınız demi?[/QUOTE
Yok canım inş Nisan'daki adetten sonra
Yani öğretmensin süper..bakalım ne olacak beklemek çok zor amaÇok yakın zamanlarımız yani. Hadi hayırlısı hakkımda. Ben bazı hesaplamalar yaptım işte mayısta hamile kalsam şubatta, haziranda hamile kalsam martta, temmuzda hamile kalsam nisanda doğum olur. Böylece ikinci dönem izinli olurum bir sonraki yıl bebek büyür dedim ama Allah bizim için ne kısmet etmiş bilinmez.
Yani öğretmensin süper..bakalım ne olacak beklemek çok zor ama
Âmin inşBekleyeceğiz artık bebişlerimizi Allah fazla bekletmesin.