- 25 Haziran 2014
- 1.686
- 641
- 198
inşallah cnm dualarımı eksik tutmuyorum bu ay nasip olur hepimize inşallahAnladım canım hayırlı olur inşallah tutar ilk denemede dua et bol bol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah cnm dualarımı eksik tutmuyorum bu ay nasip olur hepimize inşallahAnladım canım hayırlı olur inşallah tutar ilk denemede dua et bol bol
sizler kaç senelk evlisinz ne zamandan beri istiyorsunuz sorununuz varmı
ben 17 aylık evliyim ikinci ay denememiz sorunum gebeliğe engel bi durumumuz yok canımsizler kaç senelk evlisinz ne zamandan beri istiyorsunuz sorununuz varmı
inşallah çok bekletmez seni bebeğin cnmben 17 aylık evliyim ikinci ay denememiz sorunum gebeliğe engel bi durumumuz yok canım
inşallah canım benim ilk denememiz olmadı ikinci bakalım nasipolacak mı :)) ben bir buçuk seneden sonra istedim hep gebeliği hap kullanmadım engel yapmasın diye ikinci ayımız bakalıminşallah çok bekletmez seni bebeğin cnm
o zaman artık zamanı bu zamanBir buçuk yıllık evliyim ilk yıldönümünde hamile olduğumu öğrenip düşük yaptım bende Burdayım :)
İnşallah ama ilaç kullanıyorum bu ay bitecek Nisan'da başlıyacazo zaman artık zamanı bu zaman
süperrr o zaman mayıs ta seni gebelik bekliyor:=))İnşallah ama ilaç kullanıyorum bu ay bitecek Nisan'da başlıyacaz
süperrr o zaman mayıs ta seni gebelik bekliyor:=))[/QUOTE
Insallah hayırlısı sen ne zamana
Canm ben de gebelik düşünüyorum sağlık Ocağına gittim Ankara'da kan testi istedi ona göre folik asit ya da takviye vitamine bakacakmş sen memnun kalmadn mı sağlık Ocağı'ndan hastaneye mi gideyim sencebenim adetim 14 gün geçti9 günde kan baktırdım yok dedi uyduruk sağlık ocagı . ankaranın göbeğindeyim ilçeye göderiyormuş kanı . neyse işte halen olamyınca bakalım çalışmalara da devam ettim dah belli birşey yok canım yani
zaman hamile olabilirsin canım baya geçmi benimde ilkindeok geçikti ama idrar hep negatif ti kanda çıktıbenim adetim 14 gün geçti9 günde kan baktırdım yok dedi uyduruk sağlık ocagı . ankaranın göbeğindeyim ilçeye göderiyormuş kanı . neyse işte halen olamyınca bakalım çalışmalara da devam ettim dah belli birşey yok canım yani
ben özel hastaneye gitmiştim gebeliğe engel durum yok dedi doktor. sağlık ocagına sadece kan testi yaptırmaya gitmiştim. folik asit nerdeyse 2 ayı aştı folio diye bir ilaç folik asit iyot ve b12 var içindeCanm ben de gebelik düşünüyorum sağlık Ocağına gittim Ankara'da kan testi istedi ona göre folik asit ya da takviye vitamine bakacakmş sen memnun kalmadn mı sağlık Ocağı'ndan hastaneye mi gideyim sence
bilmiyorum ki canım benim bakalım neler gösterecek günler bizeO
zaman hamile olabilirsin canım baya geçmi benimde ilkindeok geçikti ama idrar hep negatif ti kanda çıktı
benim adetim 14 gün geçti9 günde kan baktırdım yok dedi uyduruk sağlık ocagı . ankaranın göbeğindeyim ilçeye göderiyormuş kanı . neyse işte halen olamyınca bakalım çalışmalara da devam ettim dah belli birşey yok canım yani
Canım benimde bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım hemen sevınmek istemiyorum ama inşallah hamileyimdir :) sende inşallah hamilesindir :)