Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bi bekleyim bakalım neler olcak
evet canım değerlendirdim halende gün aşırı devam ediyorum bakalım neler olcakAnlattığına göre adet tarihinde yumurtlama olmuş biraz daha beklemekte yarar var uzayan akintinin olduğu günleri degerlendirmissindir inşallah soğan kurunun adet dongusunu bozabildigini duymuştum
evet canım değerlendirdim halende gün aşırı devam ediyorum bakalım neler olcak
AHHH AH nerde o günler inşallahHayırlısıyla tutunur inşallah bebiş müjdeyi verirsin bize de
AHHH AH nerde o günler inşallah
İNŞALLAH CANIM BENİMOlur olur sen yüreğini ferah tut doğru zamanı kolluyordur minişin
merhaba kızlar bende bu ay aşılama yaptırıcam bebek düşünüoruz 8 aydır bugun inofolic verdi doktor kullananlar varmı ymurta besliyormuş yardımcı oluyormuş hamıleliğe. bzde sorun yok ama olmuyor neden blmiyorm
canm ymurta takibi yaptırdım 3 ay yumurtalarım 2 3 tane oldu süperdi boyutu falan ama olmadı. 8 ay önce kürtaj oldum bebegmn kalbi durdu . o da ztn çok zor olmştu 1 sene snra oldu.. eşmdede sorun yok bendede aşılamaya geçelm dedi doktor zaman kaybetmemek içinAşılama için çok erken değil mi yaa ben pek bilmiyorum ilaçları fazla bilenler varsa cevap verir heralde
bencede hemen neden öyle karar verdinizki canım yaaa . benimde bilgim yok amaAşılama için çok erken değil mi yaa ben pek bilmiyorum ilaçları fazla bilenler varsa cevap verir heralde
o zaman haklı olabilirsin canımcanm ymurta takibi yaptırdım 3 ay yumurtalarım 2 3 tane oldu süperdi boyutu falan ama olmadı. 8 ay önce kürtaj oldum bebegmn kalbi durdu . o da ztn çok zor olmştu 1 sene snra oldu.. eşmdede sorun yok bendede aşılamaya geçelm dedi doktor zaman kaybetmemek için
boş yere beklemek mantıklı değil gerçekten. aşılama da şans artıyormuş bakalm cnm..o zaman haklı olabilirsin canım
inşallah gönlüne göre olur canımmmboş yere beklemek mantıklı değil gerçekten. aşılama da şans artıyormuş bakalm cnm..
cnm sorun yokken olmuyor 8 aydır. ondan öncede 11 ay olmadı. zaman kaybtmemek için. 2 senelk evliyimbencede hemen neden öyle karar verdinizki canım yaaa . benimde bilgim yok ama
çok tşkler cnm hepmze rabbim en tez zamanda versin inşallah..inşallah gönlüne göre olur canımmm
boş yere beklemek mantıklı değil gerçekten. aşılama da şans artıyormuş bakalm cnm..
canım moral bozmak yok 2 senelik evlilikte daha yeni aslında olcak merak etme üzülme bakiimmcnm sorun yokken olmuyor 8 aydır. ondan öncede 11 ay olmadı. zaman kaybtmemek için. 2 senelk evliyim