How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

aysedurmaz BAT 28 Şubat__________HAMİLE:anneadayı:
nefesnefes24 BAT 23 Şubat
BaykusArya BAT 9 Mart
nastasia BAT 10 Mart
kokulukalem BAT 12 Mart
BEBEGIMMMMMM BAT 17 Mart
wertaszx BAT 20 Mart
ftm00 BAT 21 Mart
rzombie BAT 1 Nisan
Musmutlu22 BAT 15 Mart
lilydodo BAT 29 Mart
Orkidee0238 BAT 7 Mayıs

kızlar dün gece hamilelerimize bir bakayım dedim de baby23 baby23 ün kimyasal gebelik yaşadığını öğrendim o yüzden moral bozucu olmasın diye listeden kaldırdım umarım en yakın zamanda yeniden bu güzel haberi almayı nasip eder Rabbim

Anlattığına göre adet tarihinde yumurtlama olmuş biraz daha beklemekte yarar var uzayan akintinin olduğu günleri degerlendirmissindir inşallah soğan kurunun adet dongusunu bozabildigini duymuştum
evet canım değerlendirdim halende gün aşırı devam ediyorum bakalım neler olcak

merhaba kızlar bende bu ay aşılama yaptırıcam bebek düşünüoruz 8 aydır:( bugun inofolic verdi doktor kullananlar varmı ymurta besliyormuş yardımcı oluyormuş hamıleliğe. bzde sorun yok ama olmuyor neden blmiyorm

merhaba kızlar bende bu ay aşılama yaptırıcam bebek düşünüoruz 8 aydır:KK43: bugun inofolic verdi doktor kullananlar varmı ymurta besliyormuş yardımcı oluyormuş hamıleliğe. bzde sorun yok ama olmuyor neden blmiyorm

Aşılama için çok erken değil mi yaa ben pek bilmiyorum ilaçları fazla bilenler varsa cevap verir heralde

Aşılama için çok erken değil mi yaa ben pek bilmiyorum ilaçları fazla bilenler varsa cevap verir heralde
canm ymurta takibi yaptırdım 3 ay yumurtalarım 2 3 tane oldu süperdi boyutu falan ama olmadı. 8 ay önce kürtaj oldum bebegmn kalbi durdu . o da ztn çok zor olmştu 1 sene snra oldu.. eşmdede sorun yok bendede aşılamaya geçelm dedi doktor zaman kaybetmemek için

canm ymurta takibi yaptırdım 3 ay yumurtalarım 2 3 tane oldu süperdi boyutu falan ama olmadı. 8 ay önce kürtaj oldum bebegmn kalbi durdu . o da ztn çok zor olmştu 1 sene snra oldu.. eşmdede sorun yok bendede aşılamaya geçelm dedi doktor zaman kaybetmemek için
o zaman haklı olabilirsin canım

Back