Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat son regl tarihi mi oluyorAmin hepimizin inşallah Bat söyle de seni de ekleyelim topiğin listesine :)))
Bat son regl tarihi mi oluyor
Anladım 12 Mart benimki evet hiç beklemiyorum ☺
Hoşgeldin aramıza inş en hayırlı zamanda gelirGunaydin kizlarr benimde 27 aylik kizim var Allah nasip ederse haziranda kotunmayi birakcam bakalim ikinci bebis ne zaman gelcek o zmana kadar diyet modundayim
Amin canim insallahHoşgeldin aramıza inş en hayırlı zamanda gelir
Bende Ağustos gibi istiyorum bebek sahibi olmak inşallah Allah hepimizin yardımcısı olur isteyen herkese bebek verir..
Tecrübeli Annelere sormak istiyorum acaba hamile kalmadan önce neler yapmak lazım Bebek ve kendi sağlığımız için ??
Örneğin Folik Asit kaç ay önce kullanmaya başlamalı vs ?
Selamlar henüz anne olmadım ama cok araştırdığım için yardımcı olabilirim :)
folik asite 3 ay önceden başlanması gerektiğini söylüyor doktorlar
öncesindede sağlıklı beslenmeye özen göster mutlaka
ayrıca yine öncesinde mutlaka doktor kontrolüne gitmelisin doktoruna hamilelik düşündüğünü söylediğinde bazı testler yapılıyor kan sayımı,tsh,smear gibi
kızlaar benimde beklenmeyen adet tarihim var oda 21 mart dua istiyoruuumm
Bende Ağustos gibi istiyorum bebek sahibi olmak inşallah Allah hepimizin yardımcısı olur isteyen herkese bebek verir..
Tecrübeli Annelere sormak istiyorum acaba hamile kalmadan önce neler yapmak lazım Bebek ve kendi sağlığımız için ??
Örneğin Folik Asit kaç ay önce kullanmaya başlamalı vs ?
bizimde 3 aydır olmadı, 18 martta hem eşimin hem benim tahlil sonuçlarmızla birlikte yumurta takibine başlıcaz. tahliller temiz gelir umarım. bakalım Rabbim hangi ay nasip edicek..