Evet yaşayan için o kadar uzun geliyor ki, bazen de utanıyorum yıllarca bebek hasreti çeken kardeşlerimiz var. Rabbim kimseyi aratmasın kucağını boş bırakmasın. 33 Yaşındayım canım ve ilk gebeliğim olacak, olursa inşallah.
Merhaba
Beni hatırlayaniniz varmi bilmiyorum ama size müjde vermek istedim.51 ile hamis olduğumu öğrendim. Batim 28 subat.test tarihim 26 subat. Evdeki testlerim pozitif çıktı. Silik olarak ama. Yumurtlamadan beri hiç kesilmeyen kremsi kokusuz akıntım ve ağır kaldirinca hissettiğim batmalarim en net belirtileriM. Rabbim isteyenlere nasip etsin bu duyguları. ....
Son bi belirtme. Ovu testim net koyuyken calisamadik.ondan 1 gün sonra 1 kez çalıştık. 14 subat ugurlu geldi :)
Listede olmak çok güzel bişey. Inşallah bütün batar sırayla hamis olur :)BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))
baby23 BAT 1 Mart__________HAMİLE
@aysedurmaz BAT 28 Şubat__________HAMİLE
Musmutlu22 BAT 18 Şubat
nefesnefes24 BAT 23 Şubat
R rzombie BAT 3 Mart
B BaykusArya BAT 9 Mart
nastasia BAT 10 Mart
BEBEGIMMMMMM BAT 17 Mart
wertaszx BAT 20 Mart
Listede olmak çok güzel bişey. Inşallah bütün batar sırayla hamis olur :)
Mrb cnm bnde bu yil bebek dusundgm icin gebelik oncesi testler icin doktordan randevu almistm,sen doktora gttgnde hangi testleri yapman gerektigini doktormu soyledi tsh felan ilk doktor gorusmen nasil oldu anlatrmisin? Simdiden tskrler..Herkese merhabalar inş herkesten güzel haberler alırız bu sene içinde :)
Ben mart ayında korunmayı bırakmayı planlıyorum bu yüzden aralık ayı içerisinde doktora gittim
Kan sayımı.tsh gibi testler yapıldı aynı zamanda kızamıkçık testi yapıldı ben daha önce kızamıkçık geçirmemişim doktorum aşı önerdi fakat cok sık görülen bir hastalık değildir dedi bu yüzden bende olmadım
Aynı zamanda her hamilelik düşünende olduğu gibi folik asite başladım:)
Mrb arkdsm oncelikle hayrli gebelikler diliyorm,bnde gebelik oncesi testler icin doktordan randevu aldgm ay ilk denememzde gebe kalmisim fakat randevuya gttgmde kimyasal oldgnu ogrendm ve doktor gebelik oncesi testleri uygulamadi hamile kalabiliyomusum diye sdce folik asite baslayablrsin dedi,yorumunu okudmda bu tsh degerine gebelik oncesi muayene icin gidildgnde mutlaka bakiliomu baska ne testler uyguladi bilgi verirsen sevinrm..Merhaba Kızlar
Ben de iki aydır uğraşıyorum,şimdi adetimi bekliyorum.Hamilelik düşündüğüm zaman dr.gidip muayene oldum bir eksiklik var mı diye,tsh yüksek çıktı ilaç kullandım,dr.folik asit önerdi hamilelikten üç ay önce almak gerekiyormuş,rahim arakaya dönük dedi(bu hamilelik için sorun değilmiş)Yani beklemek çok zormuş şimdi anladım.Ama burda beraber beklemek birbirimize destek vermek güzel olur
Merhaba :) benim de bahsettiğin gibi kremsi akıntım oluyor, adetime 3-4 gün kaldı. Heycanlandim valla :) ama umitlenmek de istemiyorum, umitlenip de sonra yine adet olunca çok üzülüyor insanMerhaba
Beni hatırlayaniniz varmi bilmiyorum ama size müjde vermek istedim.51 ile hamis olduğumu öğrendim. Batim 28 subat.test tarihim 26 subat. Evdeki testlerim pozitif çıktı. Silik olarak ama. Yumurtlamadan beri hiç kesilmeyen kremsi kokusuz akıntım ve ağır kaldirinca hissettiğim batmalarim en net belirtileriM. Rabbim isteyenlere nasip etsin bu duyguları. ....
Son bi belirtme. Ovu testim net koyuyken calisamadik.ondan 1 gün sonra 1 kez çalıştık. 14 subat ugurlu geldi :)
Inşallah hamilesin dir. Kiminde akıntı oluyor kiminde kuruluk. Bence önemli olan kendi duzenini bilmek ve farkliligi yakalamak.ben hep dedim bu ay.ya kist var ya bebek.hiç böyle bişey yaşamadım çünküMerhaba :) benim de bahsettiğin gibi kremsi akıntım oluyor, adetime 3-4 gün kaldı. Heycanlandim valla :) ama umitlenmek de istemiyorum, umitlenip de sonra yine adet olunca çok üzülüyor insan
selamlar cnmMrb cnm bnde bu yil bebek dusundgm icin gebelik oncesi testler icin doktordan randevu almistm,sen doktora gttgnde hangi testleri yapman gerektigini doktormu soyledi tsh felan ilk doktor gorusmen nasil oldu anlatrmisin? Simdiden tskrler..
Cnm tesekurler cevabın için, bnde aslında gıttıgmde testler felan yapar kan degerıdır hormon testıdr felan dıye dusunuyodum fakat randevuya gıttıgmde kimyasal gebelik yaşadgmı öğrendim,boyle bısey olacağı hıc aklımada gelmezdı kımysal gebelik ne onuda bılmezdım neyse doktora aslında ben gebelik oncesı tetkıkler ıcın gelmıstm dememe rağmen hıcbısey yapmadı sadece alttan bakıp temız oldgnu gebe kalabıldgmı soyledı denemelere devam edıp tekrar hamıle kaldgnda gel dedı,bnmde gebelik oncesı testler ıcımde kaldı yaptıramadım doktorda ole dıyınce sımdıde acaba başka bı doktoramı gıtsem yada fazla pimpiriklilik yapmayıp oktorumu dinlesem dıyorum,doktorlarada güven olmuyo sımdı,oyle cnm işte:))selamlar cnm
doktora gebelik düşündüğümü söyledim o kendi testleri verdi zaten muayene ettikten sonra, benim ek olarak herhangi bir test talebim olmadı
tsh değerlerime, kızamıkçık(rubella) ,şeker e baktı sene başında başlamam için de folik asit verdi genelde smear testide istiyorlarmış ama ben onu yeni yaptırdığım için gerek duymadı.muayenedede ultrasonla genel bir kontrol yaptı o kadar
gebelik konusuna cok takılmamamı rahat olmamı öğütledi ek olarak ta:))))
kimyasal gebelik için üzüldüm canım geçmiş olsun ama en azından hamile kalabilmek için bir sıkıntın olmadığı görülüyor aslında demekki kalabiliyorsunCnm tesekurler cevabın için, bnde aslında gıttıgmde testler felan yapar kan degerıdır hormon testıdr felan dıye dusunuyodum fakat randevuya gıttıgmde kimyasal gebelik yaşadgmı öğrendim,boyle bısey olacağı hıc aklımada gelmezdı kımysal gebelik ne onuda bılmezdım neyse doktora aslında ben gebelik oncesı tetkıkler ıcın gelmıstm dememe rağmen hıcbısey yapmadı sadece alttan bakıp temız oldgnu gebe kalabıldgmı soyledı denemelere devam edıp tekrar hamıle kaldgnda gel dedı,bnmde gebelik oncesı testler ıcımde kaldı yaptıramadım doktorda ole dıyınce sımdıde acaba başka bı doktoramı gıtsem yada fazla pimpiriklilik yapmayıp oktorumu dinlesem dıyorum,doktorlarada güven olmuyo sımdı,oyle cnm işte:))
kimyasal gebelik için üzüldüm canım geçmiş olsun ama en azından hamile kalabilmek için bir sıkıntın olmadığı görülüyor aslında demekki kalabiliyorsun
benim doktorum hamile kalınırsa vücut hazırmı diye baktı aslında yani şeker normalmi tsh normalmi gibi ama tabiki yaptırmadan hamile kalan cok tanıdığım var sonuçta herkes bilinçli ve planlı hamilelik yasamıyor ama içinin rahat etmesi açısından herhangi bir hastanede bu testleri yaptırabilirsin tsh ta sorun varsa ilaç kullanıp denemeyi öneriyorlar genelde bide maalesef bende fazla pimpirikliyim
tesekurler cnm saolasın, aslında mantıklı tabı bakılması gerek yani hamile kalınırsa vücut hazırmı sıkıntı olusturabılecek bır durum varmı,ama dedıgın gbı yaptırmadan hamıle kalanda var ki eskiden bukadar ileri degıldı tetkık olanakları,bende yaptırabılırm ozmn aklımda bulunsun tesekurler tekrardan:)
Evet yaşayan için o kadar uzun geliyor ki, bazen de utanıyorum yıllarca bebek hasreti çeken kardeşlerimiz var. Rabbim kimseyi aratmasın kucağını boş bırakmasın. 33 Yaşındayım canım ve ilk gebeliğim olacak, olursa inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?