Teşekkürler :) aminn darısı tüm bekleyen isteyen kardeşlerimin başına ..tebrik ederim canım hayırlı olsun:) darısı bizlerin başına
amin inşallah:)Teşekkürler :) aminn darısı tüm bekleyen isteyen kardeşlerimin başına ..
hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımızaÇizgiyi beklemedim canım kan testi yaptırdım az önce :) 33,00 çıktı sonuç 3 haftalıkmış, hissetmiştim varlığını .. Cumartesi tekrR tahlil yaptırıp doktora gidicem
Evet canım galiba :)amin inşallah:)
sayfamızı ilk hamilesi sensin değil mi :)))
Aminnn :) uğurlu gelirim inşallah hu sayfaya, sıra sıra hepinizin haberlerini okurum burdan ..hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza
kıvırcıkşeker de hamileydi sankiamin inşallah:)
sayfamızı ilk hamilesi sensin değil mi :)))
BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))
@kivircikseker BAT 15 Şubat _______ HAMİLE
@Musmutlu22 BAT 18 Şubat
@nefesnefes24 BAT 23 Şubat
@aysedurmaz BAT 28 Şubat
nastasia BAT 10 Mart
öyle mi ben onu kaçırmışım o zaman onu da tebrik ediyorum o zaman:)))kıvırcıkşeker de hamileydi sanki
Çizgiyi beklemedim canım kan testi yaptırdım az önce :) 33,00 çıktı sonuç 3 haftalıkmış, hissetmiştim varlığını .. Cumartesi tekrR tahlil yaptırıp doktora gidicem
17 Şubat? ? hamile misin yani yoksa yanlış mı yazdın anlayamadım kusura bakma eklerim tabi bu arada
Başka eklenmek isteyen var mıydı emin değilim kızlar unuttuğum olduysa kusura bakmayın hatırlatırsanız hemen yazarım. Bir de sizden ricam listeye eklenen arkadaşlar durumları hakkında bilgilendirirlerse sevinirim böyle çok havada kalıyor liste..
@Musmutlu22 @nefesnefes24 Bat gelmiş geçmiş ne durumdasınız bilgi verirseniz sevinirim bizi merakta bırakmayın böyle :))
kıvırcıkşeker de hamileydi sanki
bende vardım tatlım unutmuşsun :)
BAT 9 Mart
Canım senle bende yanlıs hatırlamıyorsam mayıs haziranda inşallah düşüneceğizEvet canım kivircikseker de hamileydi ama onun hamilelik haberini de başka topikte öğrenip yazmıştım ben bizim topikte konuşmalara devam etmediği için onu listeden çıkardım kimse yanlış anlamasin ben burda kocaman bir aile olalım istiyorum yani aktif olarak paylaşımda bulunanlar listede sabit kalacaklar ama aktifligini kaybedenleri listede tutmak istemiyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum
Canım senle bende yanlıs hatırlamıyorsam mayıs haziranda inşallah düşüneceğizSağlam beklemede olanlarız
aynen canım valla acayip heyecan kaplıyor içimi ve çok mutlu oluyorum.Ama ben mecburen beklemeliyim kendi sağlığımla alakalı inşallah bizlerde o mutlu günü paylaşırız.Aynen canım ya böyle herkesin belirtilerini heyecanını mutluluğunu okudukça bir hevesleniyorum ki sorma
Evet canım kivircikseker de hamileydi ama onun hamilelik haberini de başka topikte öğrenip yazmıştım ben bizim topikte konuşmalara devam etmediği için onu listeden çıkardım kimse yanlış anlamasin ben burda kocaman bir aile olalım istiyorum yani aktif olarak paylaşımda bulunanlar listede sabit kalacaklar ama aktifligini kaybedenleri listede tutmak istemiyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum
Canım senle bende yanlıs hatırlamıyorsam mayıs haziranda inşallah düşüneceğizSağlam beklemede olanlarız
aynen canım valla acayip heyecan kaplıyor içimi ve çok mutlu oluyorum.Ama ben mecburen beklemeliyim kendi sağlığımla alakalı inşallah bizlerde o mutlu günü paylaşırız.
Beklemek çok zor bende bekliyorum ilacım Nisan'da bitecek ama vakit geçmiyor . Bide düşük yaptım Eylül'de eminim o olmasaydı bu kadar acele etmezdi. Insan anneliği tadınca böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?