2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Çizgiyi beklemedim canım kan testi yaptırdım az önce :) 33,00 çıktı sonuç 3 haftalıkmış, hissetmiştim varlığını .. Cumartesi tekrR tahlil yaptırıp doktora gidicem
hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

Çizgiyi beklemedim canım kan testi yaptırdım az önce :) 33,00 çıktı sonuç 3 haftalıkmış, hissetmiştim varlığını .. Cumartesi tekrR tahlil yaptırıp doktora gidicem

çok tebrik ederim, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
inşallah en kısa zamanda bizlere de nasip eder

bende vardım tatlım unutmuşsun :)
BAT 9 Mart

kıvırcıkşeker de hamileydi sanki

Evet canım kivircikseker de hamileydi ama onun hamilelik haberini de başka topikte öğrenip yazmıştım ben bizim topikte konuşmalara devam etmediği için onu listeden çıkardım kimse yanlış anlamasin ben burda kocaman bir aile olalım istiyorum yani aktif olarak paylaşımda bulunanlar listede sabit kalacaklar ama aktifligini kaybedenleri listede tutmak istemiyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum

Canım senle bende yanlıs hatırlamıyorsam mayıs haziranda inşallah düşüneceğiz Sağlam beklemede olanlarız

Canım senle bende yanlıs hatırlamıyorsam mayıs haziranda inşallah düşüneceğiz Sağlam beklemede olanlarız

Aynen canım ya böyle herkesin belirtilerini heyecanını mutluluğunu okudukça bir hevesleniyorum ki sorma

Aynen canım ya böyle herkesin belirtilerini heyecanını mutluluğunu okudukça bir hevesleniyorum ki sorma
aynen canım valla acayip heyecan kaplıyor içimi ve çok mutlu oluyorum.Ama ben mecburen beklemeliyim kendi sağlığımla alakalı inşallah bizlerde o mutlu günü paylaşırız.

hımm..anladım canım, ben burada hamile olduğunu görmüştüm..başka topikleri bilemiyeceğim..sen bilirsin listeyi nasıl istersen öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…