2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

başın sağolsun canım, Allah bir daha yaşatmasın inşallah böyle acılar(( en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almayı kısmet eder inşallah Allah
Amin canım inşallah .. Bu acının tek ilacı yeni bebek .. Allah önce hiç hamile kalmayanlara nasip etsin bu duyguyu sonra da bana tekrar yaşatsın inşallah .. Çünkü çok farklı çok güzel bi duygu herkese tattırsın tamamını erdirsin ..

Merhaba kızlar benim adetime 5-6 gün var bu sabah erken gebelik testi yaptım hassas olandan ve sonuç bu çıktı .. Çok çok silik ama tam da umutlanmak istemiyorum .. Sizce yinede iyiye işaret olabilir mi ..

Eklentiler

• image.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 84
Merhaba kızlar benim adetime 5-6 gün var bu sabah erken gebelik testi yaptım hassas olandan ve sonuç bu çıktı .. Çok çok silik ama tam da umutlanmak istemiyorum .. Sizce yinede iyiye işaret olabilir mi ..

Canım çok silik ama anlaşılıyor demek ki değer henüz çok düşük birkaç gün sonra tekrarla testini ve hiç stres yapma hareketlerine de çok dikkat et Allahım inşallah yüzünü güldürecek bu defa

Ayy canım çok çok sağol cevap verdiğin için .. Çok değişik duygu sardı içimi, çizgiyi gördüğüm andan beri sürekli ağlamak geliyo içimden .. Yüzümü güldürür Allah inşallah güzel haberler almamı nasip eder .. Dünden beri en ufak harekette belime ağrı giriyo dinlenince anca geçiyo ve yorulunca kalp çarpıntım başlıyo benim ilk hamileliğimdeki tek belirtim buydu çok yoruluyodum ve kalbim çok çarpıyodu .. Dün de bunları yaşayınca heycanlanıp sabah yaptım test rüyalarımda da pozitif şeyler gördüm heycanlandım .. Yarın akşam olmazsa kan testi yaptırıcam inşallah güzel haber alırım ..

Canım benim inşallah her şey yolunda gider ama adet günün geçmeden çok kaptirma kendini yine de lütfen sonra hayal kırıklığı yaşamanı hiç istemem inşallah bize güzel güzel haberler verirsin tatlım

Çok silik de olsa görünüyor bir şeyler. Salı sabahı bence ilk idrarla tekrarla testi.
Allah gönlüne göre versin, yüzünü güldürsün inşallah.

Kaybını okudum canım çok üzüldüm.. Testte silik de olsa görünüyor ama adet gününü beklemeye ve ağır bir şey yapmamaya çalış.. Her şey gönlünce olsun

İnşallah canım yaa .. Geçen ay da yapmıştım hiç böyle çizgi görmedim bu ay o yüzden şaşırdım ama aynen çok erken daha sevinmek için .. Eğer bekleyebilirsen beklicem ama bekleyemeZsem yarın

Çok silik de olsa görünüyor bir şeyler. Salı sabahı bence ilk idrarla tekrarla testi.
Allah gönlüne göre versin, yüzünü güldürsün inşallah.
Aynen öyle yapıcam canım yarın yine test alıyim ben salı ilk idrarla yapıyim biraz daha net çizgi görürsem kanda baktırırım inşallah .. Çok kalp çarpıntım var biraz yoruluyim başlıyo iki gündür böyle .. Ve bu sadece ben hamileyken olmuştu normalde hiç olmaz çarpıntım .. İnşallah artık güzel habrler alırım iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var .. Cevabın içinde çok sağol canım salı günü tekrar koyarım testin foto sunu

Kaybını okudum canım çok üzüldüm.. Testte silik de olsa görünüyor ama adet gününü beklemeye ve ağır bir şey yapmamaya çalış.. Her şey gönlünce olsun
Çok sağol canım .. İnşallah Allah bebek özlemi çeken herkesin yüzünü güldürsün bu mutlulukları tattırsın .. Kaldıramıyorum zaten bugün biraz ayakta durdum sabahtan beri belim ağrıyo başımda dönüyo çabuk yoruluyorum .. Salı günü sabahı bekliyim ben tekrar test yapıyim .. Acaba yine erken hassas gebelik testi mi alsam yoksa bu ucuzlardan mı ?

ben 1 gün önce yani dün adet oldum maalesef
kısmet önümüzdeki aylara inşalah

Haydi inşallah canim silikte olsa var gibi rabbim yüzünü guldursun.Darisi bizlerinde basina inan cok sevindim.Hayirli haberlerini bekliyorz.

Merhaba herkese, kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim, benide listeye eklerseniz sevinirim. BAT 9 Mart. Biz geçen yıl ocakdan beri deniyoruz. 2014 Nisan da bir kimyasal gebeliğim oldu bir dahada gebe kalamadım. Testler vs. derken eşimde sperm sayısı azlığı görüldü 3-4 aydır vitaminler, kürler ile çok şükür atlattık. Şuan doktor bir sorun görünmüyür bir iki aya gebelik bekliyorum dedi. Heyecanla bekliyorum bakalım. İnşallah bu yıl bebeğim bana gelir Yaşım 28 buarada ve ilk olucak kısmetse :)
İnşallah sizlere ve isteyen herkese Allah en kısa zamanda nasip etsin.

hoşgeldin aramıza canım,
inşallah bizim syfamız uğurlu gelir sana hayırlısıyla hamile kalır, sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım

şu günler neden geçmiyor, beklemek ne zormuş
iyi ki çalışıyorum, yoksa halim nasıl olurdu tahmin bile edemiyorum

ben 1 gün önce yani dün adet oldum maalesef
kısmet önümüzdeki aylara inşalah

Canım hayırlı olsun önümüzdeki aya inşallah bat yaz da guncelleyelim

Hoş geldin canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın isteyim su anda evde bilg. açar açmaz eklerim seni de

Canım durumunda bir değişiklik var mı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…