• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

cnntrm cnntrm canım yeni bat 20 Mart ama bu ay çok zor, eşim bu ayın büyük kısmında yurtdışında olacak
yine de kısmet diyelim :anneadayı:

Haydi inşallah canim silikte olsa var gibi rabbim yüzünü guldursun.Darisi bizlerinde basina inan cok sevindim.Hayirli haberlerini bekliyorz.
İnşallah canım bekliyorum ama içimden bi his olduğunu düşünüyo, hissediyorum sanki .. Yarın sabah ilk idrarla yine denicem hem hassas testle hemde normal testle .. Çıkarsa yine bişeyler paylaşırım sizinle hemen :)

Canım durumunda bir değişiklik var mı merak ettim

Yok canım yapmadım test bugün alıcam hem hassas hemde normal gebelik testi yarın ilk idrarla yapıcam .. Adet belirtilerim var şu an hafif hafif .. 5 gün var daha, ilk hamileliğimde de böyle adet tarihine kadar ağrım olmuştu sonra kaybolmuştu .. İçimden bi ses olduğunu düşünüyo ama çok da kaptırmıyorum kendimi :) yarın sabah yapıcam testleri hemen paylaşırım buraya ..

Yok canım yapmadım test bugün alıcam hem hassas hemde normal gebelik testi yarın ilk idrarla yapıcam .. Adet belirtilerim var şu an hafif hafif .. 5 gün var daha, ilk hamileliğimde de böyle adet tarihine kadar ağrım olmuştu sonra kaybolmuştu .. İçimden bi ses olduğunu düşünüyo ama çok da kaptırmıyorum kendimi :) yarın sabah yapıcam testleri hemen paylaşırım buraya ..

Bence de var gibi ama yinede çok kaptirma çünkü erken daha inşallah yarın daha belirgin bir çizgi görürüz merakla bekliyorum

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

Musmutlu22 Musmutlu22 BAT 18 Şubat
nefesnefes24 nefesnefes24 BAT 23 Şubat
wertaszx wertaszx BAT 23 Şubat
@aysedurmaz BAT 28 Şubat
baby23 baby23 BAT 1 Mart
R rzombie BAT 3 Mart
nastasia nastasia BAT 10 Mart

BURAYA BENİDE EKLERMİSİN 17 ŞUBAT :)

Ayy canım çok çok sağol cevap verdiğin için .. Çok değişik duygu sardı içimi, çizgiyi gördüğüm andan beri sürekli ağlamak geliyo içimden .. Yüzümü güldürür Allah inşallah güzel haberler almamı nasip eder .. Dünden beri en ufak harekette belime ağrı giriyo dinlenince anca geçiyo ve yorulunca kalp çarpıntım başlıyo benim ilk hamileliğimdeki tek belirtim buydu çok yoruluyodum ve kalbim çok çarpıyodu .. Dün de bunları yaşayınca heycanlanıp sabah yaptım test rüyalarımda da pozitif şeyler gördüm heycanlandım .. Yarın akşam olmazsa kan testi yaptırıcam inşallah güzel haber alırım ..

HAYDİ HAYIRLISI BAKALIM GÜZEL HABERLER İLE GELİRSİN İNŞ.

Bence de var gibi ama yinede çok kaptirma çünkü erken daha inşallah yarın daha belirgin bir çizgi görürüz merakla bekliyorum
Çizgiyi beklemedim canım kan testi yaptırdım az önce :) 33,00 çıktı sonuç 3 haftalıkmış, hissetmiştim varlığını .. Cumartesi tekrR tahlil yaptırıp doktora gidicem

Çizgiyi beklemedim canım kan testi yaptırdım az önce :) 33,00 çıktı sonuç 3 haftalıkmış, hissetmiştim varlığını .. Cumartesi tekrR tahlil yaptırıp doktora gidicem
Çok tebrik ederim, senin için çok sevindim.
Allah sağlıkla kucağına almayı, sağlıkla neşeyle huzurla büyütmeyi nasip etsin.

Canimm çok sevindim yaa gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah ayy çok sevindim gerçekten tebrik ederim

Çok çok tebrik ederim cnm Allah'ım sağlıkla kucağına almayı, büyütmeyi nasip etsin.. Böyle güzel haberler aldıkça mutlu oluyorum sayfamız böyle hep güzel haberlerle devam etsin inşallah : )

Canım gözün aydın çok sevindim, sağlıkla kucağına almak nasip olsun :KK49:

Başka eklenmek isteyen var mıydı emin değilim kızlar unuttuğum olduysa kusura bakmayın hatırlatırsanız hemen yazarım. Bir de sizden ricam listeye eklenen arkadaşlar durumları hakkında bilgilendirirlerse sevinirim böyle çok havada kalıyor liste..
Musmutlu22 Musmutlu22 nefesnefes24 nefesnefes24 Bat gelmiş geçmiş ne durumdasınız bilgi verirseniz sevinirim bizi merakta bırakmayın böyle :))

oo canım hadi gözün aydın Rabbim kucağına sağsalim almayı nasip etsin.Sabah sabah mutlu haberin içimi ısıttı resmen darısı başımıza inann çok sevindim :KK49::KK49::KK46::KK46:

oo canım hadi gözün aydın Rabbim kucağına sağsalim almayı nasip etsin.Sabah sabah mutlu haberin içimi ısıttı resmen darısı başımıza inann çok sevindim :KK49::KK49::KK46::KK46:
Çok sağol canım teşekkürler :) darısı bütün isteyenlerin bekleyenlerin başına, rabbim kimseyi umutsuz bekletmesin ..

tebrik ederim canım hayırlı olsun:) darısı bizlerin başına

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

baby23 baby23 BAT 1 Mart__________HAMİLE:anneadayı:
BEBEGIMMMMMM BEBEGIMMMMMM BAT 17 Şubat
Musmutlu22 Musmutlu22 BAT 18 Şubat
nefesnefes24 nefesnefes24 BAT 23 Şubat
@aysedurmaz BAT 28 Şubat
R rzombie BAT 3 Mart
nastasia nastasia BAT 10 Mart
wertaszx wertaszx BAT 20 Mart

Bu arada ben 1 Mart demiştim bat için ama şöyle açıklıyım, adetim düzensizdi benim geçen ay 30 du bu ay yumurtlamaya göre hesapladım 27-28 şubat olucaktı aslında benim Bat, daha bi
Hafta var nasıl öğrendi hemen hamileliği diye düşünmeyin istedim :) yani 5 gün kala öğrenmiş oldum kan testiyle ama 6 gün önce de dediğim gibi pazar sabah yaptığım hassas testte de çok çok siliktiçizgim o zaman da çıkmıştı .. Allah herkese nasip etsin ..

Back