günaydın herkese
benim batım 3 mart, 6 günüm var. çok ümitlenmek istememekle birlikte batıma 8 gün varken akşam (ilk test diyelim) ve 7 gün varken sabah (ikinci test diyelim) test yaptım. ben biraz sabırsız olduğum için testleri yapıp hemen idrarın ilerlemesiyle tek çizgiyi görüp bir kenara attım testleri. dün akşam eşim bulmuş ve ilkinde çok zor belli olan çizgi ikincisinde daha belirgindi ışığa tutmaya gerek bile yoktu. foto çekecektim size danışmak için ama eşim çok heyecanlı, aslında ben ondan daha heyecanlıyım ama sanırım içimizden birinin sakin kalıp olası her türlü olumsuzluğa hazır olması gerekiyor, beni foto çekerken görüp iyice moda girer diye çekemedim
benim bildiğim kadarıyla o testler üzerinden belli bir zaman geçince çıkan sonuç geçerli olmuyor, ama her ikisindeki belirginlik farkı açıkcası beni biraz heyecanlandırdı. sonuçta idrardaki değer yeterli olmadığı sürece zaman geçsede o çigiler belirmez. offf kafayı yiyorum galiba, eğer dişimi sıkabilirsem cumartesi sabah bir kez daha test yapıcam. inşallah hamileyimdir