- 5 Ocak 2014
- 552
- 294
- 53
Iyi tatiller canım benim :)Canım tatildeyim ben,hiç bakamıyorum telefona :) şimdi bi okuyayım ne var ne yok diye girdim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi tatiller canım benim :)Canım tatildeyim ben,hiç bakamıyorum telefona :) şimdi bi okuyayım ne var ne yok diye girdim :))
Evet canım Hayırlısı artık. Peki benim bu ay da kanamamın fazla olması onunla alakalı olabilir mi acaba? Eğer olduysa öyle bi şeyBöylesi daha iyi olmuş canım benim hamile olduğunu anlasan kaybettigine uzulecektin
10 dkdan sonra çıkan sonuçlar geçerli değil canım. Zannetmem kimyasal geçirdiğini.
Evet canım Hayırlısı artık. Peki benim bu ay da kanamamın fazla olması onunla alakalı olabilir mi acaba? Eğer olduysa öyle bi şey
Bu bekletilmiş değil canım o an çekmiştim duruyordu fotoğraf.10 dkdan sonra çıkan sonuçlar geçerli değil canım. Zannetmem kimyasal geçirdiğini.
Haklısın canımOlabilir belki ama bunun cevabını asla bilemeyiz
Aynen ya bende antidepresan kullandım birikmiş şeyler düşükle ortaya çıktı bende vajiliydim çok zor günlerdi 3 ay sürdü.. Bebeğimiz ilk ayda geldi ama maalesef işterim stresli idi... Ve düşünce zor günler başladı 5 ay antidepresan kullandım... Ama hala bebeğimi unutamıyorum ....
Canım yaaa 4.5 sene ne demek... 3 ay da zor dayandım... Çok zor bişi.. Şimdi atlattım kaç kere Altan muyanene oldum..ama kk vesilesi ile yendim...sen nasıl yendimUnutullmuyoki canım bişey oluyor hemen gözlerim doluveriyor napalım işte yaşıyoruz senin vajin üç ay sürmüş ben 4.buçuk sene çektim olsun napalım geçti çok şükür şimdi Rabbimden tekrar istiyoruz inşallah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder Allahım
Kızlar Merhaba bi kaç gün önce kan tahlili yaptırdım 511.70 çıktı. Doktor keseyi görmedi. Bende acaba anormal bi durummu var diye kendimi yiyorum evde. Kanama fln yok çok şükür bu gebeliğin iyi yönde oldugunu mu gösteriyor. Benim miğde bulantısı kasık ağrısı fln da yok. Hamile Değilim sanki. Sadece arada Karnım ağrıyor. Sizce bu normal mi
Canım evet hamileymişsin.. Benim de aklıma takıldı bi kere 56 gün regl olmadım ben de acaba o zaman hamile miydim diyorum sonra Kanamamın 3. Günü beta hcg yapılmıştı diğer hormon testleriyle beraber heralde hamile olsam düşük yapsam üç günde birden sıfırlanmazdı dimi
Canım hcg nin en az 5000 olmasını bekle en güzeli, 8 gün sonra 8000 civarı olur o zaman gider bakarsın keseye benim kesem 4800ken görünmüştü. Bide bulantı filan erken hamilelikte psikolojik oluyo hcg değeri düşük oluyo çünkü kasık ağrısı normal rahmin büyüdüğü için. Kanamanın olmaması gebeliğin iyi seyrettiğinin bi işaretidir. Belirtiler 6-7 haftalıkken ortaya çıkmaya başlar şuan halsizlik uykusuzluk hissedebilirsin, beklemek zor ama en iyisi gerçekten. Ben bidahaki hamileliğimde 8 hafta olmadan doktora gitmicem.Kızlar Merhaba bi kaç gün önce kan tahlili yaptırdım 511.70 çıktı. Doktor keseyi görmedi. Bende acaba anormal bi durummu var diye kendimi yiyorum evde. Kanama fln yok çok şükür bu gebeliğin iyi yönde oldugunu mu gösteriyor. Benim miğde bulantısı kasık ağrısı fln da yok. Hamile Değilim sanki. Sadece arada Karnım ağrıyor. Sizce bu normal mi
Cahillik mi desem ne desem benimkine bilmiyorum ki. Silik olunca pozitif olabileceğini düşünmemiştim. Bi arkadaşa gösterdim o da değilsin dedi. Hiç kan testi yaptırmadım. Adetin 10. Günü gittim doktora. Hiç bi şey yok düşük yapmiş olabilir misin dedi hayır demiştim. Ah ah. Seninkini de bilemedim canım hemen sıfırlanır mı acaba? Ama bana sıfırlanır gibi geliyo.Canım evet hamileymişsin.. Benim de aklıma takıldı bi kere 56 gün regl olmadım ben de acaba o zaman hamile miydim diyorum sonra Kanamamın 3. Günü beta hcg yapılmıştı diğer hormon testleriyle beraber heralde hamile olsam düşük yapsam üç günde birden sıfırlanmazdı dimi
Bi de o ayki kanaman nasıldı canım?Canım evet hamileymişsin.. Benim de aklıma takıldı bi kere 56 gün regl olmadım ben de acaba o zaman hamile miydim diyorum sonra Kanamamın 3. Günü beta hcg yapılmıştı diğer hormon testleriyle beraber heralde hamile olsam düşük yapsam üç günde birden sıfırlanmazdı dimi
Canım hcg nin en az 5000 olmasını bekle en güzeli, 8 gün sonra 8000 civarı olur o zaman gider bakarsın keseye benim kesem 4800ken görünmüştü. Bide bulantı filan erken hamilelikte psikolojik oluyo hcg değeri düşük oluyo çünkü kasık ağrısı normal rahmin büyüdüğü için. Kanamanın olmaması gebeliğin iyi seyrettiğinin bi işaretidir. Belirtiler 6-7 haftalıkken ortaya çıkmaya başlar şuan halsizlik uykusuzluk hissedebilirsin, beklemek zor ama en iyisi gerçekten. Ben bidahaki hamileliğimde 8 hafta olmadan doktora gitmicem.
Canım ben Fotoğrafın tarihine bakmamıştım geçen adetten önce sanıyordum. Şimdi baktım da 30 Mart. Ben de 7 nisanda adet oldum. Bu ay yani. Off çok kafama taktım...Canım evet hamileymişsin.. Benim de aklıma takıldı bi kere 56 gün regl olmadım ben de acaba o zaman hamile miydim diyorum sonra Kanamamın 3. Günü beta hcg yapılmıştı diğer hormon testleriyle beraber heralde hamile olsam düşük yapsam üç günde birden sıfırlanmazdı dimi