2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ağrım geçti tamamen atlattım sanırım.. Hala üzgünüm hamileleri görünce içim burkuluyor bu ruh hali ne zaman geçer ya

Canım hormanlorin yükseldi ve şimi düşük sonrası düşüyor hal ve ruh halinde gelgitler çok normal
merak etme yeniden hamile kalacaksın sağlıkla seninde kuzun olacak hamile kalabiliyorsun bunu gördün bu çok önemli zaman tatlım biraz zamana ihtiyacın var

Ben de bir şey sorayım. Bu ay ilk defa test yaptım. Yumurtlamamı yakaladım. Adet 4 Nisan'da bitti. 6-7 nisan ilişki oldu. 9 Nisan'da testte çift çizgiyi yakaladım. O günü değerlendirdik. 10 Nisan'da hafif siliklik vardı. O günü de değerlendirdik. O günden bugüne de göğüslerime dokunamadım çok hassaslardı. Kasıklarım sızladı hep batma oldu ara ara özellikle sol tarafımda, bacaklarımda da bi haftadır bi çekilme oluyo iğne yemişim gibi sanki. :eek: bu da özellikle solda oldu
Birkaç defa da belime bıçak saplanıyor gibi oldu yine sol tarafımda. Bat I'm 27 nisandı bu sabah lavaboda kırmızı açık pembe arası bi şey gördüm selpakta bu ne kanaması ki acaba günüm hiç şaşmazdı ama daha üç günüm var. Ve hala göğüslerim hassas sol kasığım da sızlıyor

canım inşallah gebesindir ve bunlar bebiş habercisidir

Ben de bir şey sorayım. Bu ay ilk defa test yaptım. Yumurtlamamı yakaladım. Adet 4 Nisan'da bitti. 6-7 nisan ilişki oldu. 9 Nisan'da testte çift çizgiyi yakaladım. O günü değerlendirdik. 10 Nisan'da hafif siliklik vardı. O günü de değerlendirdik. O günden bugüne de göğüslerime dokunamadım çok hassaslardı. Kasıklarım sızladı hep batma oldu ara ara özellikle sol tarafımda, bacaklarımda da bi haftadır bi çekilme oluyo iğne yemişim gibi sanki. :eek: bu da özellikle solda oldu
Birkaç defa da belime bıçak saplanıyor gibi oldu yine sol tarafımda. Bat I'm 27 nisandı bu sabah lavaboda kırmızı açık pembe arası bi şey gördüm selpakta bu ne kanaması ki acaba günüm hiç şaşmazdı ama daha üç günüm var. Ve hala göğüslerim hassas sol kasığım da sızlıyor

Yaptığın ovulasyon testine göre batın 22-24 nisan canım ama inşallah regle donusmez

herkese merhabalar hayırlı cumalar nasılsınız arkadaşlar
benim yorucu bir 23 nisanım oldu
iş yerinde dinleniyormuşum bunu bir kez daha anladım

Bilm
Yaptığın ovulasyon testine göre batın 22-24 nisan canım ama inşallah regle donusmez
adet günüm hiç şaşmıyor çok şükür Takvimi'm programını kullanıyorum orda da öyle düzenli gidiyor bu ay erken yumurtladım. Regl da onun için mi erken geldi yani :((((

canım bende uzun reg ve yoğun kanamadan muzdaribim benim miyon var ilaç kullanıyorum o zaman kanama duruyor bence başka bir dr görün derim, seni halsiz bırakır kendimden biliyoum
İki aydır doktora gidiyorum canım hiç bi şeyin yok diyor. Ama kanamam bitmiyor. Pazartesi tekrar görünücem bakalım. Geçmiş olsun sana da

Bilm

adet günüm hiç şaşmıyor çok şükür Takvimi'm programını kullanıyorum orda da öyle düzenli gidiyor bu ay erken yumurtladım. Regl da onun için mi erken geldi yani :KK43:(((

Aynen canım yum erken olduğu için regl de öne gelmiş devamı geldi mi kanamanın

Hayır şuan bi şey yok :o takip mi edeyim kendimi ne yapayım ki :(

Bat günü de yerleşme kanaması olabiliyor ya canım ondan sordum inşallah öyledir
Anladım cnm benim bat 27 nisan dı üç gün önce gelmesi şaşırttı ve şuan da devam etmiyor bakalım edecek mi :eek: İnşşşş cnm ya

Back