2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Canım ben Fotoğrafın tarihine bakmamıştım geçen adetten önce sanıyordum. Şimdi baktım da 30 Mart. Ben de 7 nisanda adet oldum. Bu ay yani. Off çok kafama taktım...
Eger gerçekten düşük yaptıysan bu adetin daha sancılı geçmiş olması gerekir.bi fark varmıydı

Çün
Ilk günler vardı sancı ama şiddetli miydi hatırlamıyorum. Bugün 19. Gün hala kanamam var. Belki de hamile değildim bilmiyorum.
Çünki bi ço kadın farkına varmadan düşük yapıyormuş neyse farkına varmamak daha iyi yoksa daha çok üzülürdün. Benimde düşükten sonra adetlerin çok uzun sürdü ve yoğun kanamalı ama bunlar listen de olabilir takma kadana

Çün

Çünki bi ço kadın farkına varmadan düşük yapıyormuş neyse farkına varmamak daha iyi yoksa daha çok üzülürdün. Benimde düşükten sonra adetlerin çok uzun sürdü ve yoğun kanamalı ama bunlar listen de olabilir takma kadana
Hayırlısı artık yapacak bi şey yok. Şu an bi an önce kanamanın durmasını istiyorum. Yarın tekrar doktora gidicem bakalım

Hayırlısı artık yapacak bi şey yok. Şu an bi an önce kanamanın durmasını istiyorum. Yarın tekrar doktora gidicem bakalım

Canım ya demek ondan kanaman bu kadar uzun sürdü neyse fark etmemen de iyi bir şey en azından üzüntü yaşamadan geçirdin kimyasal gebelikten sonraki ay hamile kalan cok var bu ay kanama durunca düzenli ilişkiyle hamile kalma ihtimalin yüksek demek ki rahmin gebeliğe hazır durumda

Canım ya demek ondan kanaman bu kadar uzun sürdü neyse fark etmemen de iyi bir şey en azından üzüntü yaşamadan geçirdin kimyasal gebelikten sonraki ay hamile kalan cok var bu ay kanama durunca düzenli ilişkiyle hamile kalma ihtimalin yüksek demek ki rahmin gebeliğe hazır durumda
Hiç azalma yok kanamamda da. Kasıklarım da sancılanıyo dünden beri midem bulanıyo. Bilmiyorum psikolojik belki de. Bi bitsin de canım inşallah Dediğin gibi olur

Hiç azalma yok kanamamda da. Kasıklarım da sancılanıyo dünden beri midem bulanıyo. Bilmiyorum psikolojik belki de. Bi bitsin de canım inşallah Dediğin gibi olur

Sen yine de yarın dra git istersen tekrar hem test olayını da anlatirsin

Günaydınn kızlaar:KK76: tatil bitti,çalışma vakti geldi:KK14: herkese için güzel bir hafta olur umarımm

Günaydın, mutlu pazartesiler.

Bugün benim 12. günüm ve ovulasyon hala negatif. Beklemedeyim sabırla.

Can

Canım çok sağol. Adet 5 gün geçince 511 çıktı 11 gün geçti adetten. Yarın yine bi kan vericem inşallah dediğin gibi değerler yükselmiştir. Ya insan tedirgin oluyo ilk 4 ay. Benim bi ölü doğumum var bundan 1 sene önce 37 haftalıkken bebeğimi kaybettim o yüzden ister istemez korkuyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

senin işin daha zormuş canım ben düşük travmasından sonra gebeliğimde naparım bilmiyorum. :(

Deruchette Deruchette _Unicorn_ _Unicorn_ kızlaar nasılsınız ? Görüşemedik epeydir:KK43: okudum hep mesajlarınızı.. _Unicorn_ _Unicorn_ bugun git mutlaka doktora bizide haberdar et canımm

iyi olmaya çalışıyorum canım bugün işe başladım öyle işte. sen nasılsın ?

Günaydın, mutlu pazartesiler.

Bugün benim 12. günüm ve ovulasyon hala negatif. Beklemedeyim sabırla.

günaydın, sabah ilk idrarla yapsan yakalamak senin için daha kolay olur lavincim. idrar konsantrasyonu gün içinde sürekli değiştiğinden kaçabilir

kızlar günaydın ben malatya tatilinden daha doğrusu erkek kardeşime kız istedik nişan yaptık geldik:))
çok şükür kanamam yok hamileliğim iyi herhalde diye düşünüyorum o yüzden doktor için çok erken diye kanama falanda olmayınca hafta sonuna gitsem diyorum doktor a bakalım merak ediyorum ama daha çok küçük hiç birşey görmeden gelirim

kızlar günaydın ben malatya tatilinden daha doğrusu erkek kardeşime kız istedik nişan yaptık geldik:))
çok şükür kanamam yok hamileliğim iyi herhalde diye düşünüyorum o yüzden doktor için çok erken diye kanama falanda olmayınca hafta sonuna gitsem diyorum doktor a bakalım merak ediyorum ama daha çok küçük hiç birşey görmeden gelirim

Şuan sata göre kaç haftalıksın canım ? hayırlı olsun kardeşinin nişanı da.

Şuan sata göre kaç haftalıksın canım ? hayırlı olsun kardeşinin nişanı da.
teşekkür ederm bebeğim:))
16 mart da adet başlamıştı , 8 nisanda yumurtlama başladı 10 nisanda çatladı. şuan elimde son bi test vardı hep silik çıkan damlatır damlatmaz kıpkırmızı oldu yaptımda yeni:))
sanırım iyice arttı:)) 24 nisan bat idi. tatile gittik diye kan baltırmadım tekrar ama gebelik test kırmızı artık:)) oradanda anlarsınız demiştiniz:))
39.69 dan 96.89 çıkmıştı en son çarşamba günü canım benim kan sonucum . üstünden 5. gün bugün herhalde katlanmıştır iyice:D

günaydın, sabah ilk idrarla yapsan yakalamak senin için daha kolay olur lavincim. idrar konsantrasyonu gün içinde sürekli değiştiğinden kaçabilir

Canım ovulasyon testi sabah ilk idrarla yapılmıyor. Çünkü sabahları lh en yüksek seviyede ve yanıltıcıymış.

Sabah 10.00 akşam 20.00 arası yapılır yazıyor üstünde. Tabi sıvı tüketimini 2 saat önceden azaltarak.

Back