2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

İyi Akşamlar kızlar nasılsınız. doktoraa gittim bugün ciddi bi sıkıntın yok dedi ama klomen verdi. kullanan varmı aranızda

Ben kullandim canim yumurtanin hizli büyümesini sagliyo ultrasonla bakildi ve sol tarafta 20 mm büyüklüğünde üst üste yumurta vardi sağ tarafta da 16 mm bakalim sonra ilişki günü vrriyolar üst üste nasip artik bugün bat tarihim ama daha olmadim insallahta olmama sadece goguslerim çok hassas inşallah bebis vardir:KK43:

Ben kullandim canim yumurtanin hizli büyümesini sagliyo ultrasonla bakildi ve sol tarafta 20 mm büyüklüğünde üst üste yumurta vardi sağ tarafta da 16 mm bakalim sonra ilişki günü vrriyolar üst üste nasip artik bugün bat tarihim ama daha olmadim insallahta olmama sadece goguslerim çok hassas inşallah bebis vardir:KK43:

Ayy hadi inşallah canım benim adetim daha tam sökülmedi söküldükten sonra 5.gün kullan dedi doktor bakalım hayırlısıyla bi sökülsemde kullansam . inşallah sendende güzel haberler alırız

Fiziken iyi olmana sevindim canım ruhen de toparlarsin bir an önce inşallah yakında tayin heyecanı falan gelir onunla avunursun biraz sonra da en yakın zamanda yeni ve inşallah sağlıklı bir gebelik seni tamamen iyilestirecektir
Aynen açıklansa da bari onunla oyalansam resmen hayat ışığım söndü :(

Canım hormanlorin yükseldi ve şimi düşük sonrası düşüyor hal ve ruh halinde gelgitler çok normal
merak etme yeniden hamile kalacaksın sağlıkla seninde kuzun olacak hamile kalabiliyorsun bunu gördün bu çok önemli zaman tatlım biraz zamana ihtiyacın var
evet ama işte mesele o değil , hamile kalabiliyorum ama bebeğim gitti ne güzel de atıyordu kalbi canlıydı :( pıtır pıtırdı minnoşum.

Aynen açıklansa da bari onunla oyalansam resmen hayat ışığım söndü :KK43:

Canım benim sen güçlü bir kızsın elbet bunu da atlatacaksin ama acin henüz çok taze şu anda neler hissediyor neler yasiyorsun kendi içinde kim bilir ama Allahın da izniyle tekrar aynı duyguları yaşadığın zaman tam olarak unutacaksin bu acıni Rabbim bir daha yasatmasin inşallah

Malesef, depresyondayım ne zaman çıkarım bilmiyorum.

Canım ya seni çok iyi anlıyorum Bende vajinusmusluydum o halde hamile kaldım sonra doktor bebeğinin kafatası gelişmemiş almamız lazım dedi. O an dünya başıma yıkıldı . sonra gelişmedi bebeğim ve gitti ... şimdi ne desek boş biliyorum yaşa acını içine atma hatta gel burda konuş ben içime attım attım. şimdi anksiyete panik atak problemi ile uğraşıyorum. Biraz zor olacak ama gececek . :KK51:

Bende kendimi körü hissediyorum lerinden bi ay sonra ablamdanda bi ay önce hamile olduğumu ögrendim eltimin kızı oldu ablamda doğumu bekliyor onlar adına mutluyum ama onları görünce bebeğimi hatırlatıyo çok kötü hissediyorum.. Bu kadar duygusal değildim ama bu annelik duygusu farklı bişeymiş seni çok iyi anlıyorum ulytau akşam ablamla konuştum bebek günde oluyor kv ile aynı mesele... Unutamıyorum meleğimi...

Canım ya seni çok iyi anlıyorum Bende vajinusmusluydum o halde hamile kaldım sonra doktor bebeğinin kafatası gelişmemiş almamız lazım dedi. O an dünya başıma yıkıldı . sonra gelişmedi bebeğim ve gitti ... şimdi ne desek boş biliyorum yaşa acını içine atma hatta gel burda konuş ben içime attım attım. şimdi anksiyete panik atak problemi ile uğraşıyorum. Biraz zor olacak ama gececek . :KK51:
Aynen ya bende antidepresan kullandım birikmiş şeyler düşükle ortaya çıktı bende vajiliydim çok zor günlerdi 3 ay sürdü.. Bebeğimiz ilk ayda geldi ama maalesef işterim stresli idi... Ve düşünce zor günler başladı 5 ay antidepresan kullandım... Ama hala bebeğimi unutamıyorum ....

Kendime biraz zaman verdim tayin olduktan sonra denicem tekrar arkadaşım düşük yapmadan önce bana hediyeler almış onları getirdi ikinci hamileliğime saklıyorum o kadar şirin şeylerdi ki isteyen herkes hamile kalsın dilerim

Sağol canım siz nasılsınız napıyosunuz
Napim canım reglim devam ediyo hala gerginim. Bi de aklıma bi şey takıldı. Geçen ay yaptığım gebelik testinin fotoğrafını buldum telefonda. Sanki ikinci çizgi var gibi. Bi atayım fotoğrafı. Eğer varsa düşük yapmiş olabilirim geçen ay. Yine kanamam uzun sürmüştü

image.jpg

Ayy ben pek bilmediğimden o zamanlar ikisi de kıpkırmızı olacak diye düşünüyorum ve hamile Değilim dedim bunu görünce :KK43:

Böylesi daha iyi olmuş canım benim hamile olduğunu anlasan kaybettigine uzulecektin

Back