2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Artik t c den bile koyu kızlar:-)

Eklentiler

• 20150427_095043.jpg
    20150427_095043.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 71
teşekkür ederm bebeğim:))
16 mart da adet başlamıştı , 8 nisanda yumurtlama başladı 10 nisanda çatladı. şuan elimde son bi test vardı hep silik çıkan damlatır damlatmaz kıpkırmızı oldu yaptımda yeni:))
sanırım iyice arttı:)) 24 nisan bat idi. tatile gittik diye kan baltırmadım tekrar ama gebelik test kırmızı artık:)) oradanda anlarsınız demiştiniz:))
39.69 dan 96.89 çıkmıştı en son çarşamba günü canım benim kan sonucum . üstünden 5. gün bugün herhalde katlanmıştır iyice:KK70:

4+3 günlük hamilesin o zaman canım :) yumurtlama gününü bilmen çok iyi olmuş testin de çok koyu ohh sağlıkla kucağına alırsın dilerim

Canım ovulasyon testi sabah ilk idrarla yapılmıyor. Çünkü sabahları lh en yüksek seviyede ve yanıltıcıymış.

Sabah 10.00 akşam 20.00 arası yapılır yazıyor üstünde. Tabi sıvı tüketimini 2 saat önceden azaltarak.

aslında ben onu doktora sordum, yapılır hatta daha iyi olur konsantrasyonunu kişiler ayarlayamıyor pozitif olup olmadığını anlayamıyorlar zaten diğer günlerden yüksekse her türlü ovulasyon daha koyu olarak pozitif gösterecektir dedi.

4+3 günlük hamilesin o zaman canım :) yumurtlama gününü bilmen çok iyi olmuş testin de çok koyu ohh sağlıkla kucağına alırsın dilerim

aslında ben onu doktora sordum, yapılır hatta daha iyi olur konsantrasyonunu kişiler ayarlayamıyor pozitif olup olmadığını anlayamıyorlar zaten diğer günlerden yüksekse her türlü ovulasyon daha koyu olarak pozitif gösterecektir dedi.

Hımmm ben de bi sabah bi de normal yapayım o zaman.

4+3 günlük hamilesin o zaman canım :) yumurtlama gününü bilmen çok iyi olmuş testin de çok koyu ohh sağlıkla kucağına alırsın dilerim.
teşekkür ederim canım bir program var adet tarihi ve adet aralığını giriyorsun oraya göre hesaplıyor evet 4 hafta 6 günlük yazıyor şuan ondada canım benim:)

teşekkür ederim canım bir program var adet tarihi ve adet aralığını giriyorsun oraya göre hesaplıyor evet 4 hafta 6 günlük yazıyor şuan ondada canım benim:)

anladım canım 10 nisanda yumurtan çatladıysa o zamandan bu zamana sayıp üzerine 2 hafta eklersen daha doğru sonuç alırsın bebeğin gelişimi filan geride sanmaman için. doktorlar çünkü sanki 28 günde bir regl oluyormuşsun gibi hesaplıyorlar o da yanlış çıkıyor.

anladım canım 10 nisanda yumurtan çatladıysa o zamandan bu zamana sayıp üzerine 2 hafta eklersen daha doğru sonuç alırsın bebeğin gelişimi filan geride sanmaman için. doktorlar çünkü sanki 28 günde bir regl oluyormuşsun gibi hesaplıyorlar o da yanlış çıkıyor.
anladım canım benim:))
gerçekte evet daha 5 haftalığa doğru gidiyor ama kese kalp atışı falan belli olsun diye bekliyorum meraktan ölcem yaaaa

:) boşver hamileliğin tadını çıkar 7 haftalıkken git hepsi birden aradan çıksın gitsin
ayyy doğru ama gitmeyincede kimseye diyemiyoruz teyzeler dayılar hep soruyor:))
artık iyice idrardada belli kandada söylesekmi acaba diyorum duramıyorumda sorunca onlar:D
4 hafta 6 günlük falan daha cookkk varyaaaa. gerçi bu sat a göre değil ama

Maşallah miniğimize:KK46:

artık iyice idrardada belli kandada söylesekmi acaba diyorum duramıyorumda sorunca onlar:KK70:
Deme şimdilik canım kalp atışı olmadan.
Ben eğer olur da gebe kalırsam ve ağır bir hamilelik geçirmezsem 4. aya kadar söylemeyi düşünmüyorum.

Merhabalar kızlar
nasılsınız

hemşom kardeşinin hayırlı olsun nişanı allah tamamına erdirsin iki cihanda da yüzünü güldürsün inşallah bu izdivaçla

artık iyice idrardada belli kandada söylesekmi acaba diyorum duramıyorumda sorunca onlar:KK70:
haftasonunamı gideceksin dr canım
eğer sıkıntın yoksa ben 7. hafta git derim hem kalp atışı hem keseyi gelişimini rahatça öğrenirsin

Maşallah miniğimize:KK46:

Deme şimdilik canım kalp atışı olmadan.
Ben eğer olur da gebe kalırsam ve ağır bir hamilelik geçirmezsem 4. aya kadar söylemeyi düşünmüyorum.
canım ne bileyim yaa Allah korusun birşey bile olsa yine bilecekler ki,

haftasonunamı gideceksin dr canım
eğer sıkıntın yoksa ben 7. hafta git derim hem kalp atışı hem keseyi gelişimini rahatça öğrenirsin
ya öyle düşünüyorum ama bilemiyorum canım yaa. annem ve babam bide kardeşim biliyor kayınvaldem e bile diyemedik bakalım desek mi artık acaba. gerçi Allah krusun birşey bile olsa bilecek nasılsa

ya öyle düşünüyorum ama bilemiyorum canım yaa. annem ve babam bide kardeşim biliyor kayınvaldem e bile diyemedik bakalım desek mi artık acaba. gerçi Allah krusun birşey bile olsa bilecek nasılsa

kyvdene söyle ama kimseye birşey demesin canım eşin nereli oda mersinlimi

Back