Muallımbetul merhabaArkadaşlar lütfen yardm bir hafta önce kasık ağrısı ile doktora gittim enfeksiyon çıktı fitil ve antibiyotik verdi .adetime 3 gün kala ilaçlara başladım .şimdi adetim 3 gün gecikti ve dünden beri sadece 1-2 damla kanama oldu böyle bişey yaşayan varmı hamile olabilir miyim
Ohh çok şükür canım benim gözün aydın Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah çok sevindim
Canım bugün doktor a gittim kan tahlili için . beta hgc 511.70 çıktı hamileyim ama daha çok yeni. Ultrason da ke seyi göremedi. Inşallah kötü bi durum yoktur
Ama kullanmayınca da o iltihaplar akıntılar geçmiyor malesef .ve akıntıda gebeliğe engel oluyor .:-/Muallımbetul merhaba
Ben de bugun dr gıttım aynı senın gıbı fıtıl ve antıbıyotık verdı ama ben kullanmak ıstemıyorum antıbıyotıge karsıyım ve fıtıl kullanamam ztnnn offf yaaa
Günaydınnn hepinizeeeeGünaydın kızlaaaaruyanın hadi kahvaltı vaktiiii
bebeğim zaten antibiyotik içtiğinde sakın ilişki olmasın zararı olabilir bebeğe diyeBu gece kırmızı kartı gördüm kızlarrrr
Eşim yumurtlamam zamanında hastaydı antipiyotik kullanmıştı nasip değilmiş...
Sıra önümüzdeki maçlara
Hepinize bol bebişli günlerrrr
Ben kullanmadım canım...bebeğim zaten antibiyotik içtiğinde sakın ilişki olmasın zararı olabilir bebeğe diye
kırmızı kartı sen çekersin diğer aya yavyuummmm:)
biliyorum canım ama sperm ondan geliyor ya biz ona da dikkat ediyorduk içmiyordu yada ilişki bitince ilaç alıp diğer iki gün almıyordu ilişki olacak diyeBen kullanmadım canım...
Eşim diş cektirmişti intihap olmuştu, eşim kullandı 1 hafta..
Evet yola devam Allahın izniyle...
günaydınnnnnnnnnnnGünaydınnnn
Aynen etkiliyeceğini biliyordum ama ağrısı çoktu..biliyorum canım ama sperm ondan geliyor ya biz ona da dikkat ediyorduk içmiyordu yada ilişki bitince ilaç alıp diğer iki gün almıyordu ilişki olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?