2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Arkadaşlar lütfen yardm bir hafta önce kasık ağrısı ile doktora gittim enfeksiyon çıktı fitil ve antibiyotik verdi .adetime 3 gün kala ilaçlara başladım .şimdi adetim 3 gün gecikti ve dünden beri sadece 1-2 damla kanama oldu böyle bişey yaşayan varmı hamile olabilir miyim
Muallımbetul merhaba
Ben de bugun dr gıttım aynı senın gıbı fıtıl ve antıbıyotık verdı ama ben kullanmak ıstemıyorum antıbıyotıge karsıyım ve fıtıl kullanamam ztnnn offf yaaa

5 yasında oglum var 2. Bebegı dusunuyoruz kasımda spirali cıkarttık aralıkta hamile oldugumu ogrendım ama 7. Hafta dustu o zamandan berı denıyoruz ama olmuyor malesef kendımden bahsedeyım dedımmmm:KK66:

Bırılerıyle paylasmaya ıhtıyacım var oğlumu eylülde okula verecegız ama bu hamileliğime baglı yanı olsaydı evde bakıcı olacagı için ona gore gıdecek degılse tam hun gıdecek okula ama sanırım gec kaldık cunku hazıranda karar vermemız gerekiyor ama henuz bebek yok kııı:KK67:

Canım kac gun gecmisti senin . Benim degerim dusuk yaaa bat a daha var diyemi. Bide kasik agrim var bastirinca acıyor. Sende durum nasil
Canım bugün doktor a gittim kan tahlili için . beta hgc 511.70 çıktı hamileyim ama daha çok yeni. Ultrason da ke seyi göremedi. Inşallah kötü bi durum yoktur

Muallımbetul merhaba
Ben de bugun dr gıttım aynı senın gıbı fıtıl ve antıbıyotık verdı ama ben kullanmak ıstemıyorum antıbıyotıge karsıyım ve fıtıl kullanamam ztnnn offf yaaa
Ama kullanmayınca da o iltihaplar akıntılar geçmiyor malesef .ve akıntıda gebeliğe engel oluyor .:-/

Arkadaslar Merhaba bn kasımda gelişmeyen gebelik sonucu kurtaj oldum çok istiyordum çocuğu ama malesef :( ondan sonra denemeye devam ettik ama her ay ya kist ya bişey cikiodu olmadı size sorum şu en son 26 sinda adet oldum 9 10 gibi yumurtlama donemimde Dr yumurta catlamis dedi 17 sinde rahatsizlandim hastaneye gittim gebelik olabilir dedik test yaptılar sonuç kocaman bi 0.100 :( sizce erken mi yaptirdik böyle bi durum yaşayıp hamile olan var mı lütfen cevap verin

Bu gece kırmızı kartı gördüm kızlarrrr :KK61:
Eşim yumurtlamam zamanında hastaydı antipiyotik kullanmıştı nasip değilmiş...
Sıra önümüzdeki maçlara :KK73:
Hepinize bol bebişli günlerrrr:KK36:

Bu gece kırmızı kartı gördüm kızlarrrr :KK61:
Eşim yumurtlamam zamanında hastaydı antipiyotik kullanmıştı nasip değilmiş...
Sıra önümüzdeki maçlara :KK73:
Hepinize bol bebişli günlerrrr:KK36:
bebeğim zaten antibiyotik içtiğinde sakın ilişki olmasın zararı olabilir bebeğe diye
kırmızı kartı sen çekersin diğer aya yavyuummmm:)

Ben kullanmadım canım...
Eşim diş cektirmişti intihap olmuştu, eşim kullandı 1 hafta..
Evet yola devam Allahın izniyle...
biliyorum canım ama sperm ondan geliyor ya biz ona da dikkat ediyorduk içmiyordu yada ilişki bitince ilaç alıp diğer iki gün almıyordu ilişki olacak diye

biliyorum canım ama sperm ondan geliyor ya biz ona da dikkat ediyorduk içmiyordu yada ilişki bitince ilaç alıp diğer iki gün almıyordu ilişki olacak diye
Aynen etkiliyeceğini biliyordum ama ağrısı çoktu..
1 hafta dan beri kasık ağrısı vardı eşimin dün de doktora gittik bu seferde kasık fıtığı cıktı :110:
Yarin hastanede tekrar bakacaklar ultrasyonla eğer ameliyat gerekirse doktor karar verecek.
Ağır işte calışıyor ondan olmuş dedi doktor dün internette baya araştırdım erkek hormonlarını etkilermiş eğer önlem alınmazsa hayırlısı Allahtan buda bir imtihan dedim dün gece çok duygusaldım ağlayıp durdum :cry:
Allahtan ümit kesilmez ameliyat kolaymış bunu da atlarız inşaAllahhh...

Back