2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Aynen etkiliyeceğini biliyordum ama ağrısı çoktu..
1 hafta dan beri kasık ağrısı vardı eşimin dün de doktora gittik bu seferde kasık fıtığı cıktı :110:
Yarin hastanede tekrar bakacaklar ultrasyonla eğer ameliyat gerekirse doktor karar verecek.
Ağır işte calışıyor ondan olmuş dedi doktor dün internette baya araştırdım erkek hormonlarını etkilermiş eğer önlem alınmazsa hayırlısı Allahtan buda bir imtihan dedim dün gece çok duygusaldım ağlayıp durdum :cry:
Allahtan ümit kesilmez ameliyat kolaymış bunu da atlarız inşaAllahhh...
ağlama canım evet erkeklerde kasık fıtığı olursa hemen ameliyet ediyorlar ama hemen geçiyor merak etme sen eğer ağır olurda yapmazlarsa ameliyet erkeklik hormonunu sper i etkiler o yüzden gerekirse olması iyi tabiki hem zorlanır yazık

Bu gece kırmızı kartı gördüm kızlarrrr :KK61:
Eşim yumurtlamam zamanında hastaydı antipiyotik kullanmıştı nasip değilmiş...
Sıra önümüzdeki maçlara :KK73:
Hepinize bol bebişli günlerrrr:KK36:

Allah önümüzdeki aya nasip eder inşallah.
Ben de tam bu konuda soracaktım üstüne yorumunu gördüm.
Dün eşimin dişini çekmişler. 5 günlük antibiyotik tedavisi olacak. Sabah akşam 1000 mg.
11. günümde bitecek eşimin ilacı. Çok etkisi olur mu acaba?

Aynen etkiliyeceğini biliyordum ama ağrısı çoktu..
1 hafta dan beri kasık ağrısı vardı eşimin dün de doktora gittik bu seferde kasık fıtığı cıktı :110:
Yarin hastanede tekrar bakacaklar ultrasyonla eğer ameliyat gerekirse doktor karar verecek.
Ağır işte calışıyor ondan olmuş dedi doktor dün internette baya araştırdım erkek hormonlarını etkilermiş eğer önlem alınmazsa hayırlısı Allahtan buda bir imtihan dedim dün gece çok duygusaldım ağlayıp durdum :cry:
Allahtan ümit kesilmez ameliyat kolaymış bunu da atlarız inşaAllahhh...

Allah şifa versin eşine.Geçmiş olsun.

ağlama canım evet erkeklerde kasık fıtığı olursa hemen ameliyet ediyorlar ama hemen geçiyor merak etme sen eğer ağır olurda yapmazlarsa ameliyet erkeklik hormonunu sper i etkiler o yüzden gerekirse olması iyi tabiki hem zorlanır yazık
Saol arkadaşım inşaAllah bunu da atlatırız..
Gece regl oldum ya rahatladım ağlamıyom artık :KK25:

Dün eşimin dişini çekmişler. 5 günlük antibiyotik tedavisi olacak. Sabah akşam 1000 mg.
bol bol su içsin atsın vucut canım içtiğinin etkisi gidince . yani daha doğrusu bol su ile etkisi eliminize eder minımum a getirir

Lavincim insaAllahhh...
Sana da geçmiş olsun..
Ben araştırdım etkilenirmiş zaten mafoldu adam bir görsen ishal yaptı 10 gün cekti şükür iyi şimdi..

bol bol su içsin atsın vucut canım içtiğinin etkisi gidince . yani daha doğrusu bol su ile etkisi eliminize eder minımum a getirir

bol bol su içireyim. O kadar da heves ettim ama kısmet. Bu ay çok ciddi bir çalışma yapmayız artık biz. İhtimal düşükse stres yapmak istemiyorum. Bi ovulasyona dikkat ederim.

bol bol su içireyim. O kadar da heves ettim ama kısmet. Bu ay çok ciddi bir çalışma yapmayız artık biz. İhtimal düşükse stres yapmak istemiyorum. Bi ovulasyona dikkat ederim.
evet canım içir suyu bol bol hakkınızda hayırlısı olsun

Tsh yüksekmi benimde yüksek dr hemen başlattı ilacı hamilelik düşünüyorum dedim hamile kalınca hemen gel dozajını değiştiririz dedi
benim anti tpo yüksekti haşimato hastasıyım:(((
şu an tsh normal dedi dr ama endokrine gideceğim

günaydın arkadaşlar
nasılsınız?
mide bulantılarım çok fena durumda gece bulantıdan uyuyamadım:((( ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı:((

Günaydınnn hepinizeeee
Çok erken kahvaltıya yaaa :KK70:
Bende senin gibi düşünüyordum ama alıştım :) eşime sabah 5tede kalk desen kahvaltı mutlaka yapar,bende ona benzedim zamanla :)) kahvaltı yapmadan çıkarsam kötü oluyor midem

Kizlaar iyice koyulasti bakin ilk idrar olmamasina rağmen sizce;-)

Eklentiler

• 20150422_105507.jpg
    20150422_105507.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 94
10 gün sonra sanırım:KK43:(( gerçi son zamanlarda burnum hassaslaşmıştı ve rahatsız oluyordum çoğu şeyden ama durduk yere bulantım bir kaç günlük
hım canım çok mu kötü yaaaa:( benim daha bat a var o yüzden bilemiyroum bende bulantı yok.

Back