2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

KIZLAR ACİL CEVAP YAZABİLİRMİSİNİZ DOKTORA GİTTİM DOKTOR FOLİO 120 DİYE BİR FOLİK ASİT YAZDI.
B12 TAKVİYE Sİ VARMIŞ. OĞLUMDA FOLİC PLUS ALMIŞTIM 90 LI. ONDADA KALSYUM TAKVİYELİ. HANGİSİNİ ALSAM

KIZLAR ACİL CEVAP YAZABİLİRMİSİNİZ DOKTORA GİTTİM DOKTOR FOLİO 120 DİYE BİR FOLİK ASİT YAZDI.
B12 TAKVİYE Sİ VARMIŞ. OĞLUMDA FOLİC PLUS ALMIŞTIM 90 LI. ONDADA KALSYUM TAKVİYELİ. HANGİSİNİ ALSAM
Bilgli hamişler cevap versinler canımm,ben folic-1 kullanıyorum onu yazdı doktor

İçme sakın süreci niye bozacaksin hormon yüklü onların hepsi durduk yere hormon alma sakın biliyorum çok sıkıcı pedle dolaşmak ama güzel tarafından bak sorun yok rahmin temizleniyor ne güzel
Öyle düşünmeye çalışıyorum canım inşallah temizlenir biter bi an önce :)

Herkese çok günaydınlar.... Hayırlı sabahlar... Bende Burdayım... Denemeler başladı.. Iki kere denedik umarım bügünde deneriz...adetin 16 günümdeym yani kritik bir gün.. Yumurtlamam düzenli..geçen yaz ki vajinal muayenede Dr anatomik yapın gebeliğe çok uygun dedi ve nitekim ki geçen sene ilk denemede bebiş geldi.. Gerçi düştü ama.. Bakalım bu ay heyecan yapmak istemiyorm beklemek sıkıcı..ama bu ay gelirse ne ala gelmezse sorun değil hayırlısı ile gelsin ben biraz stresli bi tipim özellikle eşimle olan konularda..bu nedenle en uygun zaman da gelsin.. Bide arkadaşlar mübarek gün ve gecelerdeyiz yani güzel bi zamanda bebişler rahme düşecek birleşme esnasında euzu besmeleyi unutmayalım çünki şeytanda işe karışıyor ve doğacak çocuğu etkiliyor..aklıma geldiği gibi yazdım. Bide folik asit kullanıyorum ve bide decavit.. B12 eksikte
rabbim çalışmalarını boş bırakmasın inşallah canım:)

ayyy yeşime yazmışım:))
evet canım bende onu kullanıyorum:)) benim b 12 de ıy folık asıtte ıyı hatta sınırın ustunde hepsı onun sayesındemı bılmıyorum ama normalde zaten ıyıydı bıde ıcınde ıyot var hepsı oldugu ıcın ben onu kullanıyorum

Kizlar ben bugün erken gebelik testi alip yaptim ve tek çizgi cikti:( sizce yanlis CIKma ihtimali varmi adet 24 de:((

Arkadaşlar lütfen yardm bir hafta önce kasık ağrısı ile doktora gittim enfeksiyon çıktı fitil ve antibiyotik verdi .adetime 3 gün kala ilaçlara başladım .şimdi adetim 3 gün gecikti ve dünden beri sadece 1-2 damla kanama oldu böyle bişey yaşayan varmı hamile olabilir miyim

Teşekkür ederim canım ne yapalım kısmet olmadı.

Canım bi kaç gündür giremedim . simdi gördüm çok üzüldüm kismet tabi.

Kızlar benimde bugün çok agrim vardı Dr gittim 5 haftalikmis ama kese çok asagidaymis. Düşük riskin varmış benimde. 10 gun sürekli yaticam. Daha önce boyle bisry yaşayan duyan var mi?

ayyy yeşime yazmışım:))
evet canım bende onu kullanıyorum:)) benim b 12 de ıy folık asıtte ıyı hatta sınırın ustunde hepsı onun sayesındemı bılmıyorum ama normalde zaten ıyıydı bıde ıcınde ıyot var hepsı oldugu ıcın ben onu kullanıyorum

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Offf erken baktım diye doktor ada gitsem goremez nasıl olacak yaaa. Sende dinlen hep canım

Kızlar merhabaaaa
Sınırlerım cok bozuk yaaaa
Ben de 2.gebelik dusunuyorum ama:KK61:

Back