- 5 Ocak 2014
- 552
- 294
- 53
Ben de öyle düşünüyorum canım. Kesmek istemiyorum. Ama sıkıldım. Kocam da sıkıldı :)Bişey içme bence canım,bırak olsun.. Bikaç gün daha bitmezse başka bi doktora sor bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle düşünüyorum canım. Kesmek istemiyorum. Ama sıkıldım. Kocam da sıkıldı :)Bişey içme bence canım,bırak olsun.. Bikaç gün daha bitmezse başka bi doktora sor bakalım
İyilik bizden sen naaaabeeer bakalımm
Tiroid için ilaç kullanıyor musun kaç tsh ? Onu sakın ihmal etme canımayy ne biliim daha kabullenemedim sanırım görmeden inanamayacağım:)) bi de bugün bir öğrencimi kucağıma kaldırdım boş bulunup kahverengi bir lekelenme olmuş, bi de düşük riskim var trioid hastası olduğum için( moda giremedim daha
dr dan daha randevu almadım cnm bu hft içi düşünüyorum daha dr araştırıyorum
Bu işler malesef böyle canım.. Sen doğruyu yap gerisi boş.. İşine gelmeyende mutsuz olacak napalımne olsun güzelim yaa kötü müdürüm şuan personel bana tavır atıyor ne yapayım herkesi mutlu etmek zor
bir söz vardı idareci adamın arkasında Atatürk resminden başkası olmazmış doğruymuş
Biraz sıkıcı bi durum tabi :)) ama elbet bitecek sabret,sonrada bebiş olacak :))Ben de öyle düşünüyorum canım. Kesmek istemiyorum. Ama sıkıldım. Kocam da sıkıldı :)
Napayım canım meecbuuur :) neler görüyorum neleeer,bana daha çok yazık psikolojim bozuluyor artıkBoşama kız yazık günah
Ay inşallah canım senin de gelsin bu ay bebiş :) Bekleyim bakalım bi kaç gün dahaBiraz sıkıcı bi durum tabi :)) ama elbet bitecek sabret,sonrada bebiş olacak :))
teşekkür ederim günüm geçti 12 gün kadarTebrikkk ederimmmm sağlıkla kucağına al inş günün geçtimi peki![]()
yok canım kullanıyorum dr hamile kalmak istediğinde gel başlayalım yoksa düşük yaparsın dedi ama ben ihmal ettimTiroid için ilaç kullanıyor musun kaç tsh ? Onu sakın ihmal etme canım
şimdi okudum çok üzüldüm ama eminim rabbim daha sağlıklısnı ve hayırlısını verceektıir.Ben sanırım 3 adet kadar bekleyeceğimşuan kendimi çok uzak hissediyorum.
2.5 altında olması lazım gebelikten önce 4.61 e kadar referansı var diye yüksek de olsa normal diyorlar canım dikkat et sen ona. Ben 4 haftalık hamileyken başladım ilaca ama 2.5un altındaydı benim değerim o yüzden. Hamileyken de 2nin altında olması gerekli.yok canım kullanıyorum dr hamile kalmak istediğinde gel başlayalım yoksa düşük yaparsın dedi ama ben ihmal ettim(( sağlık ocağında tsh baktırdım t3 t4 dr şimdilik normal dedi
dr gidince onu da soracağım
Teşekkür ederim canım ne yapalım kısmet olmadı.şimdi okudum çok üzüldüm ama eminim rabbim daha sağlıklısnı ve hayırlısını verceektıir.
evet kısmetten öteye gidilmiyor.Teşekkür ederim canım ne yapalım kısmet olmadı.
İnşallah canım da işte stres oluyorum, kafama takıyorum. Kesecek bi ilaç mı içsem diyorum. Eczaneye sordum primolut-n verdi. Kullanmadım onu da
Ooooo maşaallah yenimi öğrendin peki nasıl sabrettin test yapmadın ben 1 hafta önceden başlıyorum testlereteşekkür ederim günüm geçti 12 gün kadar![]()
Tsh yüksekmi benimde yüksek dr hemen başlattı ilacı hamilelik düşünüyorum dedim hamile kalınca hemen gel dozajını değiştiririz dediyok canım kullanıyorum dr hamile kalmak istediğinde gel başlayalım yoksa düşük yaparsın dedi ama ben ihmal ettim(( sağlık ocağında tsh baktırdım t3 t4 dr şimdilik normal dedi
dr gidince onu da soracağım
Napayım canım meecbuuur :) neler görüyorum neleeer,bana daha çok yazık psikolojim bozuluyor artık![]()