2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

yeni geldim dışarıdaydım canım :))
evet yaptım ve daha koyuyudu hemen belli oldu yani yeri
sen nasılsın neler yaptın bakalım

hay maşallah :nazar:
sağlıkla kucağında gör evladını inşallah ne zamana söyleyeceksin eşine
benim bu ay kanamam çok miyom var bende
dün fena oldum drda solouğu aldım 4ten sonra ilaç verdi kanamayı kesen bakalım ne olacak

5 yasında oglum var 2. Bebegı dusunuyoruz kasımda spirali cıkarttık aralıkta hamile oldugumu ogrendım ama 7. Hafta dustu o zamandan berı denıyoruz ama olmuyor malesef kendımden bahsedeyım dedımmmm:KK66:

canım inşallah rabbim tekrarını sağlıkla nasip eder ne güzel hamile kalabilmişsin ikinci kez
ben 2 yılı geçti hala bebek sahibi olamadım ikinci kez

dün fena oldum drda solouğu aldım 4ten sonra ilaç verdi kanamayı kesen bakalım ne olacak
Geçmiş olsun canım,miyom ne ki ?

Bu gece kırmızı kartı gördüm kızlarrrr :KK61:
Eşim yumurtlamam zamanında hastaydı antipiyotik kullanmıştı nasip değilmiş...
Sıra önümüzdeki maçlara :KK73:
Hepinize bol bebişli günlerrrr:KK36:

mihribancım hayırlısı olsun tatlım inşallah bu ay güzel haberlerini alırız

CANIM ZATEN EŞİME SÖYLEDİM O GÜN SÜPRİZ YAPTIM TESTLERİ HEDİYE PAKETİ YAPTIM VERDİM KAMERAYADA çektim :))
inşallah düzelirsin canım

kızlar doktora gittim 3 ay sonra bebek düşünüyordum folik asit yazdı buğunde başka doktora gittim yoğum bir iltihap var dedi antibiyotik ve fitil yazdı ne yapayım bu ilaçlar vücutta kalıyor mu canım çok sıkıldı

kızlar doktora gittim 3 ay sonra bebek düşünüyordum folik asit yazdı buğunde başka doktora gittim yoğum bir iltihap var dedi antibiyotik ve fitil yazdı ne yapayım bu ilaçlar vücutta kalıyor mu canım çok sıkıldı

Canım iltihap varsa kullan çünkü hem hamile kalmani engeller hem de tedavi edilmeyen enfeksiyonlar zaman içinde rahim ağzı kanserine dönüşüyor Allah korusun ben şu an enfeksiyonu onemsememenin cezasını çekiyorum mesela ikinciyi ertelemek zorunda kaldım sırf bu yüzden

canım kullanman gerek ilaçlarını gebe kalmanı engeller iltihap diye biliyorum

Canım iltihap varsa kullan çünkü hem hamile kalmani engeller hem de tedavi edilmeyen enfeksiyonlar zaman içinde rahim ağzı kanserine dönüşüyor Allah korusun ben şu an enfeksiyonu onemsememenin cezasını çekiyorum mesela ikinciyi ertelemek zorunda kaldım sırf bu yüzden
Bende geçen ay kontrole gittim smear testid yapıldı. Enfeksiyon vs hiçbişeyin yok dedi. Ama adet öncesinde başlayan akıntım vardı,adet oldum bitti akıntım hala devam ediyor. Aklımı kurcalıyor bu durum. Özellikle ilişki sonrasında çok yoğun bi akıntı oluyor. Önceden yasminle korunuyordum,bıraktım.. Acaba vücut normale mi döndü ? Yoksa bu durummu anormal bilemiyorumm :(

Geçmiş olsun canım,miyom ne ki ?

miyom bir tür kist canım, kanamanın gününü ve süresini uzatıyor
dün çok fena oldum gözüm karardı kan çok gitti
ben oğluma miyom varken gebe kalmıştım
dr şaşırmıştı hatta miyonla gebe kalman mucize
miyom gebelikte büyüme yaparsa düşüğe neden olabilirmiş ilk 4 ay şükür büyüme yapmadı
sezeryan doğumla miyon alındı benim şimdi eylül ayındaki kontrolümde yine olduğunu gördük
üzüldüm bir yandan sevindim acaba bu gelecek bebişin habercisi olabilirmi diye çünkü öncede miyonla gebe kalmıştım

miyom bir tür kist canım, kanamanın gününü ve süresini uzatıyor
dün çok fena oldum gözüm karardı kan çok gitti
ben oğluma miyom varken gebe kalmıştım
dr şaşırmıştı hatta miyonla gebe kalman mucize
miyom gebelikte büyüme yaparsa düşüğe neden olabilirmiş ilk 4 ay şükür büyüme yapmadı
sezeryan doğumla miyon alındı benim şimdi eylül ayındaki kontrolümde yine olduğunu gördük
üzüldüm bir yandan sevindim acaba bu gelecek bebişin habercisi olabilirmi diye çünkü öncede miyonla gebe kalmıştım
Tekrar geçmiş olsun canım.. Yine inşallah mucize bebiş gelir ve sağlıklı bir gebelik olur :) buarada foruma en son yazdığım mesaja bakar mısın :))

ornisid ford hap ve mixovul fitil verdi bunlar vücutta kalırmı

Bende geçen ay kontrole gittim smear testid yapıldı. Enfeksiyon vs hiçbişeyin yok dedi. Ama adet öncesinde başlayan akıntım vardı,adet oldum bitti akıntım hala devam ediyor. Aklımı kurcalıyor bu durum. Özellikle ilişki sonrasında çok yoğun bi akıntı oluyor. Önceden yasminle korunuyordum,bıraktım.. Acaba vücut normale mi döndü ? Yoksa bu durummu anormal bilemiyorumm :KK43:

Onu bilemiycem canım benim uzun zamandır enfeksiyondan farklı oluyordu şimdi 3 aydır da ameliyattan farklı oluyor

Bende geçen ay kontrole gittim smear testid yapıldı. Enfeksiyon vs hiçbişeyin yok dedi. Ama adet öncesinde başlayan akıntım vardı,adet oldum bitti akıntım hala devam ediyor. Aklımı kurcalıyor bu durum. Özellikle ilişki sonrasında çok yoğun bi akıntı oluyor. Önceden yasminle korunuyordum,bıraktım.. Acaba vücut normale mi döndü ? Yoksa bu durummu anormal bilemiyorumm :KK43:

CANIM DR BİRŞEY SÖYLEMEDİ İSE KORKMA NORMALDİR

Back