2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

slm kızlar bende gebelik dusunuyorum aralık ayında bıraktım korunmayı ikinci gebeliğim olacak kısmet olursa 1 tane kızım var 2 yasında en son 14 subatta adet oldum bakalım :)

slm kızlar bende gebelik dusunuyorum aralık ayında bıraktım korunmayı ikinci gebeliğim olacak kısmet olursa 1 tane kızım var 2 yasında en son 14 subatta adet oldum bakalım :)
aynıyız canım ben de 14 şubatta oldum hala devam ediyor. benim ilk bebem olcak kısmetse. denemem de ilk olacak

Nasıl ya kiyamam sana kaybedecegini bile bile mi bekledin o kadar zaman? Allahım nasıl güçlü bir kadinsin sen??? Yine iyi toparlamissin maşallah
Sağol canım, 3.ayda ikili testte belli oldu 5 doktora gittim hepsi aynı şeyleri söyledi ama yinede yüzde 1 ihtimalle bekledik kimseye söylemedik .. 5.ayda ayrıntılı ultrasona girdim ünlü prof a gittik hatta istanbulun 1 numaralı doktoru .. Acı gerçekleri sırayla anlattı doğuma kadar yaşamicağını gittikçe durumu kötüye gittiğini söyledi o günden sonra artık hiç umudum yoktu ve hamilelğim çok ağırlaştı dışarda 5 dk dan fazla yürüdüğümde fenalaşıyodum tansiyonum en düşük değere iniyodu .. Amniyosentez istedi bürün doktoralr sonuç temiz çıksa bile bütün organların fonksiyonları ters çalışıyomuş yaşama imkanı 0 dı yani .. Amniyosentez sonucunda trizomi 18 kesinleşti o yüzden sonrasını hiç hatırlamak istemiyorum .. :) sürekli ultrasona girdim benim durumum çok kötüydü zaten oğlumunda kalp atımları çok yavaşlamıştı benim hayatım için bebeğimin hayatımın sonlandırılmasını istediler .. NormAl doğum oldu eğer yaşarsa küveze koyucaz dediler yaşayabildiği kadar yaşicaktı yani ama çok çok zor oldu doğum ters geldi vs. Sonuç doğum sırasında vefat etti oğlum zaten gelişimi 3 hafta geriden geliyodu durmuştu gelişimi .. Allah oğlumuzu bize şefaatçi eylesin büyük sabırlar versin bana tek duam bu .. İlk günler felaketti hatırlamak Dahi istemiyorum ama çok şükür bu aralar iyiyim yeni bi bebekle daha iyi olucağıma inandığım için başladık çalışmalara kısmet ne zaman gelirse artık ..

Sanada geçmiş olsun canım yazdım şimdi yukarıya nedenini .. Elimizden bişey gelmiyo maalesef benim bebeğimin de en başından beri aşırı suyu vardı .. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz eminim .. Allah sabır versin hepimize

Normal doğum oldu canım çok büyük acılar çektim o doğum anında doğumhanede .. Çok da zor oldu 2 gün sürdü .. Kontrollerden geçtim hiç bekleme süresi verilmedi rahim toparlanmış dediler denemeye başladık bizde geçen ay olmadı bu ay da denedik bakalım kısmet umudum yok bu ay ama bakalım :)

Allahım sana büyük bir acı yaşatmış ama Rabbimin mükafatları da büyük olur sen içini ferah tut meleğin cennetten sana şefaatçi olsun. Allah onu çok sevmiş yanına almış. Sana da en kısa zamanda yeni bir can yeni bir umut yollar inşallah. Allahım daha büyük acılar yaşatmasın. Derdi veren Allah sabrını da verir inşallah..

Aminn inşallah canım, acı dolu hamileliğimin içinde4.aydan sonra bana kendini hissettirmesi o tekmeleri tek unutamadığım şey .. Allah ım bana bu güzel duyguları yine yaşatsın isteyen herkese versin Allah ..

anladim canim birbirimizi cok ayni anliyoruz inşallah bu yasadigimiz son aci olur rabbim yüzümüzü guldurecek inşallah bende bekleme suresi var Ama ben beklemek istemiyorum..

herkese merhaba,
6 aylık evliyim, aralık ayından beri deniyoruz. çok istiyoruz bir bebeğimiz olsun, kendimi sürekli okurken sürekli bunu düşünürken buluyorum ama elimde değil
kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum. bat 3 mart, listeye ekler misiniz?

Aminn inşallah canım, acı dolu hamileliğimin içinde4.aydan sonra bana kendini hissettirmesi o tekmeleri tek unutamadığım şey .. Allah ım bana bu güzel duyguları yine yaşatsın isteyen herkese versin Allah ..

İnşallah bir daha yaşayacaksın canım en kısa zamanda

Hoş geldin kuzum tabi ekleriz ama daha çok yeni başlamışsın denemelere hemen strese sokma kendini rahat ol yaş kaç bu arada?

Hoş geldin kuzum tabi ekleriz ama daha çok yeni başlamışsın denemelere hemen strese sokma kendini rahat ol yaş kaç bu arada?

hoşbuldum :)
86 doğumluyum, yaş 28. eşimin bu kadar istekli oluşu beni daha heyecanlı yapıyor :) onu sakinleştirmenin bir yolunu bulmam lazım sanırım

hoşbuldum :)
86 doğumluyum, yaş 28. eşimin bu kadar istekli oluşu beni daha heyecanlı yapıyor :) onu sakinleştirmenin bir yolunu bulmam lazım sanırım

ben de eşimin aşırı istekli olmasından dolayı ilk çocuğuma evliliğimizin 3. ayında hamile kalmıştım ozaman senin yaşındaydım şimdi 2. için yine aynı sabırsızlık var bizde de :))

başın sağolsun canım, Allah bir daha yaşatmasın inşallah böyle acılar(( en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almayı kısmet eder inşallah Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…