2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

evet canım güzel yer:)
bebeğim gelirse yani hamile olursam zararı olmaz umarım yolculuğun özel aracımız ya dura dura gideriz herhalde
bide hamile olursam hemen doktor a gitmek mi gerek nasıl olcak acaba:)
ayyy bunlar aklıma gelmezdi hemen hamile moduna girdim:))
aman olmazsada rabbim bilir herşeyde bir hayır var ben çoookkk inanıyorum

canım özel arabayla bir sıkıntı olmaz bebiş varsa
arka koltukta uzanırsın
bebiş varsa hemen gitme sıkıntın yoksa güzelim bekle 7 haftalık olana kadar derim

İyiyim canım çalışıyorum. Hava miss,insanın içi açılıyor :) heyecanla 23 nisanı bekliyorum,çarşambadan sonrasını tatil ilan ettik. Kısa bi tatil yapıcaz arkadaşlarla inşallsh :)) sen nasılsın bakalımm ?

iyi yapmışsınız arkadaşım havalarda güzel olursa bu kısa tatil tadından yenmez
bende iyiyim cumartesi istanbulda idik güzeldi emirgan kadıköy karaköy gezdik

canım özel arabayla bir sıkıntı olmaz bebiş varsa
arka koltukta uzanırsın
bebiş varsa hemen gitme sıkıntın yoksa güzelim bekle 7 haftalık olana kadar derim
anladım canım neyse olsunda burdan inşallah hmileyimmmmmmmmmmmmm diye haykırayımda yata yata giderim :))

Dün ağrım başladı arkasından kanama hemen gttik kalbi atıyodu , akşama ağrım iyice şiddetlendi gece boyu uyumadım pıhtılı parçalar düşürdüm.. Sabah gittim hiçbir şey kalmamış bebek kese hepsi düşmüş

CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

Evet civanperçemi kullanıyordum. Hafif acımsı ama rahatsız edici değil çok fazla. Günde 2 bardak taze taze demleyip içiyordum.

Bu ay yoktu evde, soğan suyu içtim 4-5 defa onun yerine.

Bide hayıt otu diyorlar hiç kullandımı onu

Dün ağrım başladı arkasından kanama hemen gttik kalbi atıyodu , akşama ağrım iyice şiddetlendi gece boyu uyumadım pıhtılı parçalar düşürdüm.. Sabah gittim hiçbir şey kalmamış bebek kese hepsi düşmüş
Ayyy bunla çok geçmiş olsun canım yaa inan çok üzüldüm..

Ne diyorsun ya Allahım hayırlısını versin . Afff Rabbim çok kötü oldum yaa ay ağlıycam şimdiii. :KK42::KK42::KK42:

kızlarrr size birşey diyecem 1 saatlik ve su içtiğim halde bir test yaptım sırf buraya girenlerin sorusu üzerine durumlar nasıl diye birşey beni dürttü. pembe incecik çizgi var ne sizce foto atıcam bakın bi sizde görüyormusunuz.
yumurtlamaya göre 24 nisanmış bat

Bakin cokk silik gibi

Eklentiler

• 20150420_124217.jpg
    20150420_124217.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 80
incecik yukarda burdan cok belli değil gibi ama dikkat edin bi gözümmü yanılıyor 1 saat bekledim ve su içerek:( puffff tetikledi birşey yaptım ama

yaaa ben delircem bir sat idrarla yaptım ne acaba yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben gözle bildiğiniz silik çizgi görüyorum ya

Back