2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

canım bende gördüm gibi ama erken yaptın testi kendini strese sokacaksın
kan testi yaptır varsa çıkar inşallah bebişin vardır arkadaşım hayırlısı ve sağlıkla gelmiştir

mihriban nasılsın arkadaşım oğluşunun doğum günü nasıl geçti
özel değilse neden 17 yıl ara verdin ikinci bebiş için merak ettim de

Burda görüyorummusunuz offf kendi gördüğüm gibi cekemiyorum

Eklentiler

• 20150420_130415.jpg
    20150420_130415.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 70
canım bende gördüm gibi ama erken yaptın testi kendini strese sokacaksın
kan testi yaptır varsa çıkar inşallah bebişin vardır arkadaşım hayırlısı ve sağlıkla gelmiştir
yok canım bekliyecem bilmiyorum ben gözle şuan görüyor gibiyim hayal değilse. bide şimdiye kadar yaptıgım testlerde hiç sağa sola ışıga cevırsemde görmemiştim bunu bile. o yüzden şüpheliyim. eşime söylemiyecem bir iki gün daha beklerim. bakalım görcez. hem bir saat tututum sadece idararı suda içmiştim yaaaa

neyse daha fazla foto atmıyacam üstte incecik pembe var ama telde o kadar görünmüyor bildiğin görüyorum ben elimde . rüya değilse bir kaç güne koyulaşır bakalım . rüyaysada yapacak birşey yok

Ben azıcık bir şey gördüm. Yarın sabah idrarıyla yap tekrar canım.

Ayyyy çok heyecanlıııı:KK45:
lavinnn canım balkona çıktım açık havada varsa belli olur dedim bomboş olması gerek dimi ikincinin yeri bildiğin kıl gibi hemde pembe varyaaa offff napcam ben:(((((

lavinnn canım balkona çıktım açık havada varsa belli olur dedim bomboş olması gerek dimi ikincinin yeri bildiğin kıl gibi hemde pembe varyaaa offff napcam ben:KK43:((((

Daha yumurtlamadan 10 gün geçti. Net çıkmaması çok normal canım.
Sabah idrarıyla ya da sabredemem dersen kan testi sonucuyla net belli olur inşallah.

Daha yumurtlamadan 10 gün geçti. Net çıkmaması çok normal canım.
Sabah idrarıyla ya da sabredemem dersen kan testi sonucuyla net belli olur inşallah.
evet canım amam hiçç renk çıkıyormuydu sizce hamilelik olmadığında ince gören varmı. yani bende iki ay hiçç ışığada tutsam renk yoktu . yok test yapmıyacam galiba artık bekleyecem

offf ağlıyacam şimdi ya gözle görüyorum şuan bildiğin ama c gibi değil kıl gibi incecik hem neden 1 sat su içip yaptım onuda anlamıyorum:KK43:((((((((((((((((((((((((
Tmm canım strese sokma kendini arkadaşların dediği gibi çok erken ondan.
Heycandandır artık benim pek umudum yok bu ay erken gebelik testi negatif cikti bat 21 nisan ama hayırlısı..
Rabbim ne isterse o olur...

Tmm canım strese sokma kendini arkadaşların dediği gibi çok erken ondan.
Heycandandır artık benim pek umudum yok bu ay erken gebelik testi negatif cikti bat 21 nisan ama hayırlısı..
Rabbim ne isterse o olur...
canım şimdi negatif ya senin iyice baktın ışıkta falan hiç yokmuydu bembeyazmıydı . bende şüphe ettim artık kendimden yanıma koydum her dk bakıyorum yok yalan değil var diyrum kendime of offfffffff:(

canım şimdi negatif ya senin iyice baktın ışıkta falan hiç yokmuydu bembeyazmıydı . bende şüphe ettim artık kendimden yanıma koydum her dk bakıyorum yok yalan değil var diyrum kendime of offfffffff:KK43:

cnm ben adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı. olmak gereken günde test yaptım belli belirsiz çıktı. ertesi gğn sabah ilk idrarla yaptım net gördüm. darısı başına inşallah

canım şimdi negatif ya senin iyice baktın ışıkta falan hiç yokmuydu bembeyazmıydı . bende şüphe ettim artık kendimden yanıma koydum her dk bakıyorum yok yalan değil var diyrum kendime of offfffffff:KK43:
Hiç birşey yoktu canım baktım ama belli olmaz tabi benim ovulasyon bu ay cok erken oldu 4 nisan sat
7 sat ovulasyon sabah cift cizgi.
O yuzden daha umudum var bekliyorum dün ve bugün hic birşey hisetmiyorum ne ağrı ne akıntı ne sancı hiç birşey yok cumartesi çok sancım vardı.
Sabırla bekliyelim eseos bir değişiklik olursa yazarım oke kendini serbest bırak...

cnm ben adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı. olmak gereken günde test yaptım belli belirsiz çıktı. ertesi gğn sabah ilk idrarla yaptım net gördüm. darısı başına inşallah
Bak acele etme kan da bile cıkmaya bilir esoes1919 esoes1919 ...
MaşaAllah ciceği burunda hamiş teşekkür ederiz :anneadayı::nazar:
Rabbim sağsalim kucağına almaya nasip etsin darısı bizlereeee...
Aminnnn.....

Back