- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım bekliyecem bilmiyorum ben gözle şuan görüyor gibiyim hayal değilse. bide şimdiye kadar yaptıgım testlerde hiç sağa sola ışıga cevırsemde görmemiştim bunu bile. o yüzden şüpheliyim. eşime söylemiyecem bir iki gün daha beklerim. bakalım görcez. hem bir saat tututum sadece idararı suda içmiştim yaaaacanım bende gördüm gibi ama erken yaptın testi kendini strese sokacaksın
kan testi yaptır varsa çıkar inşallah bebişin vardır arkadaşım hayırlısı ve sağlıkla gelmiştir
beni de eklermisiniz bat 19 mayıskızlar unuttuğum olduysa kusuruma bakmayın hatırlatırsanız hemen düzeltir/eklerim.. bu arada hamile sayımız artıyor hepsine bin maşallah![]()
çok teşekkür ederim . yıne doktora gittim bugun hormon testi için eşim de gidecekti bakalım bi nolcak artık..canım hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda seninde hayırlı haberlerini alırız
Bakin cokk silik gibi
lavinnn canım balkona çıktım açık havada varsa belli olur dedim bomboş olması gerek dimi ikincinin yeri bildiğin kıl gibi hemde pembe varyaaa offff napcam benBen azıcık bir şey gördüm. Yarın sabah idrarıyla yap tekrar canım.
Ayyyy çok heyecanlıııı![]()
lavinnn canım balkona çıktım açık havada varsa belli olur dedim bomboş olması gerek dimi ikincinin yeri bildiğin kıl gibi hemde pembe varyaaa offff napcam ben((((
evet canım amam hiçç renk çıkıyormuydu sizce hamilelik olmadığında ince gören varmı. yani bende iki ay hiçç ışığada tutsam renk yoktu . yok test yapmıyacam galiba artık bekleyecemDaha yumurtlamadan 10 gün geçti. Net çıkmaması çok normal canım.
Sabah idrarıyla ya da sabredemem dersen kan testi sonucuyla net belli olur inşallah.
Evettttt gördüm canim valla gördüm insallah hamişsindirBu daha iyi gibi mi sizce
offf ağlıyacam şimdi ya gözle görüyorum şuan bildiğin ama c gibi değil kıl gibi incecik hem neden 1 sat su içip yaptım onuda anlamıyorumEvettttt gördüm canim valla gördüm insallah hamişsindir![]()
Çok güzel gecti canim...mihriban nasılsın arkadaşım oğluşunun doğum günü nasıl geçti
özel değilse neden 17 yıl ara verdin ikinci bebiş için merak ettim de
Tmm canım strese sokma kendini arkadaşların dediği gibi çok erken ondan.offf ağlıyacam şimdi ya gözle görüyorum şuan bildiğin ama c gibi değil kıl gibi incecik hem neden 1 sat su içip yaptım onuda anlamıyorum((((((((((((((((((((((((
canım şimdi negatif ya senin iyice baktın ışıkta falan hiç yokmuydu bembeyazmıydı . bende şüphe ettim artık kendimden yanıma koydum her dk bakıyorum yok yalan değil var diyrum kendime of offfffffffTmm canım strese sokma kendini arkadaşların dediği gibi çok erken ondan.
Heycandandır artık benim pek umudum yok bu ay erken gebelik testi negatif cikti bat 21 nisan ama hayırlısı..
Rabbim ne isterse o olur...
canım şimdi negatif ya senin iyice baktın ışıkta falan hiç yokmuydu bembeyazmıydı . bende şüphe ettim artık kendimden yanıma koydum her dk bakıyorum yok yalan değil var diyrum kendime of offfffffff![]()
Hiç birşey yoktu canım baktım ama belli olmaz tabi benim ovulasyon bu ay cok erken oldu 4 nisan satcanım şimdi negatif ya senin iyice baktın ışıkta falan hiç yokmuydu bembeyazmıydı . bende şüphe ettim artık kendimden yanıma koydum her dk bakıyorum yok yalan değil var diyrum kendime of offfffffff![]()
Bak acele etme kan da bile cıkmaya bilircnm ben adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı. olmak gereken günde test yaptım belli belirsiz çıktı. ertesi gğn sabah ilk idrarla yaptım net gördüm. darısı başına inşallah