2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

cnm ben adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı. olmak gereken günde test yaptım belli belirsiz çıktı. ertesi gğn sabah ilk idrarla yaptım net gördüm. darısı başına inşallah
canım hala duruyor çizgi pembe halde bilmiyorum ne yapsam bekliyorum . namaz kıldım geçicekti heyecandan dua ettim bebek isteyenlere sağlıkla ver nasip et diye . bakalım heyecanlımıyım değilmiyim belli değil bi garibim yaaaaaaaaaaa

Hiç birşey yoktu canım baktım ama belli olmaz tabi benim ovulasyon bu ay cok erken oldu 4 nisan sat
7 sat ovulasyon sabah cift cizgi.
O yuzden daha umudum var bekliyorum dün ve bugün hic birşey hisetmiyorum ne ağrı ne akıntı ne sancı hiç birşey yok cumartesi çok sancım vardı.
Sabırla bekliyelim eseos bir değişiklik olursa yazarım oke kendini serbest bırak...
anladım canm bendede hiçç olmazdı iki ay testte şimdi cidden var hemde 4 gün var bat a. 8910 nisanda oldu çift çizgi ovulasyonda yani daha 10 gün geçti üstünden

Flasla çektim

Eklentiler

• 20150420_144415.jpg
    20150420_144415.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 70
InşaAllahhh vardır bebişin seninledir evet görüyorum ayyy bak bende heycanlandım senin adına...
Benim biraz belime ağrı girdi uzanıyorum, canım da hiç birşey istemiyor adet sancımda yok ama bir sıkıntı var icinde bazen olur adet olunca gecer hayırlısı bakalım...

InşaAllahhh vardır bebişin seninledir evet görüyorum ayyy bak bende heycanlandım senin adına...
Benim biraz belime ağrı girdi uzanıyorum, canım da hiç birşey istemiyor adet sancımda yok ama bir sıkıntı var icinde bazen olur adet olunca gecer hayırlısı bakalım...
inşallah bebeğim yaa. sıkıtılıyım şuan eşimede tabikki söyleyemeyecem bakalım

hemşom bence hamilesin ama kesinleşene kadar merak içinde olacağız
rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

mihriban seninde az kalmış bata inşallah seninde kuzun gelmiştir canım

Dün gece düşük yaptım malesef..

Başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen canım benim yaa çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasin Rabbim sabrini versin çok zordur eminim ama bunda da vardır elbet bir hayır Allah yar ve yardımcın olsun canım

kızlaaarrrrrrrrrrrrr sanırım gerçekten hamileyim bat a 4 gün var ama ikici test daha belirgin yani yine silik ama sabah olana göre bi bakın tamam mı az sonra atıcam fotoyu. ayyyyyyyyyyyy delircem heyecandan

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE:nazar::anneadayı:
ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE:nazar::anneadayı:
pinkpisces___________BAT 8 Nisan___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
MssBetty____________BAT 15 Nisan___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
kokulukalem _________BAT 16 Nisan___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
nastasia ____________ BAT 10 Nisan :KK64:
BEBEGIMMMMMM ___BAT 15 Nisan :KK64:
new smiles __________BAT 16 Nisan :KK64:
Svedrif90___________BAT bekleniyor:KK64:
muallimbetul_________BAT 19 Nisan:KK64:
Esoes1919___________BAT 21 Nisan:nazar::anneadayı:(?)
mihriban41___________BAT 21 Nisan
fatihkbra____________BAT 24 Nisan
edds_______________BAT 27 Nisan
cimcim16____________BAT 28 Nisan
rzombie _____________BAT 1 Mayıs
Orkidee0238__________BAT 5 Mayıs
Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs
ecrin gelsin___________BAT 10 Mayıs
base2012____________BAT 13 Mayıs
aayna ______________BAT 15 Mayıs
_Lavin_ ____________BAT 18 Mayıs
ekim2013___________BAT 19 Mayıs