2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

:))) canım bende malatyadayım gelininiz malatyalımı
ayy evet canım ankarada ama ailesi orada bizde kısmet olursa cuma oraya gelicez pazar dönecez. bakalım :))) kardeşimin arada görev gereği oraya gidiyor biraz biliyor. eşimde orada askerik yapmış biraz biliyor:) bakalım gezeriz biraz güzel olur inşallah:)

kızlar yarın genel kontrol için doktora gidecem 3 ay sonra bende bebek düşünüyorum doktordan hangi testleri yaptırmasını istiyeyim bir dış gebeliğim oldu bir de altı yaşında oğlum var

Canım bişey sorucaktım sana adet söktürücü olarak bişey kullanıyordun sen sanırım neydi o bide nasıl kullanıcaktık bide tadı nasıl :KK70:

Evet civanperçemi kullanıyordum. Hafif acımsı ama rahatsız edici değil çok fazla. Günde 2 bardak taze taze demleyip içiyordum.

Bu ay yoktu evde, soğan suyu içtim 4-5 defa onun yerine.

ayy evet canım ankarada ama ailesi orada bizde kısmet olursa cuma oraya gelicez pazar dönecez. bakalım :))) kardeşimin arada görev gereği oraya gidiyor biraz biliyor. eşimde orada askerik yapmış biraz biliyor:) bakalım gezeriz biraz güzel olur inşallah:)

inşallah canım sağlıkla gelin iyi gezmeler olsun

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK43:((((((
bitanem ne oldu nedeeeeeeeennnnnnnnnnn nasıl yaaaaaaaaaaaa offfffff:KK43:((
geçmiş olsun bebeğim nasıl oldu
Dün ağrım başladı arkasından kanama hemen gttik kalbi atıyodu , akşama ağrım iyice şiddetlendi gece boyu uyumadım pıhtılı parçalar düşürdüm.. Sabah gittim hiçbir şey kalmamış bebek kese hepsi düşmüş

Dün gece düşük yaptım malesef..

canım rabbim hayırlı ne ise onu nasip etmiştir, üzüldüğüne eminim ben bile üzüldüm yazdığını okuyunca
allah tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallah

kızlar yarın genel kontrol için doktora gidecem 3 ay sonra bende bebek düşünüyorum doktordan hangi testleri yaptırmasını istiyeyim bir dış gebeliğim oldu bir de altı yaşında oğlum var
canım lh fsh prolaktin estradiol aklıma gelenler bunlar

Deruchette Deruchette okuduklarımdan sonra ne diyeceğimi bilemedim. Geçmiş olsun:KK43:

Canımmmm benim çok geçmiş olsun :KK43: Çok üzüldüm gerçekten bizim bebeğiğmiz gibiydi seninki. Ama vardır bunda da bi hayır mutlaka. Rabbim yine nasip eder inşallah. Üzülme tamam mı? Bi an önce iyi olursun inaşallah.Dualarımızdasın...

Teşekkür ederim arkadaşlar. Sağlıklı olsa düşmezdi zaten ama insan yine de üzülüyor işte :(

Dün ağrım başladı arkasından kanama hemen gttik kalbi atıyodu , akşama ağrım iyice şiddetlendi gece boyu uyumadım pıhtılı parçalar düşürdüm.. Sabah gittim hiçbir şey kalmamış bebek kese hepsi düşmüş
hımmm off çookkk zor bir durum olmalı ama Allah bundan kötüsünü yaşatmasın hayatında bebeğim:(
nolur yıpratma ama kendin olurmu

Back