2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

İyi Akşamlar kızlar Hamişler kendinize çok dikkat edin . İnşallah sağlıcakla bebeklerinizi alırsınız kucaklarınıza . Bide bişey sorcam kızlar adetinizin ilk günü pembe akıntınız geldiği günmü yoksa kanama başladığı günmü sayıyorsunuz...

Ben kırmızıdan sayıyorum çünkü benim 4-5 gün önceden kahverengi lekelenmem başlıyor.

bebekler günaydın:)

Günaydınnnnn. Zorla kalktım valla. Gözlerim kapanıyor.

hemşom normalde 21 nisanda ama. 8 ve 9 unda ben yumurtlamada kopkoyu çizgi gödüm 10 unda silişkleşmeye başladı hafifi ama 11 ınde tamamamen silikleşmişti. arkadaşımın birisi dediki silikleşmeye başlayınca 14 gün sayılır dedi o yüzden 24 nisan mı olcak bat anlamadım :KK43:

Bu durumda BAT 24 Nisan olur canım. Yumurtlamanın 14 gün sonrası.

Ben kırmızıdan sayıyorum çünkü benim 4-5 gün önceden kahverengi lekelenmem başlıyor.

Günaydınnnnn. Zorla kalktım valla. Gözlerim kapanıyor.

Bu durumda BAT 24 Nisan olur canım. Yumurtlamanın 14 gün sonrası.

uykunu alamadın mı bebeğim:)
ayyy yani silikleşmeye başlayıncamı 14 gün oluyor puffffffffffff

uykunu alamadın mı bebeğim:)
ayyy yani silikleşmeye başlayıncamı 14 gün oluyor puffffffffffff

Dün yeni eltimin bohçalarını götürdük. Akşam biraz yoruldum. 06.30da da kalktım. Zombi gibiyim şimdi.

Öyle biliyorum, inşallah cumaya kadar senin durum kesin belli olacak.

esoes1919 esoes1919 Senim hamile olduğunu hissediyorum canım. Var bir şeyler sende.
ayyyyyyyyyyyyyyyyy senin yazını okur okumaz gözlerim aktı yaaa canım heyecanlandım ayyy rabbim sağlıkla inşallah canım yaa:)
bitanem şimdi benim bir haftadır sol kasığım ara ara sanki batıyor . diyorum ki kendini dinleme bakalım o zamandamı batıyor diyorum bazen batıyor evet.. belim bir gün ağrıyor bir gün ağrımıyor. akıntım afedersiniz iç çamaşırım a tabi siyah iç çamaşırı giydiğim için anlıyorum kireç gibi renk bırakıyor. tuvalaette geliyormu bilmiyorum klozet kullanıyoruzda:)
vallahi o yüzden bilemedim arada goğüs ucum sanki yanmış gibi kızarıp büyüyor sonra geçiyor . devamlı böyle şeyler yaşıyorum :)mesela şuan hiiiçç birşeyim yok :)

hemşom normalde 21 nisanda ama. 8 ve 9 unda ben yumurtlamada kopkoyu çizgi gödüm 10 unda silişkleşmeye başladı hafifi ama 11 ınde tamamamen silikleşmişti. arkadaşımın birisi dediki silikleşmeye başlayınca 14 gün sayılır dedi o yüzden 24 nisan mı olcak bat anlamadım :KK43:

inşallah seninde hayırlı haberlerini alarız arkadaşım

Dün yeni eltimin bohçalarını götürdük. Akşam biraz yoruldum. 06.30da da kalktım. Zombi gibiyim şimdi.

Öyle biliyorum, inşallah cumaya kadar senin durum kesin belli olacak.
hayırlısı olsun bebeğim :) cuma günüde ankaradan malatyaya gideceğiz arabayla eşim erkek kardeşim ben . erkek kardeşimin nişanı var orada. bakalım nasıl olcak:))

Of varya kafayı yiycem artık. Dün pembe akıntım geldi bugün yine tık yok Tarlusalda bugün biticek ama çok sıkıldım artık ağlıycam valla :mad::mad:

Aynen canım ya dün çok soğuktu ahh pikniğe gitcektik güyyaaaa sabah bi baktık hayallar suyaa :KK34:

evet canım yaa buz gibi bir hava vardı biz cumartesi istanbula emirgana gittik bahar gelmişti gömlekle gezdik
ama ertesi gün buz gibi soğuktu

ayyyyyyyyyyyyyyyyy senin yazını okur okumaz gözlerim aktı yaaa canım heyecanlandım ayyy rabbim sağlıkla inşallah canım yaa:)
bitanem şimdi benim bir haftadır sol kasığım ara ara sanki batıyor . diyorum ki kendini dinleme bakalım o zamandamı batıyor diyorum bazen batıyor evet.. belim bir gün ağrıyor bir gün ağrımıyor. akıntım afedersiniz iç çamaşırım a tabi siyah iç çamaşırı giydiğim için anlıyorum kireç gibi renk bırakıyor. tuvalaette geliyormu bilmiyorum klozet kullanıyoruzda:)
vallahi o yüzden bilemedim arada goğüs ucum sanki yanmış gibi kızarıp büyüyor sonra geçiyor . devamlı böyle şeyler yaşıyorum :)mesela şuan hiiiçç birşeyim yok :)

Allah hayırlısıyla nasip etsin.Kendin çok dinlemeye çalış, farklı şeylerle uğraş biraz. Yoksa zaman geçmez.

Ben daha korunmayı bile bırakamadım, haliyle gebelik de yaşamadım belirtileri çok iyi bilmiyorum. Ona yorum yapamayacağım yani.

hayırlısı olsun bebeğim :) cuma günüde ankaradan malatyaya gideceğiz arabayla eşim erkek kardeşim ben . erkek kardeşimin nişanı var orada. bakalım nasıl olcak:))
allah tamamına erdirsin canım Malatya güzel bir kent ben beğenirim

Allah hayırlısıyla nasip etsin.Kendin çok dinlemeye çalış, farklı şeylerle uğraş biraz. Yoksa zaman geçmez.

Ben daha korunmayı bile bırakamadım, haliyle gebelik de yaşamadım belirtileri çok iyi bilmiyorum. Ona yorum yapamayacağım yani.
evet elimden geldiğince dinlememeye çalışıyorum:))
inşallah seninde tez zamanda bebeğin gelir canım:)

allah tamamına erdirsin canım Malatya güzel bir kent ben beğenirim
evet canım güzel yer:)
bebeğim gelirse yani hamile olursam zararı olmaz umarım yolculuğun özel aracımız ya dura dura gideriz herhalde
bide hamile olursam hemen doktor a gitmek mi gerek nasıl olcak acaba:)
ayyy bunlar aklıma gelmezdi hemen hamile moduna girdim:))
aman olmazsada rabbim bilir herşeyde bir hayır var ben çoookkk inanıyorum

hemşom senin bat ne zaman

mihriban nasılsın güzelim

ulaytu nasıl oldun canım rapor alabildin mi

yeşim nasılsın güzelim
İyiyim canım çalışıyorum. Hava miss,insanın içi açılıyor :) heyecanla 23 nisanı bekliyorum,çarşambadan sonrasını tatil ilan ettik. Kısa bi tatil yapıcaz arkadaşlarla inşallsh :)) sen nasılsın bakalımm ?

Buralardayım canınm :)) geçen hafta çok yoğundum yaa ancak okuyabiliyordum mesajlarınızı :) pazartesi geldi çalışıyoruz yine,sen nasılsın bakalımm ? :KK50:
ayy bende yoğundum ikinci uni. yi okuyorum vizeleri vardı cumartesi pazar sabah ve oğleden sonra. sonra kayınvaldemler ziyaret e geldiler başka şehirdeler iki gün onlarda vardı o yüzden yoğundum cookk:)
dinlendim gece uyuyup bakalım:)

Canım bişey sorucaktım sana adet söktürücü olarak bişey kullanıyordun sen sanırım neydi o bide nasıl kullanıcaktık bide tadı nasıl :D

day_dream26,
yanlış okumadıysam sanırım çift çizgiyi görmüşsün rabbim sağlıkla kucağına almayaı nasşp etsin canım:)
senin önce sanırım negatif çıkmıştı tam ne zaman çıktı çift çizgi canım belirtilerin varmıydı??

Back